Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Катя1 пікір
Алия Миронова3 пікір
18 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что заставило бы вас изменить отношение к нам? Мы обязательно примем вашу обратную связь во внимание и улучшим сервис.
AB
Aigerim Baidaulet9 пікір
Раушан Жанахметова24 пікір
17 мамыр 2025, ресми жауап
Ксения Лукина22 пікір
16 мамыр 2025, ресми жауап
Әлішер.Ш16 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что вы хотели бы улучшить?
МП
Нурлан Жайлаубеков25 пікір
13 мамыр 2025, ресми жауап
Алан Жанабилов5 пікір
12 мамыр 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Карина24 пікір
11 мамыр 2025, ресми жауап