Іздеу
Жағымсыз
ИС
Инкар Сембай
2 пікір
Мен stadymania дан коптеген создер уйрендим Оте кушти баруга кенес беремин Салтанат апай мен Булбул апайга коп коп рахмет оте кушти жандар акконил апайларым ❤️❤️ оте коп достармен таныстым барганыма жарты жылдай болып калды мен буган дейин 200-300создей уйрендим Булбул апай рахмет сизге .Жана жылда биз ушин безендирип койган как милая ❤️❤️
Gulnur Turumbay
2 пікір
Гүлбақыт апайға разымын өте керемет оқытады❤️❤️❤️
zhans .
Aiymgul teacher the best🫶🏼
Madina Myrzagalieva
2 пікір
Меруерт мугалимге улкен рахмет , улымнын агылшын сабагына кызыгушылыгы артты, мектептеги багасы, дурысталды.👍
Акнура Сергазы
1 пікір
Study Mania өте керемет апайлары түсіндіріп ұрыспай үйретеді маған ұнайды 😍😍
kami ibragim
1 пікір
Меруерт апай куштии уйретедыы, прям комфорт апай❤️❤️
Жаннур
1 пікір
Очень рада что хожу туда, мне очень очень повезло с учитильницой Меруерт
Ayala ✨ K
1 пікір
StadiManiya оқу орталығында оқып жүргеніме қуаныштым, түсіндіруі жеңіл әрі қызықты. Әсіресе апайым Меруерт 🤍 Сабақтары өте түсініктікөңіл,мотивация береді. Осындай керемет орталық✨
EE
Era E
1 пікір
Мерует апай сабакты оте жаксы уйретеди ен кушти апай!❤️🩹
Yasі S
1 пікір
Пряям күшті түсіндіретін,бәрін күшті нақты, активный группа тек Бұлбұл апай да. Прям лучшая из тех кого я видела❤️🩹 Study-mania самый лучший в городе!
Aida Seitbay
5 пікір
Меруер апай самая лучшая!😍😍😍
Tasnim Qul
3 пікір
Бұлбұл апай🫶🏻🫶🏻StudyMania-ға келгенде ағылшын тілің тез үйреніп кеттім.Ережелерге,сөздіктерге байланысты ойындар ойнатады🥰Бұлбұл апай көп көп рақметт.StudyMania-да оқуға советую😻🫶🏻
fari
1 пікір
Бұлбұл апай ван лав, хочу снова вернуться сюда 🥹🥹
Aiaulym Tanatkyzy
one love💕 Айымгул апай комфортик🤍
AO
Anet Omar
1 пікір
Miss Meruert is best teacher in study mania!Miss Meruert's lessons are very good and understandable 🕵🏻♂️
Тогжан 🫣
5 пікір
Інім онша ағылшын білмейтін, ұқпайтын. Қазір сіздерге барғалы бері, тәуір болып қалды. Меруерт ұстазға көп рақмет, оның арқасында інім ағылшынды қызығып оқиды. Оқуға деген ынтасы ашылып, қазір өз бетімен ізденетін болыпты. Бағалары да жақсарды. StudyMania ұжымына рақмет!
Aiaru Amankyzy
1 пікір
Апайлар барлыгы жаксы тусындыреды особенно Булбул апай кушты тусындыреды💗💗
asylzat azamaatova
Меруерт апай лучшаая💞💞💞
К
Каусар
1 пікір
Meruyret is a super teacher, she explains the lessons very well and makes them very interesting. I am happy to study with Meruyret
Kalbayeva Kuralai
4 пікір
Miss Meruert the best teacher🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ХУ
Х Ураган
1 пікір
Бакония апай лучший бариненле жаксы уйретет советую
Бинур Аманбек
Айымгүл Апай топ 🤙
lyazat brdkhnva
1 пікір
Акбаян апайчик is the best teacher💕💕🙆♀️
Nazerke Abekova
Меруерт апай уан лавв🫰🏻🫰🏻
nuray 🐩
Teacher Meruert is the best💗
NN
N N
2 пікір
Меруерт апай ағылшын тілін өте түсінікті және қызықты етіп түсіндіреді. Сіз әрқашан көмектесіп қолдау көрсетесіз сабақтарыңыз маған қатты ұнайды,рахмет Сізге!
Ak
Arailym kalbaeva
Мисс Меруерт самая лучшая 👏👏👏
ДА
Дастан Адамбек
2 пікір
Сабақ қатты түсіндіреді және кітаптар жақсы стоит оқуға осы қосымшада және өте күшті апайлар бар бірақ ен күшті апай ол Меруерт апай
Ardak Nurbergen
Меруерт апай лучшая 🤍
Жаркынбек Мырзабай
1 пікір
Админстрация и учителей очень хорошие,особенно Ақбаян апай
КО
Камила Оразбекова
3 пікір
Огромное Спасибо хочу сказать Меруерт. Видно что мастер своего дела. Старается дать знание детям. Такая учительница заслуживает только лучшего
ZB
Zhasulan Bekarsylan
1 пікір
меруерт апай жақсы түсіндірет сабақты.Ен күшті апай
МӘ
Мәнсүр Әбл
Мисс Меруерт апай жпқсы
СА
Суан Алашев
2 пікір
Меруерт апайга жазылын кушти окытат
МБ
Мейірлен Бердонғар
Ақ баян апай
Shamshi Zhumabay
Мисс Меруерт топ мұғалім
inju nurgalieva
1 пікір
miss akbayan is very beautiful and kind🥰
Бару саны: 1
Пікір расталды
Ayanat Begensh
Акбаян апай❤️
AS
Ansar Samigulla
1 пікір
Маған өте қатты ұнады сабақты жақсы үйретеді мен басында қатты білмитін едім қазір көп затты үйрендім Гүлбақыт апайға рахмет көп нәрсені үйретті заттарды қалдырмай түсіндіреді жаздырады
MM
Mani Mansur
1 пікір
Ия өте жақсы ұиретеді мұғалімдер барынша беріліп ұиретеді маған ұнаиды
EG
Ernar Gamer
Апайлары мейырымды 30000 стоит Бул бул апай лучший
БС
Берекет Союн
2 пікір
Гүлбақыт апай жақсы үйретеді екен👍
инжу .
11 пікір
Meruert apai kushti
k .
1 пікір
Преподаватели внимательные, всегда помогают и объясняют до конца. Уроки проходят интересно без скуки и нету никакой зубрежки.Стало легче говорить и понимать английский Bulbul teacher is the best 🫰🏻🫰🏻
АО
Айару Оспан
1 пікір
Маған өте ұайды жақсы үйретеді сабақтар қызық жақсы болдым осы қосымшадан ағылшынша словарь жақсы болды және маған өте бұлбүл апай ұнайды өте қызық форматта сабақ өтеді
Гл
Городская легенда
1 пікір
Ағылшын тілін жеңіл әрі оңай үйретеді.БұлБұл апайға алғысым шексіз🙌🏻💕
mansia azankyzy
1 пікір
Бул бул апай мен айымгул апай керемееет
Тағы жүктеу
Лицензиялық келісім