Buta Zaman

Салынып жатқан тұрғын үй кешені
ЖШС Buta Group
Батыр Имберген33 пікір
ЭС
Эльдар Сафаров3 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за запрос. Ваши контакты были переданы нашим специалистам, в скором времени вас добавят в группу жильцов.
Кайрат Жакенов3 пікір
10 ақпан 2026, ресми жауап
AB
Aidos Baktigerey12 пікір
Dastan Sugurbekov21 пікір
16 қыркүйек 2025, ресми жауап
Cәлеметсіз бе! Рақмет, біз сіздің нөміріңізді біздің мамандарға жібердік. Сізді міндетті түрде чатқа қосады.
КБ
Кайнар Бактыгали4 пікір