Buta Albion

Салынып жатқан тұрғын үй кешені
Адамдардың дамуы, ынтымақтастығы және өмірі үшін қолайлы орта құрамыз
ЖарнамаЖШС Buta GroupМҚЛ № 001332 лицензия. «Алматы қаласы қала құрылысын бақылау басқармасы» КММ. Алматы қаласының әкімдігі.
ЖШС Buta Group
TK
Tagir Karimov5 пікір
24 ақпан 2026, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за запрос. Ваши контакты были переданы нашим специалистам, в скором времени вас добавят в группу жильцов.
AT
6 қаңтар 2026, ресми жауап
БТ
Бекзат Т10 пікір
29 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет, көрсетілген мәселелер біз үшін маңызды. Су және инженерлік жүй…
Алтын ✨22 пікір
2 қыркүйек 2025, ресми жауап
ГД
Гульмира Джулдыбаева2 пікір
7 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Строительные работы в жилом комплексе ведутся активно. На данный момент ведутся работы…
Nurik Abysov38 пікір
29 қазан 2025, ресми жауап