Іздеу
6 пікір
3 кепка подряд осы жигиттен алп жатрм советую
alish alish
12 пікір
Мықты кепка, күшті ремень керек болса, Акбулактағы 1/6 қатардағы жігітке барыңыз! Ассортимент көп, өзі де керемет адам. Сапа мен стиль осында!”
Адиль .
8 пікір
Акбулак базарында стильді кепка мен сапалы ремень іздеп жүрсіз бе? Онда 1-бөлім, 6-қатардағы жігітке барыңыз. Кең таңдау, сапа, қолжетімді баға – бәрі бар. Кепілдікпен ұсынамын!”
Толығымен оқу
Beibaris Zhumabai
5 пікір
“Акбулак базарында кепка мен ремень іздесеңіз, міндетті түрде 1-бөлім, 6-шы қатардағы жігітке барыңыз. Өте сапалы, стильді кепкалар мен мықты ременьдер сатады. Ассортименті кең, іздегеніңізді тауып береді. Өзі де өте сыпайы, көмектесуге дайын. Ұсынамын!”
Толығымен оқу
Лицензиялық келісім