Алкогольсіз сусындар нүктелері
Ksu Lawyer29 пікір
Пікір расталды
Safinur Murataldy1029 пікір
30 сәуір 2025, ресми жауап
Спасибо за ваш отзыв! Ваши добрые слова вдохновляют делать нас еще лучше. Мы ценим вашу поддержку! с Уважением, команда teamoji
Амина Аллазова7 пікір
30 сәуір 2025, ресми жауап
Gulsezim Daurenova8 пікір
28 қаңтар 2025, ресми жауап
Durdana Adakhanova8 пікір
Толығымен оқу
27 қаңтар 2025, ресми жауап
Пікіріңізге рахмет! Сіздің жылы сөздеріңіз бізді одан әрі жақсара түсуге шабыттандырады. Сіздерд…
N S8 пікір
24 желтоқсан 2024, ресми жауап
жанайка ###211 пікір
Толығымен оқу
24 желтоқсан 2024, ресми жауап
Спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравились наши лимонады. Нам жаль, что ожидание показалось…
Максат Жунисбеков14 пікір
Пікір расталды
Дарья Луна11 пікір
13 қазан 2024, ресми жауап
Спасибо за ваш отзыв! Ваши добрые слова вдохновляют делать нас еще лучше. Мы ценим вашу поддержку! С Уважением, команда teamoji
Cs
Zhannur Nurbay5 пікір
СЖ
Санат Жаксылык14 пікір
4 мамыр 2024, ресми жауап
Спасибо за ваш отзыв! Ваши добрые слова вдохновляют нас делать еще лучше. Мы ценим вашу поддержку!
Алибек Ташкенбаев5 пікір
3 мамыр 2024, ресми жауап