Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Makpal Dubirbaeva6 пікір
11 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что заставило бы вас изменить отношение к нам? Мы обязательно примем вашу обратную связь во внимание и улучшим сервис.
Марина Борисова22 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
РМ
Раушан Муралинова1 пікір
14 ақпан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет. Біздің бөлімшеміздегі қызмет сізге ұнағанына және менеджердің жұмысы жағымды эмоциялар әкелгеніне қуаныштымыз.
Бағжан Мырзағали1 пікір
6 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас за отзыв! Мы рады, что смогли сделать процесс оформления быстрым и удоб…
СТ
Саят Турсынбай3 пікір
6 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Спасибо за ваш отзыв! Мы очень рады слышать теплые слова в адрес наших сотрудников. С уважением, Команда Solva.
Андрей Беглов3 пікір
Біз cookies қолданамыз толығырақ