Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Tima😈 👿7 пікір
12 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Мы сожалеем, что ваше впечатление о нашей компании было негативным. Пожалуйста, напиш…
ГШ
Гулнар Шманова4 пікір
11 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Превосходно, что вам понравилось качество нашего обслуживания!
Еркін Тұрар31 пікір
Вероника Н29 пікір
Константин Костин24 пікір
Нұржан Жанабилов9 пікір
10 наурыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Карина48 пікір
Богдан Аншпугов22 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Ольга Вербовая9 пікір
21 қыркүйек 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Для нас ценно, что вы довольны услугами компании и высоко оценили…
Біз cookies қолданамыз толығырақ