Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Анжелика Семёнова14 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что вы хотели бы улучшить?
Айтуар53 пікір
Нуржан Жиренова38 пікір
10 наурыз 2025, ресми жауап
Жанболат Баймагамбетов10 пікір
7 наурыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Толя38 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Д
Димаш5 пікір
10 желтоқсан 2024, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің қызметіміздің сапасы сізге ұнағанына өте қуаныштымыз!
Біз cookies қолданамыз толығырақ