Іздеу
Жағымсыз
МО
Мейіргүл О
2 пікір
Очень разочарована! Қасымды құртты ;(((( Бармаңдар енді мүлде жоламаймын! Қасыма воск төгіп алды еще шекемді терме десем түсінбейді! Шекемді де теріп тастады. Шеке шеке ғой, қасымды айтыңдаршишы. Қасым құртылды. Ужасный мастер, ужасный салон! 0 моя оценка
~ 🕊️
1 пікір
Ужас просто барманыздар маникюр кушти жасайды деп шакырып жасаган жұмысы просто ужас. Мен сұраган жұмыс ал олардын шыгаргвн жұмыстары еще 8000 тг алды. Жеген нандарын адал жемейма!!!!
ДК
Джан Кенжебаев
1 пікір
На саяхате за 500тг и то лучше постригут, не советую идти если не хотите разочароваться
ОН
Орка Н
Отличный салон
Альбина А
16 пікір
Прям кырпыкты Кушты жасайды таталердын бары позитивная кулып ойнап кырпык жасайтын тате вообще топп ещкандай минусы жок кушты
Oralkhan Tyrashev
4 пікір
Нормальное заведение
Рега Хибики
4 пікір
Классный салон.Делают свою работу ответственно,владелец просто супер !!! Спасибо большое вышла из салона самая самая )
n7
nagibator 777
1 пікір
очень ужасная парикмахерская, это даже тяжело назвать парикмахерской, руки мастера растут с ненужного места, очень плохо стригут, никому не советую туда идти, лучше сходить в шаштараз чем в эту шарашкину контору
DK
2 пікір
РБ
Роха Беркут
16 пікір
Сәлеметсіздер мен мен 27-ші наурыз шашымды алуға барсам бір апай Сәлеметсіз бе деп кіріп келсем маған Айқайлап жіберді. Потом отыр деп шашымды алуға кірісті апайға айтқам ғой жәй қысқартып беріңізші деп. Ол кезде шашым өте көп бұйра әдемі болып тұрған апай менің шашымды қазір деп однёркамен почти тоқып ғылым алды шашымды алып жатқан кезде далаға алаңдап жүрді туда сюда барып келіп жүрді шашымды алғанда ақшасын төлеп үйге барғанда мама маған ұрсып берді. Вывод ӨТІНІШ БҰЛ ЖЕРГЕ БАРМАҢЫЗДАРШЫ ӨТЕ ЖАМАН шашымды тақыр қылып алғаны үшін 2000 тг төледім Шолохов базарда 500 тг тұрады тақыр қалып алу Ішіне келетін болсақ іші прям күшті деп айталмаймын простой
Андрей Бармин
158 пікір
Отличный салон, прекрасные во всех отношениях мастера!!!
Асима АсИма
1 пікір
Сильные мастера.очень рано работают.молодцы.
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты