Рауза

Дәріхана қоймаларының желісі
«Рауза-АДЕ»-де сіз ақша мен уақытты үнемдейсіз!
Жарнама15.09.09 жылғы № ФД64600206FAAC лицензия.
Сенім бойынша
Сенім бойынша
Жаңалығы бойынша
Тек жағымсыз
Тек жағымды
sarsengazy aslan·2 пікір
15 сәуір 2026, ресми жауап
/Мы рады, что ваши ожидания были полностью удовлетворены, и вы оценили наши услуги и обслуживание. Рауза заботится о Вас и Вашем здоровье!
Kymbat Espenova❤️·7 пікір
21 қараша 2025, ресми жауап
/Мы очень рады, что вы цените нашу работу! Рауза заботится о Вас и Вашем здоровье!
Александр Ким·62 пікір
Азамат Куанышбеков·4 пікір
11 қазан 2025, ресми жауап
/Добрый день! Спасибо за теплые слова! Мы очень рады, что вы остались довольны нашими услугами. Рауза заботится о Вас и Вашем здоровье!
ОЖ
Олжас Жолдасбаев·8 пікір
16 қараша 2025, ресми жауап
$X$ __h__·3 пікір
molya 🔮·4 пікір
2 қыркүйек 2025, ресми жауап
Айгуль Амангалиева·10 пікір
20 тамыз 2025, ресми жауап
*Добрый день! Благодарим вас за покупку! Благодарим вас за покупку!
СХ
Салтанат ХС·4 пікір
16 шілде 2025, ресми жауап
/Хотим выразить нашу искреннюю благодарность за ваш положительный отзыв о нашей аптеки. Мы очень цен…
Sultan·4 пікір
AP
Aliya Panabayeva·5 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
3 сәуір 2026, ресми жауап
/Сәлеметсізбе! Қолайсыздық туғызғанымыз үшін кешірім сұраймыз. Тексеру жүргізу үшін чек фотосын жіберуіңізді сұраймыз.
Aru Kuanyshbekova·1 пікір
23 қаңтар 2026, ресми жауап
Санжар Мухтаров·2 пікір
1 қаңтар 2026, ресми жауап
Аружан Зейнекен·4 пікір
1 қаңтар 2026, ресми жауап
Айман Сайтбек·7 пікір
16 қазан 2025, ресми жауап
*Ваш отзыв вдохновляет нас продолжать совершенствоваться. Благодарим вас за вашу поддержку! Рауза за…
N
Nero·1 пікір