Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Айгерим Байсакова3 пікір
БА
Бексұлтан Абдимажид2 пікір
ZS
Zhan Ser24 пікір
15 желтоқсан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Мы сожалеем, что ваше впечатление о нашей компании было негативным. Пожалуйста, напиш…
НВ
Наталья Вальтер2 пікір
6 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Превосходно, что вам понравилось качество нашего обслуживания!
Margulan Shomat35 пікір
29 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Большое спасибо за высокую оценку нашей работы!
ИУ
Искендир Улмекен1 пікір
29 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің қызметті пайдалану кезінде қолайсыздықтарға тап болғаныңызға өкінеміз. Біз әр…
А.
А .26 пікір
8 шілде 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Мы сожалеем, что ваше впечатление о нашей компании было негативным. Однако, без детал…
MA
Merey Auganbay4 пікір
8 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Келтірілген қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймыз. Бізге @solva_app ресми Instagram-а…
Мереке Сартаева8 пікір
8 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңызға рақмет. Егер микрокредит "өңдеу/процессинг" күйінде болса, микрокредиттің мақұлданғанын білдіреді.
Abi Борибаев8 пікір
4 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Нам очень жаль, что вы оказались в такой ситуации. Пожалуйста, на…
Гаухар Даулетова35 пікір
Азиза Куанышева39 пікір
Роман Мурзагулов38 пікір
Айша Даулетова9 пікір
28 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Айдана Сибагатова13 пікір
Алиса Блакова25 пікір