Urbo Coffee

Добрый день!🤍 Благодарим вас за ваш отзыв, ждем вас еще☕️❤️
СТ
Сержан Тоқай15 пікір
бүгін, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Жылы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Сіздің сөздеріңізді Айшаға жеткіземіз!☕️❤️
аминка 🩵3 пікір
бүгін, ресми жауап
Здравствуйте!🤍 Спасибо за ваш теплый отзыв, мы обязательно передадим ваши слова Айше☕️❤️
ЖЖ
Жанар Жумагельдина3 пікір
бүгін, ресми жауап
Здравствуйте!🤍 Спасибо большое за ваш честный и теплый отзыв. Ждем вас еще!☕️❤️
ЖА
Жулдыз Абдирахманова6 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день!🤍 Благодарим вас за ваш теплый отзыв, ждем вас еще☕️❤️
ФФ
Фарида Фарида4 пікір
Добрый день!🤍 Благодарим вас за ваш отзыв, ждем вас еще☕️❤️
Ырыс6 пікір
бүгін, ресми жауап
Здравствуйте!🤍 Спасибо за ваш теплый отзыв, мы обязательно передадим ваши слова Амине☕️❤️
Sagi Shaken7 пікір
Здравствуйте!🤍 Благодарим вас за ваш теплый отзыв, ждем вас еще☕️❤️
Венера Эльдаркызы1 пікір
11 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте!🤍 Благодарим вас за ваш теплый отзыв, ждем вас еще☕️❤️
Неля Серикбаева4 пікір
11 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Спасибо за ваш теплый отзыв. Ждем вас еще, с любовью Urbo Coffee☕️❤️
Aidana 🤍1 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Спасибо за ваши теплые слова, ждем вас еще☕️❤️
Tleulesovvv 🤍2 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Hello!🤍 Thank you for your kind feedback. We’re very pleased to read your words. We look forward to seeing you again☕️❤️
Гаухар Атайбек1 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Спасибо большое за ваш отзыв, нам очень приятно читать ваши искренние слова☕️❤️
РА
Руслан Атайбек1 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Пікіріңізге алғысымызды білдіреміз, сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз☕️❤️
ММ
Мадина М2 пікір
Добрый день!🤍 Благодарим вас за ваш отзыв, рады что вам все понравилось☕️❤️
НА
Нурсултан Абдимурат1 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте!🤍 Рады что вам все понравилось, ждем вас еще в нашей кофейне☕️❤️
diaa 😼2 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Большое спасибо за ваш теплый отзыв, рады что вам все понравилось☺️❤️
Mako Sovv4 пікір
Добрый день!🤍 Благодарим вас за ваш отзыв, рады что вам все понравилось☕️❤️
Кука Горилла8 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте!🤍 Благодарим вас за ваш отзыв, команда Urbo Coffee ждет вас еще☕️❤️
madik 🤍9 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Нам очень приятно читать ваш теплый отзыв, рады что вам все понравилось. Ждем вас еще в нашей кофейне☕️❤️
bakytzhanov .6 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Пікіріңізге алғысымызды білдіреміз, біздің есігіміз әрқашан ашық, сізді қайта күтеміз☕️❤️
ayanat torekul8 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Нам очень приятно читать ваш теплый отзыв, мы обязательно передадим Амине ваши слова. Рады что вам все понравилось☕️❤️
АМ
Алихан Муратхан2 пікір
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Благодарим за ваш теплый отзыв, рады что вам все понравилось☕️❤️
асл dosymzhanovich1 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось, будем рады видеть вас снова 🥰👌
Akhmet Abylkassym6 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось, будем рады видеть вас снова 🥰❤️
Arnur AA2 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось, ваш отзыв делает нас ещё лучше 👌🥰
Темирлан Ермухан1 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось, будем рады видеть вас снова ❤️😇🤗🤝
Rabiya Serkebaeva1 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось, будем рады видеть вас снова 🥰🤝
Амин 🕸️2 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось ❤️😇
Алинур Кадырбаев3 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось ❤️🥰
Асел Камаратдинова3 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, үлкен рахмет сіздің жылы пікіріңізге, біз үшін өте маңызды әр қонақтың жылы айтылған сөздері 😇сізді асыға күтеміз 🥰🤗
МО
Мөлдір Оразкелды3 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, үлкен рахмет сіздің жылы пікіріңізге, біз үшін өте маңызды әр қонақтың жылы айтылған сөздері ❤️🤗🥰
AS
Aruzhan Sagyndyk6 пікір
18 қыркүйек 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш теплый отзыв! Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова! 🫶🏻
Фариза Асанбекова6 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось, будем рады видеть вас снова 🤗🥰
Максим П2 пікір
Жибек Ерболовна8 пікір
8 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день дорогой гость! ❤️Спасибо большое за ваш теплый отзыв, нам очень приятно что вам всё понравилось 😇будем рады видеть вас снова 🤝
RA
Rakhat Akhmetzhan2 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Спасибо за ваш теплый отзыв, мы обязательно передадим Амине ваши слова. С любовью, Urbo Coffee☕️❤️
. .2 пікір
YK
Yerlan Kozhkenov1 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Благодарим за ваш теплый отзыв, ждем вас еще. С любовью, Urbo Coffee☕️❤️
Джулия Шалтенова8 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте !🤍 Благодарим за ваш теплый отзыв, мы обязательно передадим Амине ваши слова. С любовью, Urbo Coffee☕️❤️
Elnur Kairanbay2 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Жылы лебізіңізге алғыс білдіреміз және сізді қайта күтеміз☕️❤️
fatosh Bk3 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день!🤍 Спасибо за ваши теплые слова, ждем вас еще. С любовью, Urbo Coffee☕️❤️
Apple User4 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз, жылы пікіріңізді Алиханға жеткіземіз! Urbo Coffee☕️❤️
Инкар Ахметова2 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Рады что вам все понравилось!🤍 Ждем вас еще!☕️❤️
РА
Рахим Абдрашит6 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Пікіріңіз үшін үлкен алғысымызды білдіреміз, Администратор Бақнұрайға жылы лебізіңізді жеткіземіз☕️❤️
Алтош Абакова10 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз!🤍 Алиханға сіздің жылы пікіріңізді жеткіземіз☕️❤️
frozzik 😛2 пікір
6 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы күн!🤍 Пікіріңіз үшін үлкен алғысымызды білдіреміз! Алиханға сіздің жылы лебізіңізді жеткіземіз☕️❤️