Маршруттар
Sushi`n`Roll
Жылдам тамақтану мейрамханасы
12:00–15:00 жұмыс күндері -20%! Суши, роллдар мен пицца. Kaspi Red*
ЖК Кадыркешова Г.Ж.
*Kaspi Bank АҚ. Қазақстан Республикасының Қаржы нарығын реттеу және дамыту агенттігімен берілген № 1.2.245/61 лицензия.
WhatsApp-қа жазу
ЖК Кадыркешова Г.Ж.
Мәзір
Филиалы
Барлық филиалдары
Дарья
Компания таңдады
Завалились сюда большой компанией из 10 человек. Заказали и пиццы, и чай, и суши, и Том ям. У нас быстро приняли заказ и оперативно начали приносить наши блюда. Из всего заказанного понравился суп Том ям, на удивление он был в меру острый, в меру наваристый и очень похожий на оригинал. Захочу ли я зайти сюда ещё раз, возможно.
6 қазан 2025, ресми жауап
Добрый вечер, благодарим вас за такой приятный отзыв 🙏 Мы всегда вам рады!
guli ss
Бүгін намазхана бар орын іздеп, жай ғана перекус жасаймыз деп кірген едік. Бірақ бізді өте жылы қарсы алып, ауызашарға комплимент ретінде бауырсақ, жемістер, құрма, су және сорпа әкеліп берді. Мұндайды мүлде күтпедік. Сервисі де, тағамдардың подачасы да өте жоғары деңгейде болды. Официант Виталийге ерекше алғыс! Өте сыпайы, мұқият, кәсіби қызмет көрсетті. Рахмет үлкен! 👍🏻
ГЗ
Гульзара Зульярова
Обслуживание Супер Официант Виталий такой воспитанный Внимательный Добрый. Дай Бог ему процветания
25 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день. Большое спасибо за такой приятный отзыв 💕😍😘Успехов вам💖.
RA
Rustem Arslanov
Жайлы атмосфера! Даяшы Алтын есімді қыз өте сыпайы, мәдениетті. Оразаны құрметтегені жанға жылулық сыйлады!
24 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы кеш, Рүстем! Пікіріңіз бен бағаңыз үшін рахмет 🙏👌 Біз сізді тағы да күтеміз!💕
amin ok
очень понравился официант, не узнала имени, но светлый парень, приятный и очень шустрый. еда также 🔥🔥💥💥💥
24 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день. Спасибо вам за ваш отзыв и оценку!!! Приходите, будем рады вас видеть 💖
Сержан Конысбай
Четкий советую Томирис вообще қонақжай персонал енді айта алмадым бағасыда 👍👍
Сержант, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға көп рахмет! 💕
Данияр А
Кеш тамаша өтті, бәрі ұнады. Тамирис админнің ұйымдастыруы керемет болды. Мөлдір официант тез әрі сапалы қызмет көрсетті. Тағы да келеміз, рақмет
22 ақпан 2026, ресми жауап
Жоғары бағаңыз үшін көп рахмет 💛 Бізге тағы да келіңіз, біз әрқашан қуаныштымыз!💕
Еркебулан Азаматулы
Барлығы ұйымдастырылған, деңгейі жоғары екен. Тамирис админ өте сыпайы әрі жауапты. Мөлдір официант күлімдеп қызмет көрсетіп, жайлы атмосфера сыйлады. Үлкен алғыс айтамыз
Еркебұлан. Жылы сөздеріңіз үшін көп рахмет! 💕
Sobr
Жалпы әсеріміз өте жақсы. Тамирис админ кәсіби түрде жұмыс жасап, бәрін қадағалап отырды. Мөлдір официанттың сервисті көңілімізден шықты, бәрі уақытында келді. Қатты ұнады, рақмет
22 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлем! Уақытыңызды бөліп пікір жазғаныңызға көп рахмет!!! Сіздерді тағы да күтеміз😉💖
НН
Нурболат Нурлан
Кеш керемет атмосферада өтті. Тамирис админ барлық сұрақтарға жауап беріп, көмегін аямады. Мөлдір официант өте ұқыпты, қызметі жоғары деңгейде болды. Күшті, рақмет сіздерге
22 ақпан 2026, ресми жауап
Нұрболат! Пікіріңіз бен жоғары бағаңыз үшін көп рахмет 🙏👌 Бізге қайта келіңіз, біз сізді көруге әр…
Era %
Бәрі өте күшті өтті. Тамирис админ бізді жылы қарсы алып, бәрін жақсы ұйымдастырды. Мөлдір официант тапсырыстарды тез әрі сыпайы түрде жеткізді. Осындай қызмет үшін үлкен рақмет!
қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет 🙏👌 Біз сізді көргенімізге қуаныштымыз💕
Diana Eldesbay
Ресторан Рамазан айына орай түрлі жеңілдіктер жасады, тегін тағамдар берді, өте ризамыз🫶🏻 Даяшы Айымның қызмет көрсетуінен керемет әсерде қалдық💕 Қызмет көрсету сапасы өте керемет деңгейде🔥
21 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы кеш, Диана! Осындай тамаша шолуыңыз үшін көп рахмет! Біз оны бағалаймыз 💛
Samat Batyrbayev
Еда вкусная, сервис хороший! Отдельное спасибо официантке Айым за отличное обслуживание 😍😍😍
Добрый вечер, спасибо, Samat, Ждём вас в гости снова 💖💖💖
K K
Очень вкусные роллы
K, добрый день. Спасибо большое за теплые слова 💛 Рады видеть вас снова!😍
Kawaii Nas
Заведение очень понравилось, заказ принесли вовремя, цены приемлемые, суши очень вкусные! Официант который нас обслуживала вежливая девушка, Айым.О благодарим вас!
Kawaii, здравствуйте. Огромное спасибо за теплые слова 💛 Мы всегда вам рады 😉💖
Amina К
Очень понравилось!
20 ақпан 2026, ресми жауап
Amina, благодарим вас 💛 И, конечно же, ждем вас снова 😁
Togzhan Koblandina
Өтееее керемет❤️ Тағамдары балғын, дәмді, атмосферасы ерекше🫶🏻 Айымға көп-көп рақмет! Осындай жандар бар жерге міндетті түрде қайта оралғың келеді. Көөп рақмет! ❤️
21 ақпан 2026, ресми жауап
Тоғжан, қайырлы күн, рахмет, кері байланыс алу өте қуанышты 🔥 Біз сізді көруге әрқашан қуаныштымыз…
К
Каракат
Сагат 12 болмай жабылад сотрудниктары грубый с собой зака беруге болад деп официант айтты сосн менеджер шыгып болмайды деди сосн бздн козмше сотрудниктарына урсып берди
𝙼𝚊𝚛𝚒𝚊 NPK
Томирис☺️☺️🌹 спасибо за прекрасное обслуживание 🥰
21 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый вечер, 𝙼𝚊𝚛𝚒𝚊! Благодарим за такой приятный отзыв. Ждем вас в гости снова.💕
sslyamova 🦖
Хочу выразить огромную благодарность официанту Айвм! 🌟 Обслуживание было просто на высшем уровне! 👏 С самого начала нас встретили с улыбкой 😊, всё подробно объяснили по меню и помогли с выбором блюд 🍽️ Айвм очень внимательный, вежливый и доброжелательный сотрудник 🤍 Заказ принесли быстро, всё было аккуратно подано и невероятно вкусно 😋🔥 Чувствуется профессионализм и искреннее отношение к гостям 💯 Очень приятно, когда в заведении работают такие отзывчивые и позитивные люди 🙌 Обязательно вернёмся снова! 🥰 Спасибо за отличное настроение и прекрасный сервис! 🌸
19 ақпан 2026, ресми жауап
Sslyamova, огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏 И, конечно же, ждем вас снова 💛💖
ulzhalgas akhanova
Прям супер,күшті қызмет көрсетті💕😭 Айым қызғаа рақмет!
19 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы кеш, Ұлжалғас, пікіріңіз бен бағаңыз үшін рахмет ❤ Біз сізді көруге әрқашан қуаныштымыз.
A К
Всё понравилось! уютно, вкусно, обслуживание вежливое. Особенно спасибо официантке Айым!
19 ақпан 2026, ресми жауап
добрый день. Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе ❤ Всегда рады вам 🌸
Нуржан Рам
Все вкусно, все классно, персоналу рахмет!
