Зере

Айжан Айжан·7 пікір
bk
batr kz·4 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
Руководство Айсулу ханым кезинде барганбыз. Сол кезде все было замечательно. Ее подход к родителям,к детям, к работе. Все было шикарно. Но сейчас руководство поменялось. Нынешний руководитель не знает что такое субординация, этикет. Садик оплатасы айдын 1-10 дейин. Бугин мен жаздым балаларым ауырып жатыр бармаймыз деп, 5куннин акшасын ертен салып жиберемин деп маган жарайды деп айтты. Но в то же время куйеуиме она такие слова написала. Еркек болган сон созине жауап беру керек, сени полицияга берем. Айелин екеуин бирдейсиндер. Хотя мой муж ясно дал знать что за оплату детсада отвечает жена а не он. Но она не успокаивается. Мой муж работал на развозке в этом садике,она не выдавала ему зарплату если он не просил. Аружан воспитатель балаларды жулкиды, балага бир нарсе болса айтпайды, озин сурап алу керексин. Мен билмеймин деп отыра береди. Есть видео где учительница одного предмета бир бала тындамаган ушин котерип туалетке апарды. Щас в саду хаос. Самая замечательная это балдырган тобынын воспитатель Гулизат ханым. Она шикарная. Ее подход к детям прям кушти. Моя доча любит её.Толығымен оқу
Айман Тургинбаева·1 пікір
Жанара Турсынхан·5 пікір
Балжан Рахматулла·17 пікір
User 1·2 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
Ходили в сад 3 дня. Каждый день примерно через час мне писали, что ребёнок плачет, и просили забрать его. На третий день сообщили, что ребёнок не готов, и отказали в дальнейшем посещении. Деньги вернули с перерасчётом. Этот сад я выбрала, потому что было онлайн видеонаблюдение с доступом для родителей. Когда я хотела оплатить и получить доступ к камерам, мне предложили сначала не оплачивать, пока ребёнок привыкает. На третий день я всё же внесла оплату и запросила доступ, мне пообещали предоставить его когда я вернусь за сыном. Однако через час когда я пришла (забрать сына после их сообщений что он плачет) и повторно запросила доступ к камерам, мне сообщили, что ребёнок «трудно привыкает», и отказали в дальнейшем посещении. Считаю, что такой подход не учитывает особенности адаптации детей в возрасте 1 год 9 месяцев. Плач в незнакомой обстановке это нормальная реакция, и обычно требуется больше времени и постепенное привыкание. В нашем случае полноценного адаптационного периода предоставлено не было.Толығымен оқу
Динара Мырзаханкызы·10 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
Садикке барып сәл отырсаңыз бәрі де байқалады. Бала саны өте көп. Тамаққа бәрін кіргізіп, бала жеді ма, жемеді ма қадағаланбайды. Қызым барды садикке, шәй/су берілмеді, таңғы асқа да, түскі асқа да. Оны ешкім қадағаламайды. Бәрін камерадан көрдім өзім. Балалар келіп жатса, пол жуып жүреді! Бала құлап қалуы мүмкін ғой! Қыс мезгілінде далаға шығарарда 1 апай киіндіріп тұр 20 баланы. Балдар киініп алып іштеее жүр. Терлеп шығып, сосын ауырады. А без справки расчет жасалмайды. То есть это все специально делается. Әр тәрбиешінің баласы бар сол садикте еще. 5 топ, 22 баладан деген масқара ғой. Бұл шынайы отзыв, қаншама кісіге де көрсей барып деп айтамын. Барып, ойбай баламды апармайм деп. Камера доступ бар атаналар, карап койыныздар. Тәрбие балабақшадан басталады. Ал балабақшаның жалпы процедурасы болады, соған сай болса беруге болады! Сіздерге пайдалы болсын деп жаздым ерінбей. Біз январь айында барған едік. Мейірім байқамадым. Қызым қалай жылап отырды кіргенде, солай отты ғой, апайлар өздерімен өзі.Толығымен оқу
ЛТ
Лаура Танжарова·12 пікір