Buta Zaman

Салынып жатқан тұрғын үй кешені
Адамдардың дамуы, ынтымақтастығы және өмірі үшін қолайлы орта құрамыз
ЖарнамаЖШС Buta GroupМҚЛ № 001332 лицензия. «Алматы қаласы қала құрылысын бақылау басқармасы» КММ. Алматы қаласының әкімдігі.
ЖШС Buta Group
MK
Malika Kaliyeva3 пікір
бүгін, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за запрос. Ваши контакты были переданы нашим специалистам, в скором времени вас добавят в группу жильцов.
АЖ
Alina Raikova3 пікір
Акмарал Зекенова15 пікір
Gabdilmanap_t Insta11 пікір
14 қазан 2025, ресми жауап
Cәлеметсіз бе! Рақмет, біз сіздің нөміріңізді біздің мамандарға жібердік. Сізді міндетті түрде чатқа қосады.
NB
26 желтоқсан 2025, ресми жауап
YB
Y B4 пікір
29 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Благодарим вас за ваш отзыв. Мы сожалеем, что у вас сложилось негативное впечатление. П…
Айгерим Сактапбергенова1 пікір
29 желтоқсан 2025, ресми жауап
Здравствуйте ! Для предметного разбора именно вашего обращения и уточнения деталей просим оставить п…
Ulsha Kuanysh1 пікір
22 желтоқсан 2025, ресми жауап