Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.М. 6.03.23 ж. ҚР ЖРФР. «Онлайн ҚазҚаржы МҚҰ» АҚ.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
НЖ
Нұрбол Жақып2 пікір
ИС
Индира Султан10 пікір
12 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Большое спасибо за высокую оценку нашей работы!
Рустам Митин26 пікір
Айша Султанова42 пікір
12 наурыз 2025, ресми жауап
Арука Оралбекова7 пікір
8 наурыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Николай Мисников23 пікір
7 наурыз 2025, ресми жауап