Бейбарыс

Аяулым Аканбаева2 пікір
3 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет ❤
А12 пікір
Садик іздеп жүрген аналарға менің отзывым керек болып қалар .Бұл менің ойым. Садиктің директорын мүлдем көрмедім ,сөйлеспедім араласпайды ма сондай.Директорға айту керек идея ,өзгерту керек ау деген заттарды лично өзіне айта алмайсың ,Тәрбиешілермен сөйлесесің.Ал тәрбиешілеріне айтсаң қылт етсе сразу “ақшасы жоғары садикке барсаңыздар болады”деп шығады .Как будто 55 мың теңге 2 балаға ақша еместей ,ешнәрсе айтпауымыз керек па сонда?😅 Выбесила если честно. Ол ладно ғой ,4 жастағы қызым бармаймын деп жылап кетті ғой уже ,басында жап жақсы барып жүрген қыз ,уже неше түрлі сылтау айтып барғысы келмеді. Кіші топтағы Камила апай бізге қатты ұнайтын ,ол апай барда балам вроде тыныш болды.Но ол кісі ауырып қалып шықпаған периодта новыйдан бір няня жұмысқа кірген еді.Вот сол кезде стресстің көкесін көрдік.Балам түнде айхайлап шошынып жылап ,слишком нервный болып кетті.Мен оны апайларына айттым, но мимо.Бір рет менің көзімше кіші топтың баласын жұлқып алып кеткен.И иногда ерте келіп қалсаң болды ,она всегда орала .Няняның атын ұмытып қалдым . Сол няня менің баламның психикасына әсер етті.Камера көрейін десең болды мың сылтау айтып шығады,учтити ВООБЩЕ КАМЕРА КӨРСЕТПЕЙДІ .Общий чатта өз ойымды айтып едім ,чаттан менің сообш удалить етіп,ограничение қойып тастады.Мен жайдан жай емес даже по запросу камера көрсетіңізші дегенде ,көрсетпеді. Еще тағы бір минус энтеровирустар көп болды,ветрянкаменде ауырдық неше түрлі вирустармен ауырдық к сожалению. Апайлары жаман емес ,маған неприятный ситуацияларды жаздым.Ең ұнамағаны Маған Нәзерке апайдың проблеманы шешудің орнына қылт етсе басқа садикке барыңыздар дегені . P.s біз көктемде шығып кеткенбіз бұл садиктен.
Толығымен оқу
Adilzhan Issakhan2 пікір
AK
Aruzhan Karibayeva2 пікір
25 ақпан 2024, ресми жауап
Сәлеметсізбе. Өкінішке орай развозка бізде жоқ, бірақ, жақын арада міндетті түрде развозка қызметін енгіземіз. Қарастырылуда.
АС
Гульбаршын Сеиткали1 пікір
28 желтоқсан 2021, ресми жауап
рақмет!
Айжана Исаева24 пікір
27.07.21 ребенок второй день ходит в сад в ясли группу. приехала забирать в 12 часов, предупредила заранее. по приезду обнаруживаю открытую калитку и своего плачущего ребенка за калиткой, который стоит там совершенно один и заливается слезами. повторяю, калитка была открыта!!! любой мог зайти и забрать ребенка либо он сам мог выйти наружу. нянька и воспитатели появились только спустя пару минут. оправдываются тем, что не заметили как ребенок сбежал, хотя она новенькая и ей всего полтора года, то есть за ней должен быть глаз да глаз! заведующая Индира апай в ответ на жалобы холодно поговорила по телефону и даже не извинилась. в первый день была Айнур апай. к ней претензий нет. во второй день поставили другую воспитательницу без предупреждения. узнала только потом. может сад и хороший, но воспитательница, вышедшая с декрета и заведующая разочаровали. если они, зная что я приеду в 12, вот так вот отнеслись, то что было бы я оставила ее до вечера?!
Толығымен оқу
Daulet Abdrahmanov14 пікір