18 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый вечер! Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 🔥 Ждём вас к нам в гости еще раз 💛
ss
symbat saktagan
Өте дәмдіі,күшті болды😍Даяшы Айым вообще суперская,сусын бітіп қалса жереу келіп құйып беріп жүр,қайта қайта келіп тұрыңыздар,күтеміз деп🫶🏿Келген әр клиентке күліп,жылы қарсы алатыны байқалды. Кафенің атмосферасы керемет. Тағы да барамыз
V A R A N G
Часто заказываю доставку, всегда все вкусное и свежее, молодцы 👏🏼
17 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Мы рады, что вам всё понравилось.💕
Айдана Жумаш
Айым 💕жане Тамирис Рахмет Аспаздарына Рахмет дамді болды 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Анара Анара
Очень уютное кафе, все было вкусно. Спасибо Айым и Томирис за отличное обслуживание.
Анара, здравствуйте. Благодарим 💛 Мы стараемся 🤗💕💕💕
TURGYNBAEV .
Моля мен Томи күшті қарсалып күшті шғарп салды көп көп рақмет
16 ақпан 2026, ресми жауап
Біздің жұмысымыз туралы жылы сөздеріңіз үшін көп рахмет!💕
riinkaa_01 I.R
Томирис Админ жәнеде Мөлдір офицант күшті жұмтарын жақсы атқарады екен🥰
16 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы кеш. Осындай жақсы пікір үшін рахмет. 🔥 Келіңіздер, біз сізді көруге қуаныштымыз. 💛
Adilet 😎
Мөлдір офицант жақсы күтіп алды қызметі күшті Админ Томирис та күшті қарсы алды🥰
16 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсізба! Әділет, бізді таңдағаныңызға көп рахмет😉💕
Nurzhigit J
Админ Томирис бен Мөлдір офицант күшті қарсы алп шғарп салды
16 ақпан 2026, ресми жауап
Зиенбай, қайырлы күн. Пікіріңіз бен бағаңыз үшін көп рахмет 😉 Біз өте қуаныштымыз 💛
Жанат Асанова
Томирис админ күшті қарсы алды Мөлдір офицант күшті күтті бізді керемет
16 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсізба, Жанат, жоғары баға бергеніңізге рахмет!!! Сізді көргенімізге қуанышты болдық.🌸💕💕💕
Tатьяна .
Айым очень милая девушка и Томирис тоже))
16 ақпан 2026, ресми жауап
Здравствуйте, благодарим вас за такой приятный отзыв 🙏 Всегда вам рады!💖
Саида Жарылкасын
Такое уютное заведение, кухня хорошая, персонал вежливый, приветливый. Особенно понравилось, что официанты сразу замечают гостей, даже когда просто подмигнёшь и оказываются рядом😆😁😍 в меню большой выбор блюд на любой бюджет, и всё очень вкусно. Сама заказывала мисо суп и роллы самурай, мне очень понравилось 👍🏻 отдельное спасибо официантке Айым, она была очень внимательной, подробно объясняла блюда из меню даже помогала выбирать. Администратор Томирис тоже оставила приятное впечатление.
16 ақпан 2026, ресми жауап
Saida, здравствуйте, большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 😌 Будем стараться и дал…
Gulzhan Lesbekova
Өте дәмді қыздар өте керемет жоғары сапалы ьез заказ кабылдады Айым есімді даяшы өте керемет админитрация Томирис та бар рахмееет )
16 ақпан 2026, ресми жауап
Гүлжан, қайырлы күн, жылы лсөздеріңізге көп рахмет, сізді тағы да күтеміз 🌸💖
Алия Дурманова
Хорошое обслуживание, еда вкусная, цены хорошие🙌🏻
Дима Когай
Ходим в это заведение уже больше 10 лет. Кухня отличная. Любое блюдо вызывает гастрономический восторг. Рамён это отдельная "песня". РЕКОМЕНДУЮ!!! Персонал очень вежливый, гостеприимный. Отдельное спасибо администратору Томирис. Когда официанты не успевают, сама выходит в зал на помощь.
