Іздеу
Cosmo land Бағжан жумыс унады👍
AI
Antosh Isataev
1 пікір
Cosmoland бірінші рет бардым маған ұнады іші таза екен ойындары көп балаларым мәз болды Дария деген оператор қыз жақсы екен қызмет көрсетуі жақсы рахмет 👍👍👍
ZO
Zhuldyz Ozhikenova
3 пікір
CosmoLand — отличное игровое пространство! Сыну очень понравилось 😊 Много разных развивающих игровых зон и снаряжения. Особенно впечатлило скалолазание — сын был в восторге! Отдельное спасибо Дарии: очень вежливая, внимательная и отзывчивая. Обязательно придём ещё!
АА
Айгерим Абатова
1 пікір
Космопарк — отличное место, и еда там восхитительная. Парень из кафе, Шаттик, помог нам донести еду на второй этаж, спасибо ему! Всё замечательно, но нам снова нужны стаканы.
Dana Esenovnass🤍
1 пікір
Развлекательный центр понравился, обслуживание хорошее. Спасибо Бекнуру, очень вежливый сотрудник!
НО
Нурсултан Онгарбай
3 пікір
Бүгін космолендке келдім іші ұнады, ойнайтын жерлері көп екен. Багжан оператор жұмысы ұнады, өте ұқыпты операторлар екен.
Аya Sanakbaeva
1 пікір
барлығы ұнады ешкандай минус жоқ Бекнұр есімді баланың жұмысы ұнады👍🏼
🤍 🤍
1 пікір
Іші өте адемі,атмосферасы тамақтарыда бәрі ұнады👍опператор Айғаным өз жумысын кұшті атқарды,Кассир Мадина да кұшті көңіл күймен карсы алды,баламада бәрі ұнады.
АР
Аманғали Раяна Амангали
1 пікір
Маған космоланд ұнады тағыда келемін өте кызык уақыт өткіздік келіңіздер іші таза қызық болды Нұрлана операторға рахмет♥️👍🏻
А
Айару
1 пікір
Космоленд іші адемі екен, барлық жері ұнады. Балауса оператор мен Шаттық бармен өте күшті жұмыс жасайды. Барлығы тамаша.
AO
Anetov Onaizhan
1 пікір
Балалар ойнайтын жер унады жаксы таза жане ерекше Балауса мен Нурдана операторларына рахмет оздеринин кызметин жаксы корсете билди👍👍👍
ББ
Бек Бек
3 пікір
Оте керемет жер атмосферасы жаксы Айсулу деген оператор кыз молодец👍👍👍
Гл
Городская легенда
2 пікір
Оте жаксы жер улкен,балаларга унады тамактары да жаксы.иши Оте таза Айсулу деген оператор балдардын конилин тауып жаксы карайды
МА
Махаббат Аралбай
1 пікір
Жаксы унап жатыр, оте куште жер тамактары жаксы ышы кен Айсулу деген оператор бар оте кушты апай.Заведение унады,операторлары оте жаксы
Айгерим Кобегенқызы
3 пікір
Өте жаксы игровой центр ышы тап таза тамағыда жаксы обслуживание 100%(Айсул,Бекасыл) келгендеріңізге өкінбисіздер балдар мәз болп шығады 100%
Алижан
1 пікір
Мен іште браслетімдіжогалтып алп едым соган маган Бекнур деген оператор табуга комектесты 👍
💁🏻♀️
2 пікір
Өте керемет , қызметкерлері өте жақсы, іші таза тағамдарына сөз жоқ , айсұлу деген оператор қыз балдарға өте жақсы қарайды керемет сөз жоқ 🥰
Apple .
1 пікір
Ұнады іші керемет екен бекұныр деген жігітке ракмет бәрін тсүндіріп жақсы қызымет аткарды
AA
Akpatsham Amangeldi
1 пікір
Іші кушті маган каттты ұнады мен осы жакка 5,6 рет келдім ішінде Нурдана және балауса апаилары кушті
Ayau_aaa Turakhmet
2 пікір
оте кушты бырыншы рет келдык унады нурдана балауса оператор унадыы🫶🏻❤️
ST
Sabina Taspolat
1 пікір
Бүгін космолендке қызым мен баламды акелдім, балаларыма ұнап жатыр. Балауса оператор пен Шаттық бармен жұмыстарын жақсы жасайды екен, керемет.
