Ұлттық Сараптама Орталығы

Санитариялық-эпидемиологиялық бақылаудың шаруашылық жүргізу құқығындағы Республикалық мемлекеттік кәсіпорнының филиалы
4.8
ЖБҚМКК Ұлттық Сараптама Орталығы
4.8
Apple User1 пікір
Нц
Национальный центр экспертизы, филиал Республиканского государственного предприятия на праве хозяйственного ведения санитарно-эпидемиологического контроля
20 желтоқсан 2024, ресми жауап
Пікіріңіз үшін рақмет! Қызметімізге көңіліңіз толғанын білу біз үшін қуаныш. Сіздің сеніміңіз – біз үшін ең үлкен марапат!
ZZ
Zhadyra Zhakupbekova2 пікір
АБ
Аман Базарбай1 пікір
20 желтоқсан 2024, ресми жауап
Спасибо за ваш отзыв! Нам приятно знать, что вы остались довольны нашими услугами. Ваше доверие – лучшая награда для нас!
ЖЕ
Жазира Ергалиева1 пікір