Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС МК-Ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС МК-Ломбард
Гульжанат Бажирова8 пікір
9 маусым 2025, ресми жауап
Алия Сакирова2 пікір
1 сәуір 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Әріптесіміздің жұмысына жоғары баға бергеніңіз үшін алғысымыз шексіз! Қызмет көрсету са…
Нұрлыбек Дауылбаев3 пікір
22 желтоқсан 2024, ресми жауап
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
Serik Imankulov6 пікір
5 желтоқсан 2024, ресми жауап
Serik, здравствуйте! Сожалеем, что Вы столкнулись с трудностями при обращении в М-Ломбард. Пожалуйст…
АД
Азат Досов2 пікір
20 қазан 2024, ресми жауап
Здравствуйте, Азат! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Ваш отзыв коллеге. С уважением, М-Ломбард
Apple User7 пікір
9 маусым 2025, ресми жауап
Сәлеметсізбе! Біздің жұмыскерлерімізге алғысыңызды жеткіземіз. Пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Құрм…
2@
2339101 @2 пікір
15 тамыз 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Вашу благодарность кол…
ГУ
Гуля Улжабаева3 пікір
6 тамыз 2024, ресми жауап
Добрый день, Гуля! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
УД
Умут Даулетова1 пікір
6 тамыз 2024, ресми жауап
Здравствуйте, Умут! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард