Іздеу
Керемет маған ұнап жүр Құралай Айдан рахмет ❤️
Лия Абил
13 пікір
Керемет ұнады
Өз жұмысының мамандары жасайды. Гулзия апа мен қыздарына көп рахмет 😘😘🫶🏻💓 Жұмыстарыңыздың тек жемісін көріп жүре беріңіз 🫶🏻❤️🔥
AU
Apple User
Керемет ұнады
Спасибо за лечебный массаж! Спина теперь как новая 💆♀️. Очень помогло!"
AA
Aslan Amanzholov
3 пікір
Керемет ұнады
Рахмет кыздар өте жаксы жасайды молодцы Асель мен Гульзия сіздерге көп көп рахмет
АН
А Н
2 пікір
Керемет ұнады
Массажы өте керемет Алла қолыңа дерт бермесін, жанымен жасайды, менің барлық құрыс, тырысым жазылып, белімнің ауырғаныаетуп, аяғымның тартылғаны қойып, бочка мен одеалдан салқыным шығып , арқамның ауырғаны кетті, Денемнің ісігі кетіп арықтадым❤️
NN
Na Na
Керемет ұнады
Ходила на массаж всего тела по очень приятной цене (была акция), Гулзия классный специалист, с медицинским образованием (что очень немаловажно). После массажа легкость в теле, все зажимы, боли в спине, пояснице прошли, за что огромное спасибо Гулзие. Также уходят и см на талии😃 отдельное спасибо и другим девочкам аппаратного массажа. Приятная атмосфера в салоне, рекомендую👍
С
Света
Керемет ұнады
Фитобочка мен Массаж өте күшті болды, қолыңыз дерт көрмесін! Басқа жерден алғандарым ұнамай жүр еді, сіздікі күшті екен! Рахмет!
РМ
Роза Муканова
Керемет ұнады
Массаж сделали качественно, спина стала намного легче. Приду ещё. Ещё по акции приятная цена.
Aktau 7292
5 пікір
Керемет ұнады
Гульзия қолың алтын😍 бетім массаждан кейін жылтырап айнадан өзімді қарай бергім келеді👏🏻👏🏻Маған қатты ұнады, ай сайын массаж алып отыру қажет екен
ХЖ
Хамзе Жеменей
Керемет
Lluna D
14 пікір
Керемет ұнады
Очень приятный салон🫶🏻, сюда действительно хочется вернуться. Делала массаж Гулзия— мастер работает аккуратно и с пониманием, после сеанса тело реально расслабилось. Кедровая бочка вообще супер😍✨хорошо прогревает и помогает отключиться от суеты. Внутри уютно, чисто🙌🏻, персонал доброжелательный. Остались только хорошие впечатления, смело рекомендую❣️✅
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты