Іздеу
Жағымды
Жағымсыз
Berik Mukhametzhan
18 пікір
Маленький зал раздевалка всегда бардак.
Асыл Абуев
21 пікір
Мой сын там выступал по боксу.
Ahmetali
13 пікір
Іші кішкентай екен
Надежда Перетятько
2 пікір
Центр Томирис, очень хороший. Ходим с радостью на танцы. Очень много различных кружков, преподаватели очень ответственные, внимательные, доброжелательные. Желаю процветания. Приходите в центр Томирис!
KK
Kerim Kuanish
2 пікір
Мен Томирис орталығында боксқа қатысамын, тренер Нұржан ағай жақсы үйретеді, жарыстарға жиі апарады, жақсы тәжірибе аламын. Жақын жерде осындай зал барына өте қуаныштымын, қатысуға кеңес берем
erlanov .
8 пікір
Жарыста женылып калгаснго анас ринг кшкентайма
arnwsqq _
я там занимаюсь,и за этого 5 звезд
ДС
Даниял Султанов
2 пікір
Өте жақсы творческий центр маган катты унадым Залдары өте таза мұғалімдері өте мейрімді тренерларда жақсы
ГС
Гульзира Сарсенбаева
7 пікір
Томирис орталығы ұжымына алғысымыз шексіз. Қыздарым 3жылдан аса уақыт бойы келеміз. Ұзтаздарына, үйірмеге өз үйлеріне келгендей қуана қуана келеді
AU
Apple User
2 пікір
Здравствуйте! Центр Томирис нам очень нравится здесь все очень классно! Мы ходим на продленку второй класс и на Шахматы! Учителя здесь очень внимательные помогают моему ребенку во всем После Занятий успеваемость в школе улучшилось! Я благодарна Центру Томирис и Учителям ❤️🤲🫶🏻
17 қазан 2024, ресми жауап
Добрый вечер! Благодарим вас за ваш отзыв и оценку 😉 Мы рады, что вам всё понравилось.
ЖТ
Жазира Тойымбетова
1 пікір
Менің ұлым мен қызым осы орталыққа 3 жылдан бері барады. Өте керемет ұстаздар! Түрлі жарыстарға барады. Менің балаларыма қатты ұнайды. Алғысымыз шексіз👍🥰
16 қыркүйек 2024, ресми жауап
Пікір қалдырғаныңыз үшін алғысымыз шексіз
ЛН
Луиза Нурымбет
2 пікір
Мен Нурымбет Луиза биге қатысып жүргеніме 3 жылдай болып қалды Балнұр апай Айжан апай өте мейрімді маған қатты ұнайды ол апайлар сіздерді жақсы көремін❤️ Осы Томириске келгеніме өкінбеймін өйткені бұл жерде қызықтар көөп.
МХ
Макпал Хусаинова
2 пікір
Менің екі немеререм 3 жыл болды сурет салу,таеквондо, би, бисероплетение үйірмелері не қатысып жүр. Бізге Томирис орталығы өте ұнайды, мұғалімдер мен тренер өз жұмысының мамандары. Алғысым шексіз.🥰🫶
KE
Kaisar Eldosuly
2 пікір
Мен Томирис орталығында таеквондо, ағылшын тілі, шахмат үйірмелеріне қатысамын. Маған ұнайды, мұғалімдері жақсы үйретеді. Үйірмелерден қалмауға тырасамын.
АА
Арай Абуду
1 пікір
Менің қызым таеквондо мен домбыра үйірмесіне қатысып жүргеніне 2 жыл болды. Жасыл пояс алды таеквондодан. Домбыра үйірмесінен 7 күйді жатқа біледі. Мұғалім мен тренерлері өте білікті мамандар. Томирис орталығына рахмет айтамыз, сабақтарын уақытылы өткізіледі. Біздің үйімізге жақын орналасқан, бізге өте ыңғайлы 💐💐💐
ББ
Бота Багашарова
Би уйирмесине катысамыз, унайды, 👍🏻👍🏻👍🏻
Алмакуль Бекмухамбетова
2 пікір
Менің немерем сурет салу үйірмесіне қатысады, мұғалім өте жақсы үйретеді. Бізге ұнайды, үйдің жанында өте ыңғайлы. Томирис орталығына алғысымыз шексіз, рахмет ❤️
МУ
Мерамбек Уакасов
1 пікір
Менің екі қызымда Балнұр апайына би сабағына қатысады. Керемет нәтиже, үлкен жетістіктерге жетіп жатырмыз... Томирис ұжымына көп рахмет...Жұмыстарыңыз берекелі болсын
ГС
Гулхан Сугиралиева
1 пікір
Менің қыздарым Томирис орталығына 2 жыл барып жүр . Ағылшын тіліне қатысып жүр. Айман апай жақсы үйретеді, қыздарым ағылшын тілін жетік меңгерді. Томирис орталығына рахмет❤️
АА
Айдана Абдисамат
5 пікір
Өте жақсы орталық.Балаларға барлық мүмкіндік жасалынған.Қызым биге келеді.Балнұр апай өте тамаша.
МР
Молдир Рахманбердиева
1 пікір
Жақсы орталық. Балаларға керемет мүмкіндік жақын жерден. Қызым биге, шахматқа барады. Жарыстарға да барып, жүлделі орындар алып жүр. Томирис орталығының ұжымына рахмет айтамыз осындай мүмкіндіктер үшін! Еңбектеріңіз жемісті болсын! 👍
Saltanat Lekerova
6 пікір
Отличный центр, очень хорошие преподаватели, хореографы. Моя дочь ходит в этот центр с удовольствием. Спасибо центру "Томирис"
1 1
108 пікір
Хороший центр, всем советую👍🏼👍🏼👍🏼
АО
Алтынтан Омирзакова
5 пікір
Самый лучший центр в нашем районе, дети не выходит
АЖ
Айжан Жумадилдаева
1 пікір
Мы ходим на танцы к Балнур апай очень хороший преподаватель нам нравится дети ее обожают всегда участвуем на конкурсах. супер 👍
ВБ
Варвара Болатбекова
2 пікір
Спасибо что есть эти кружки для детей. Благодарю за ихную работу.
ВБ
Варвара Болатбекова
2 пікір
Спасибо что есть эти кружки для детей. Благодарю за ихную работу.
ZS
Zhibek Samatova
1 пікір
Менің қызым Томирис орталығында шахмат үйірмесіне қатысқанына 4 ай болды. Сабақтары уақытылы өтеді, тренер бізге ұнайды, жақсы үйретеді. Администратор Айжан уақытылы жауап береді, күліп қарсы алады. Рахмет 🌹🌹🌹
Сапаркул Дарханбаева
1 пікір
Менин кызым Томирис орталығында сурет салу үйирмесине катысып жүргенине 2жыл болды. Осы уакытта сурет салуға деген қызығушылыгы арта тусип ,бирнеше жарыстардан жулдери орындар алды жектекши мугалим Барманбекова Айгүл апайға алғысымыз шексіз.Ауылымызда осындай орталықтың барына куанамыз🥰
AZ
Aigul Zholdybayeva
2 пікір
Томирис орталығының круужоктарына екі немерем Талғат Кәусар мен Тамерлан еліп қатысады. Орталықтың ауылымызда ашылғанына ауыл тұрғындары риза болды. 👏👍✊ Балалардың бос уақытын дұрыс пайдалануға өте тиімді орталық . Немерелерім біраз нәрсені үйреніп білді. Ұстаздарымызға Айгүл апайға рахмет🙏 Балалардың жасаған еңбектерін әр түрлі сайыстарға қатыстырып балаларға алға ұмтылуға бағыт беріп отырады. Орталықтың администраторы Айжанға да алғысымыз зор. Қай кезде болмасын сұрақтарымызға нақты уақытында жауап аламыз. Балаларға пайдалы орталықтарды әрқашан қолдаймыз ✊✊✊
Кыдырбай К
1 пікір
Менің екі қыздарым ағылшын тіліне қатысады Томирис орталығында. Мұғалімі Айман апай жақсы үйретеді, қыздарда нәтиже бар. Бізге Томирис орталығы ұнайды , администратор жұмысын ұқыпты жасайды, қашан жазсаң уақытылы жауап береді
К
Кристина
1 пікір
Мой дочь ходит на танцы и лепку, нам очень нравиться. Преподаватели от бога. Всем рекомендую,Я рада что в нашем районе есть такой центр ♥️
Айгерим Бельгибаева
1 пікір
Очень уютное место, посещаем разные кружки уже два года, детям нравится, мне тоже))
28 қаңтар 2024, ресми жауап
Айгерим Маханбетжанова
1 пікір
Катысканыма 2 жыл болды,Домбырага жане Таэквондога катысып жүрмін. Домбыра үйірмесіне қатысып 13 күй үйрендім, Гаухар апайыма рахмет өз ісінің шебері , таэквондо үйірмесіне қатысып сары белбеу иегерімін. Томирис орталығында уақыт өткізу ұнайды🔥
28 қаңтар 2024, ресми жауап
Inkar Mukhamedkarim
1 пікір
Я посещаю центр Томирис, хожу на живопись. Хочу в этом году поступить в колледж им. Жургенева на специальность дизайнера интерьера. Меня обучает преподаватель высшего уровня, профессионал своего дела Берик Советпекович. За месяц у меня отличный результат. Спасибо что рядом есть центр Томирис, не надо ехать в город пробками. Всем советую,не пожалеете 👍👍👍
Айгуль Барманбекова
3 пікір
Менің балам Томиристе үйірмесіге қатысады, бізге ұнайды.
сосоно 🤍
1 пікір
Менің қызым ағылшын тіліне қатысады, Айман Бақытбергеновна өте жақсы үйретеді. Қатысып жүргеніне 1 жыл болды, нәтижесі керемет. Томирис орталығына рахмет 💗
Арман Максатов
1 пікір
Мен Мөлдірмін 2 жыл болды би қатысамын өте жақсы үйретеді. Биден көптеген жарыстар болады біз бірші орындар аламыз өте керемет
НД
Назира Досаева
2 пікір
Томирис орталыгы бизге катты унайды Уйирмелер Бари керемет Апай Агайлары жаксы администратор Айжан Оз жумысын маманы уйрмелер уакыттымен отеди. Уздиксиз уакытымен отеди бизге катты унайды...👍🌹🌹🌹
Aidana Izturgan
6 пікір
Ходим в этот центр с удовольствием! Я спокойна за то, что мой сын находятся в надёжных руках.Хочу отдельно отметить тренера Ермухуммед за его профессионализм😄
Мы очень рады, что Вы выбрали нас! 🎈
ЕО
Едик Олжабаев
1 пікір
Очень хороший детский центр. Дети ходят с удовольствием👍
Айжан Мухамедкарим
1 пікір
Преподаватели все хорошие, работают на результат. Моим детям нравиться посещать Томирис.
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты