Поиск
3 отзыва
25 Родственница Малявиных
Айсауле Ахтайлах
5 отзывов
Асылым салоны өте керемет алтын гой қолдары Аллам жұмыстарыңызға үлкен табыс берсін менің жақындарымның көңіліне қуаныш сыйлап жүрген салон жұлдыздарының жарқырай берсін!!
Читать целиком
МХ
Маржан Хасым
1 отзыв
"Асылым "салоны маған өте ұнайды керемет мықты мастер кыздар, жұмыстарна сәттілік тілеймін, сіздерге табысты, мықты үлкен салон болуларыңызды тілеймін мен Жазира ханым да кератин жасатқам өте керемет әдемі болып жүрді көп уакытқа дейін уклад ка дегенді умыттым уакытым болса тағы барғым келеді Жазира ханым сізге сәттілік тілеймін рахмет күні түні уакытын тауып адамдар мен жаксы жумыс жасай биледі
Читать целиком
СЕ
Сауле Ешимова
1 отзыв
Кушти керемет орын Маган унайды бирнеше рет болганмын Асылымда барлыгы оте керемет👍👍🔥🔥🔥
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности