Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Сенім бойынша
Сенім бойынша
Жаңалығы бойынша
Тек жағымсыз
Тек жағымды
Samik К7 пікір
3 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что заставило бы вас изменить отношение к нам? Мы обязательно примем вашу…
Алина Чикишева7 пікір
11 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что вы хотели бы улучшить?
ФБ
Файзулла Батыров1 пікір
29 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Мы приносим свои извинения за доставленные неудобства. Расскажите, как именно, на ваш взгляд будет лучше?
Алия Миронова3 пікір
18 қазан 2025, ресми жауап
Erbol Murat4 пікір
8 шілде 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Erbol! Просим прощения за предоставленные неудобства, отделение на самом деле было за…
Нурлан Кудайбергенов3 пікір
15 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің компаниядан көңіліңіз қалғаны өте өкінішті. Алайда, сіздің наразылығыңызға әке…
КМ
Марина Сафронова29 пікір
12 мамыр 2025, ресми жауап
Умид Берекеев9 пікір
11 мамыр 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Идирис Тамази38 пікір
8 мамыр 2025, ресми жауап