Іздеу
Балнур Нуржигит
Зорғо
Nuraddinqyzy_ Zhansulu.
8 пікір
Ұнамады мектепте өзідее онша емес
БД
Daniyar Djitidai
Наш наш
070_ayau
4 пікір
елдің жетті дым қызық жоқ
Ақмилёк 🫦
Ауылымды қимайым
ЖК
Жарас Кулмырадов
2 пікір
Жаксы кореттнн ауылым осы шгар ауылым алтын тугырым все чётка тур ещё балдарыда бари тема тема тема
Рабиға Ходжаева
2 пікір
Болад енді жақсы ауыл, ноо батырдын типо бандит балдары болмаса👍🏿
НА
Нургуль Амралиева
5 пікір
Маған Калмагамбетов Норвузды танысаңыздар маған хабарлассын деп айтыңыздаршы! Номерін тауып берсеңіздер! Мені алдап атымнан кредит оформить еткен. Село Батыр, Емир - 1 Менің номерім 87474109757
Толығымен оқу
Cs
City spirit
21 пікір
Маган ауыл унады 1шы Себебі Мен ауылға кіргенде Әдемі Жолдар Кездестірдім 😄 2шы себебім ауылға кіріп едім алдымда халық ит жүр екен или инопланетьяндық ит маған қатты ұнады 👍 бұндай сирек кездесетін иттер осы ауылда жүр екен 3шы Себебі Мектептері ұнады 👍 Ауылға келіңіздер советую маған ұнады прям қатты келсеңдер өкінбейсіңдер
Толығымен оқу
6 пікір
Солом туғандарға
Ima Zh
13 пікір
Пи&дец ауыл маған ұнайды бұрынан тұрам балдары бандит қып қызыл жыныдылар советую всем жить здесь )деп іге саласынго 😄😄( 🫤🫤
tabunaevv 7
...........
АҚ
АЙНҮР Қуанова
2 пікір
осы батыр ауылында РЕМОНТ ЖАСАЙМЫЗ ДЕП ПЕРВОНАЧАЛЬНЫЙ ВЗНОС АЛЫП ЖҰМЫСЫН ДО КОНЦА ЖАСАМАЙ ҚАШЫП КЕТЕДІ. САҚ БОЛЫҢЫЗДАР
НС
Нсанбаи Сеитов
1 пікір
Открит путеводител с этим телефоном
S🐊
Sikosh 🐊