Uide

69 баға
69 баға
...1 пікір
16 қараша 2025, ресми жауап
Жақсы пікіріңізге үлкен рахмет😍 келіп тұрыңыздар, есігіміз әрдайым ашық🥰
Zhanalihan Zealous8 пікір
16 қараша 2025, ресми жауап
Спасибо вам большое за такие тёплые слова! Нам безумно приятно ❤️
tugelbai_a012🤍😘1 пікір
16 қараша 2025, ресми жауап
Спасибо вам большое за такие тёплые слова! Нам безумно приятно 🥰
ЖК
Женисгул Кадырханова14 пікір
Б
Батырхан3 пікір
13 қазан 2025, ресми жауап
Мафия стоит на кассе, поэтому в маленькой компании игру провести не получится. Если бы вы попросили…
erke esenzhanova4 пікір
НБ
Нургуль Билялова13 пікір
8 қазан 2025, ресми жауап
Спасибо большое за ваш отзыв! Очень рады, что вам у нас понравилось 💚 Будем ждать вас снова!
БН
Гуйнара Садыкова7 пікір
ЖТ
Жаныл Терликбаева39 пікір
8 қазан 2025, ресми жауап
Очень рады, что вам понравилось у нас! Ждём вас снова в гости
AK
Amina Koshkinbaeva8 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Жылы пікіріңіз үшін көп рақмет! Бізге келген әр қонақ өзін жайлы сезінсе – біздің ең үлкен қуанышымыз 🤍 Сізді қайта күтеміз!
ZT
Zhansaya Tlepiyevna11 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Рахмет! Сіз секілді қонақтарымыздың қолдауы біз үшін ең қымбат мотивация 🙌
Асель ❤️4 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Благодарим за приятные слова ❤️ Нам безумно приятно, что Вам у нас понравилось!
A A2 пікір
31 тамыз 2025, ресми жауап
Огромное спасибо за такой приятный отзыв! Нам очень ценно ваше мнение ❤️
DT
Diana Tanirbergenova2 пікір
31 тамыз 2025, ресми жауап
Благодарим за Ваш положительный отзыв! Нам очень приятно получать такую обратную связь 🤍
0K
012 Kzr3 пікір
30 тамыз 2025, ресми жауап
Рахмет үлкен, тағы да қонақ болуыңызға әрқашан қуаныштымыз
🍪
Біз cookies қолданамыз толығырақ