ALT

Kanagat. K2 пікір
Aп
ALT, педагогический колледж
26 шілде 2023, ресми жауап
Kanagat, добрый вечер, большое спасибо за приятный отклик ❤ Будем рады видеть вас в числе наших студентов😉 #яALTщник
_1
_0 10_1 пікір
ALT педколледж атының өзі айтып тұрған шығар.2026 түлектер бұл колледжге түсіп қана қоймай табалдырығын аттамаңдар.Егер жақсы жерде ,жақсы оқу,жақсы оқутышы қаласаңыздар бұл жерді вообще не советую.Біріншіден, жас мамандықтар көп бірақ олар өздеріне көп алып өздері туралы артық әңгіме айтумен және студенттермен қырылу,өзін оқытушы сезініп мәселені как ВЗРОСЛЫЙ адам құсап реттей алмайды.Деңгейлері датого төмен уже дальше өздерінің білімдері де төмен.Алт жақсы оқытатын мамандар алмайды , осы 2 жылда кішкене болмай қалған мұғалімдеріміз түсті өз деңгейлерін көтеріп алудың орнына как маленький ребенок ұрсып тұра береді.Ал басшылыққа келсек жылына 1-2 директор ауыспаса отыра алмайды.Платкалар грант құсап оқиды, ал гранттағыларды адам құрлы көрмейді степендия мен дорожка дейма степендияны көтереміз дегеніне жарты жыл болды не көтерілмеді да ал дорожкаға келетін болсақ 7-8к барып келуіңе және тамағыңа да жетпейді бұны қандай адам дорожка деп атайды екен.Көшіп келген жеріміз 10 этажды бизнес центр кім кіріп кім кірмей жатыр.Бірдеңе болып қалса басшылық өз басына проблема керек емес , тұрып барлық студенттерден Подписьтарын сұрап алды миы істейді.Білімдері құлдырап жатса да ТИКТОКқа видео түсіріңдер деп айтумен әлек,бізге білім керек танымалдық емес.Оқытушылар неге сабақ болатын кезбі айтпайсыңдар десе басқа оқытушы өз сабағының расписаниясы всегда жіберулі оқытушыға білуі керек деп сабақты тексерген кезде болмай жатқан группа кінәлі болып шығады.Студенттерден өздері білмейтін ақпаратты сұрайды егер оны оқытушыдан сұрасақ оның жауабын өзі білмейді. Даже 1 жұлдызға лайық емес колледж.
Шерхан Орынбаев1 пікір
Aп
ALT, педагогический колледж
17 ақпан 2026, ресми жауап
Бұл ALT Педагогикалық колледжнің парақшасы, бірақ Университет туралы жақсы ойыңызға біз қуаныштымыз🤗
zhhh .4 пікір
Осы жаққа түсуге пландап жатқан 2011лер түспеңдер. Іші деген полный шарага, мүғалімдері дұрыс сабақ бермиді. Сабақ үстінде бір жаққа шығып кетіп сол күйі аумин боп кетед. Вообще зачем нас перевезли на ауезову ? Это здание вообще для бизнеса. Внутри вообще оффисные работники все еще работают 🤦🏻‍♀️. Разве это называется колледжом когда и еще студенты учатся и оффисные работники работают? Это что за безпредел? Не надо түсіп вообще былай ақ айтайын. Нафиг не нужный дипломды бітіргенде қолдарыңа ұстатқызад. Платный түссеңдер вообще ақшаларың ауаға кетіп жатыр деп ойлай беріңдер. Грантта оқысаңдар степендияны кешіктіріп айдың соңында немесе келесі айда аласыңдар. Лучше басқа достойный колледжге платныйға болсада түсіңдер. Мына Әуезоваға ауыстыруын ауыстырып алып 5-6-7 этаждағы кабинетті беріп қойды. Не лифтке кіргізбейді. Не сұмдық бұл. Лифтке тек апайлар кіреді деп, сонда біз адам емеспіз ба? Ішінде столовый жоқ болғаннан киін магазинге түсуге тура келеді ал оған түсіп шыққанша берілген 15минут переменасы өтеді да кетеді сосын ұрысады не үшын кешігесің деп🤦🏻‍♀️. Хочется сказать сами блин подумайте не үшін кешіккенімді деп. Так что вот мынаны оқып жатсаңдар тыңдай салыңдар!