Спасибо за приятный отзыв 🙏 Очень приятно.💖💖💖
AMASIYA Love
Хочу поблагодарить за отличное обслуживание Тамирис и Айым !Персонал очень внимательный и вежливый, заказ приняли быстро, всё объяснили и помогли с выбором. Суши подали аккуратно и без задержек. Атмосфера приятная, чувствуется забота о гостях. Обязательно придём ещё!
15 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе!!! Были рады знакомству!💖
LB
Larisa Baranova
Спасибо большое, за вкусные суши и вообще вкусную еду, очень люблю сюда ходить, сегодня просто поразили официанты знающие не только меню но и английский Язык, это Айым и Мирас!!!!
16 ақпан 2026, ресми жауап
Спасибо за отзыв и высокую оценку, нам очень приятно 🤝💖
ТИ
Татьяна Иващенко
Симпотичное кафе, вкусная кухня
Здравствуйте, огромное спасибо за теплые слова 🤗 Ждём вас снова 💖
Мейизхан Амирова
Бұл жерде Томирис, Айым деген қыздарға үлкен рақмет. Немереммен келіп тамақтандық, дәмді екен. Келіп тамақтануларыңызға әбден болады.Керемет! Қызмет көрсеткен қыздарға мың алғыс!!
16 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы кеш, Мейіжан. Пікіріңіз бен жоғары бағаңыз үшін көп рахмет😉 Сіздерді тағы да күтеміз 💛
MK
Margo Khramova
Ходим в это заведение стабильно раз в месяц, очень вкусно, всегда быстро приносят блюда, из персонала больше всех нравится Айым, очень внимательная к деталям,
15 ақпан 2026, ресми жауап
Margo, добрый день! Благодарим за отзыв и высокую оценку 😌 Ждем вас в гости снова и снова 💛
Темирлан Баймурза
Были в Sushin Roll Cafe, обслуживание на высоте. Отдельно хочу отметить официанта Айым — внимательная, вежливая, всё подсказала и быстро принесла заказ. Заказывали лимонад и рамен — лимонад освежающий, не приторный, рамен насыщенный и очень вкусный. Атмосфера приятная, персонал знает своё дело. Однозначно вернёмся ещё.
15 ақпан 2026, ресми жауап
Спасибо вам большое, что выбираете нас 😉 Мы работаем для вас.
Дидар Мамырбаева
Айымның бүгінгі бізге қызмет көрсеткені өте ұнады.Сыпайы,тәрбиелі клиенттің көңілін таба біледі.Тамақтары өте дәмді,балғын.Біздің сүйікті астанамыз.
15 ақпан 2026, ресми жауап
Дидар, қайырлы күн, пікіріңіз бен бағаңыз үшін көп рахмет.💖💖💖
ГЗ
Гульдана Зейнуллаева
Бәрі өте керемет 😍даяшы қыздар өте сыпайы🌹🤗
Қайырлы кеш, жақсы пікіріңізге рахмет 😌 Біз сізді күтеміз💛
ЖТ
Жадыра Тойшыбекова
Барлығы өте дәмді! Томириске рақмет🌹Айымға үлкен рақмет🌹😘Айым келген сайын бізге қызмет көрсетеді. Сыпайы,қарапайым,қызметі 1000%
15 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Жадыра, жоғары баға бергеніңіз үшін көп рахмет😉 Біз сізді көргенімізге қуаныштымыз 💖💖💖
Тагаева Арай
Суши вкусные но рамен на вкус ужасен Обслуживание 0 особенно Павел
AO
Aidana Orazova
Зашла я значит по кушать суши, очень вкусно как всегда! вопросов нет… вот только почему они стали на 2 раза меньше?
ЗМ
Зейнап Мамедова
Мне все понравилось. Суши были вкусными. Том ям насыщенный, много морепродуктов. Крылышки тоже вкусные, хрустящие, подали с перчатками. В кафе чисто, уютно, тихо. Были с детьми они единственные были там шумные
15 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, спасибо вам большое, что выбираете нас ❤ Ждём снова.
ZS
Zhanerke Seidakhmetova
заведение очень понравилась, еда вкусная и не дорогая, обслуживание на высшем уровне, хочу отдельно отметить официанта Айым девушка очень вежливая!!
16 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за доверие, успехов вам 🌸💕
Тағы жүктеу