Mangal doner

914 баға
ИХ
Ильяр Хитамов1 пікір
30 желтоқсан 2025, ресми жауап
Спасибо большое! Приходите к нам снова, будем рады! 😊 С уважением, Mangal Group 🌯🍗🍔
Ирина Кенесхан4 пікір
Алекс Цой22 пікір
Павел Задонских8 пікір
Толығымен оқу
27 желтоқсан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что написали нам 🙏 Нам очень жаль, что в заказе не оказалось перчиков, несм…
Қуаныш Рысқұлбеков3 пікір
Madi M5 пікір
Спасибо за высокую оценку! ⭐️ Ждем вас снова!😊 С уважением, Mangal Group 🌯🍗🍔
Sanat Nurdauletov5 пікір
26 желтоқсан 2025, ресми жауап
Жоғары бағалауыңыз үшін үлкен рақмет! ⭐️ Сізді қайта көруге қуанышты боламыз! 😊 Құрметпен, Mangal Group 🌯🍗🍔
Дмитрий Краситский5 пікір
Saya Seitzhanova1 пікір
НО
Нұрсұлтан Отан1 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Спасибо вам, что уделили время и написали отзыв 🔥 Мы старались ❤ С уважением, Mangal Group 🌯🍗🍔
Balgynbyek Makhsura5 пікір
Анатолий С8 пікір