АШ
Айда Шанытбаева
1 пікір
Мен баламды ойнатуға жиі Космолэндке келіп тұрамын.Барлық жағынан өте керемет қызметкерлеріде өте сыпайы әрдайым көмектесі отырады.Маған Дария деген опенатордын қызметі ұнады песокта балалардын тас жұтые қоймауын қадағалап отырды.Үлкен алғысымды білдіремін❤️👌🏻👍
araylym s
2 пікір
ышы не обычный😍 комфортный атмосферасы куштыы, особенно айсулу оператор❣️
НХ
Нұрдаулет Хасан
1 пікір
Бұл жер өте керемет екен.Ойнайтын жерлері көп,балаларға қатты ұнады.Өздерінің операторлары бар екен.Әсіресе Балауса мен Айсұлу деген операторлар жақсы жұмыс жасады
zh sultanbek
3 пікір
отличный работник абаев жанарыс все на высшем уровне😍
СА
Санжар Агадилулы
1 пікір
Өте тамаша маган ұнады таза кең әдемі👍жылы жарық Бекнур Айсұлу жұмысшылар ұнады
A
Alisher
1 пікір
Космоланд аланың маган унады бары әдемі кушты но пушка жасамайды екен операторлыда кушты все супер особенно бекнур и айсулу
otkelbaev
9 пікір
Операторы очень хорошо работают
ray 🩵
24 пікір
Иши кушти,но сулардын багасы с небес упали
АЕ
Акбота Ерболқызы
2 пікір
Маган cosmo land барлығы ұнады ол жақта күшті заттар бар маган оте катты ұнады тамактары Оте дамди Айсулу апай ен кушты апай
ВА
Венера Аманкелдиева
1 пікір
Өте күшті қызықты бізге ұнады тамақ керемет батут ұнады және лабиринттер қызық болды апай ағайлары керемет рахмет
a.
a. .
1 пікір
космоланд маган катты унады ышы таза жане кен тамактары да татты жаксы екен ышынде Айсулу деген апай бар ол оте мейырымды жане акконыл екен сол апаймен жаксы тыл табысып кеттык
ИЕ
Инкар Есенгелдиева
1 пікір
Космоланд өте керемет күшті іші де тамактарыда әдемі дизайнмен жасаған бір Айсұлу деген апай бар күшт мирімді әдемі көрікті бәрі керекмет ❤
Baxaaaaa bazarov
2 пікір
Космолендке бардым өте күшті,Балауса оператор жұмысына ұқыпты, күшті қарайды екен. СУПЕР
Тельджанов Санжар
4 пікір
Бәрі күшті балама ұнады, бір риза болып қалдық күшті көңіл күймен қайттық, Балауса оператор қызыма көп көп рахмет
Ernur Nauryzbau
1 пікір
Космопарк іші ұнады кең жәйлы бағасына сай екен інімеде ұнады. Балауса операторға рахмет 😘
Nauryzbek Sikhaev
Балауса оператор молодец👍
aknur 📍
1 пікір
Просторный, комфортабельный и мощный. Операторы работают классно, особенно девушка по имени Балауса, которая вежлива и хорошо выполняет свою работу.
MА
Mynkara Алчинов
1 пікір
Бүгін космолэндке інімді апарып едім, іші таза әжемі екен, тамақтары щик әдемі, Балауса оператор өз жұмысын тиянақты жасап әдемі көрсетті🤝🫂
АЕ
Акмарал Есеева
1 пікір
Балауса оператор жаксы , сыпайы кызмет көрсетті .. Ісіңіз өрге жузсін !
АД
Акгул Демеуова
1 пікір
Космолент ышы таза жане Кен екен ата аналаргада условия жасалган маган тюбинг зонасы унады тюбинг зонасында турган операторлар Багжан мен Айсулу га рахмет👍
ГК
Гулжанат Кульчанбаева
8 пікір
Іші кен жане таза екен ата аналаарға да условия жасалған маған көмектесіп журген оператор Бағжан оған көп көп рахмет❤️
KK
Kenes K
2 пікір
Іші таза жане кен екен маған унады ата анағада условия жасалған оте керемет жер екен маған комектесып журген операторлар Бағжан жане Айсулу оларға рахмет♥️♥️
СА
Салима Абдразак
Өте күшті 👍🏻
АК
Аслан Каршыга
1 пікір
Космолент ышы Кен жане таза екен маган катты унады оз багасына сай екен маган комек берп ойнатып журген оператор Багжан
Maga Gangster
2 пікір
Космоленд іші кен екен таза әдемі әрі қолайлы бағасына сай екен тфәй тәй сосын оператор бағжан айғанымға үлкен алғысымды білдіремін
АБ
Абу Бандит
1 пікір
Парктың Іші кең маған ұнады таза тармақтарына дәмді атмосферасы бөлек особенно ішінде айғаным мен Багжан оператоларға рахмет
Dias Orazbai
1 пікір
Маган Cosmoland park ұнады іші әдемі батутыда ұнады таза көнңілімнен шықты ішінде Айғаным мен Бағжан деген қыздарға рахмет жұмыстарын жақсы атқарады👍👍
СТ
Сунгат Турганбай
1 пікір
ойын сауык ышы кен екен жане таза маган катты унап калды мен кайтадан келем келесы де сыздергеде кеенес берем маган жумысы унаган оператор Багжан жумысын жаксы аткарад екен оган рахметт❤️
Nuni .
2 пікір
мен достарымызбен келып едм достарымада маганда унады сыздерге де келуге кенес берем маган жумысы унаган операторлар Бағжан мен Айғаным жумысын жақсы атқарады екен оларға коп коп рахметт❤️
Тағы жүктеу
Лицензиялық келісім