Ailinka D1 пікір
Болашағың мен біліміңді курткын келмесе Алт колледждін таңдама деп айтар едім. Кратко говоря пустая трата денег и времени! Тут ничему не учат. Учителя во время урока куда то выходят и исчезают. Не ставят баллы даже если выполнишь задания. Потом когда будет рк или сессия говорят мол ты не работал деп! Жас мугалимдер толып жур оздери билмейди не истеп жургендерин. Бір ситуация болып калса кураторымызга айтамыз ол киси мен кайдан билейн менин не катыысым бар деп жауап беред!🤦🏻‍♀️ Колледждің инстасына Универдің ішін түсіріп салад. Колледжде не то что айна демалатын зона да жок для студентов! Куры коридор дан баска ештене жок. Столовый жок, спортзал жок🤦🏻‍♀️ Осы айда тупо баска зданиеге ауыстырып жиберди мол биздин колледжде универ студенттері окиды деп. Симай жатыр ішіне адам. Бір аудиторияда 3группа точнее 100+ адам отырмыз что за ужас! Тексеру керек !
nur 💕4 пікір
Виктория Горелкина4 пікір
M🤍
M 🤍2 пікір
ੈ♡˳3 пікір
Отличный колледж для поступления если хотите потерять время даром Плюсов обучатся здесь практически нет. Вечно просили на что-то скидывать деньги. Преподавателей которые реально чему-то учили единицы. Столовой, здания для физкультуры нет. Администрации не компетентный. Каждый раз когда ходили к ним с какой-либо проблемой пытались ее заменять что бы до руководства не дошло. Отдельный номер был когда должны были приехать инвесторы. Учусь с 1 смены и в итоге нас держали в здании почти до окончания пар у 2 смены. И ситуация наподобие этого были и не раз. В этом году пришло много новых студентов. Кабинетов не хватает. Один из них вообще отдали для скала чайного дома "...". Кормят обещаниями, что переедем в новое здание. Летом закрыли пару русских групп. Из дошкольного, информатики,иняз, русского и начального школьного остались только руссоведы и начальные классы. Остальных закрыли летом. С практикой вообще все весело. Сейчас на 2 курсе. С сентября говорили что практика будет 100%. Потом буквально за неделю до начала сказали что все отменяется. Потом в пятницу часов в 8 говорят что в понедельник должны найти школы. Понимание абсурд. С горем пополам решили дать нам неделю перед практикой на подготовку. И это все только за 1 семестр. На первом курсе и то лучше было. Боюсь представить что будет дольше. ALT- пустая трата времени, денег и нервов. Хорошие отзывы скорее всего заставляют писать 🙂
safxenz AAAAAAA9 пікір
Meirambek Syrym8 пікір
Ayaulym Kuatkyzy5 пікір
MI
Muslim Isaev5 пікір
ЯА
Яс Ал1 пікір
Аконя 👾3 пікір
Хочу высказать свое восхищение и восторг перед пед.колледжем ALT. Я поступила в этом году. Мне выпала щедрейшая возможность поступить на грант благодаря конкурсу. Благодаря этому конкурсу я теперь учусь на гранте на учителя иностранного языка, как того и хотела. Спасибо больше Сая апайке, которая от подачи документов и до поступления была рядом и поддерживала меня. Мне здесь безумно нравится, отзывчивые учителя, которые всегда отвечают на наши вопросы, без давления объясняют и внятно ведут лекции. Многие преподы молодые и благодаря этому легче найти с ними общий язык. Но кроме этого хочу выделить одного из старших преподов Клару Апай, которая преподает по химии. Очень грамотная и аккуратная женщина. ❤️ Также попрошу обратить внимание на куратора нашей группы - Ақмарал Мұратовну, очень умная, веселая и интересная апайка. Думаю, нашей группе повезло, что нам попалась именно она, Ақмарал Мұратовна очень заботится о нас и выручает. Спасибо большое. Родителям мой выбор колледжа тоже понравился, куратор поддерживает со всеми хорошие отношения и не заставляет волноваться родителей в лишний раз. Надеюсь я окончу обучение на красный диплом и стану гордостью нашего колледжа. ❤️❤️
_ aruna _1 пікір
Я обучаюсь в Алматинском педагогическом колледже (АЛТ) и с уверенностью могу сказать, что это одно из лучших мест для получения педагогического образования. Здесь студенты получают не только знания, но и поддержку, возможность раскрыть себя и почувствовать уверенность в будущем. Особенно запомнился мне момент поступления: я писала эссе и проходила собеседование у Акмарал Муратовны. Тогда я даже не предполагала, что именно она станет моей кураторшей. Сейчас я понимаю, что мне очень повезло: Акмарал Муратовна — внимательный, отзывчивый и мудрый наставник. Она всегда поддерживает нас, помогает в любых вопросах и создает атмосферу доверия и уважения. АЛТ для меня — это не только место учебы, но и пространство, где открываются новые возможности, формируется уверенность в своих силах и появляется желание идти к своим целям.
rdm ✨3 пікір
Біз cookies қолданамыз толығырақ