Іздеу
Жағымсыз
АК
Аружан Куттыбай
4 пікір
Мен бұл больницаға ешқашан қаралған емеспін бірақ мен 2024 жылдың желтоқсан айының 17-сі күні толтырып өтірік приемдарға жазып қойған. Мен бұны жауапсыз қалдырмаймын! Осы врачтарды сотқа беру керек!!! Менің мүлдем қатысым жоқ жерге неге екенін түсінбедім маған жазған диагноздар бастарыңызға келсін! Маған жалған 31 прем жазып қойған қанша жалған анализ жасағанын бір Аллаға аян!!
Rusya M
13 пікір
Всё отлично, пока не вижу проблем. Нравится.
Бару саны: 1
Пікір расталды
Аяш .
5 пікір
Рк-дан удачи енді
Саламат Оразбаев
8 пікір
Жазып койган номерлерин котермейди адамдары уйктап жатырма? Биз баска каладан баратын болгансон билип барайын десек, котермейт телефондарын
SK
Saule Kerimbek
4 пікір
Я с портала госзакупки,ИП Керимбек,выиграла тендер у вас ,не могу дозвониться на этот номер 568288 (которые указан в договоре ) , нужно согласовать товар,оставьте пожалуйста контакты,у кого можно спросить ???или позвоните на этот номер 87475980656
Tumar Yerkadir
4 пікір
Охранники конечно огонь. Как будто в фсб пропускают
Dr.Jay ?
40 пікір
За 6 лет учебы запомнился лишь хороший буфет
Nurik King
119 пікір
За столько лет существования медицинской академии, не предусмотрели у входа зал ожидания, было ощущение что я попал в департамент полиции, и то там предусмотрен зал ожидания, а тут вахтёрша выгоняет...Руководство примите к сведению
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты