Іздеу
Жағымсыз
ZH
Zura Hali
6 пікір
Өте күшті балабақша!Апайлары да мейрімді.Балаларды бөліп жармайды,бәріне бірдей қарайды
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсізбе үлкен рахмет сіздерге 🫶♥️
𝓐𝓵𝓲𝔃𝓱𝓪𝓷 🪽
11 пікір
Красивый садик👍🏻😻
ГВ
Галия Валиханова
8 пікір
На ватсапп даже не отвечают , специально пошла спросила говорят если место нет значит мы не обязаны отвечать ? Что за наглость 🤔 и комментари пишут в один день учтите
3 қыркүйек 2025, ресми жауап
Сәлеметсізбе Ренжімеңіз жауап бермей қалсақ көрмей қалған шығармыз жазыңызшы жауап беріледі сізге 🤝
SS
Sandugash Saparaly
1 пікір
Құрметті тәрбиешіміз Эльмира апай мен балабақша ұжымы! Сіздердің мейірімдеріңіз, шыдамдылықтарыңыз және балаларға деген шексіз қамқорлықтарыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Дәл осы балабақшаны таңдағанымызға өкінбейміз❤️
ME
Manap Eleusinov
4 пікір
Сәлеметсіздерме! Менің 3 балам барады балабақша өте керемет😍Балалар апайларын қатты жақсы көреді❤️Баланы жан жақты дамытады алғысым шексіз 😘
БС
Берик Сейтмулин
33 пікір
біз осы балабақшаны таңдағанымызға қаншалықты қуаныштымын! Мен әсіресе мұғалім Эльмираны ерекше атап өткім келеді. Менің ұлым оны жақсы көреді! Ол соншалықты тәртіпті болды, бірақ ол әлі де көңілді болды. Элмира ойын мен оқу арасындағы тепе-теңдікті таба алады. Был недавно
АО
Алия Омарова
37 пікір
Айдана мұғалімі - бұл жай ғана олжа! Менің қызым өте ұялшақ болды, енді ол соншалықты ашық және көпшіл болды. Айдана әр балаға көзқарас таба алады, оны қызықтыра алады. Қызы әрдайым осындай қуанышпен сабақта не білгенін айтады! 💖 Был недавно
ЕЕ
Ерболат Ерденов
22 пікір
бұл балабақша менің балам үшін екінші күш! Ол үнемі достары туралы, жаңа ойындар туралы, қаншалықты керемет уақыт өткізгені туралы айтады. Мен үшін, ана ретінде, бұл ең жақсы мақтау. Мұнда балалар шынымен бақытты! 👍 Был недавно
СА
Сания Азизова
32 пікір
балабақшада логопед бар екенін өте бағалаймыз. Біз кішкентайымыздың сөйлеуінде нақты жақсартуларды көреміз. Ең бастысы, бала бұл сабақтарға барғанды ұнатады, оларды міндетті нәрсе ретінде емес, қызықты ойын ретінде қабылдайды. Был недавно
Абай Абулхаиров
17 пікір
мен баланы алып кеткенде, ол әрдайым күннің қалай өткенін, қандай жаңа қолөнер жасағанын, не ойнағанын айтады. Бұл оның шынымен жақсы және қызықты екенін көрсетеді. Был недавно
ИМ
Имран Мараев
28 пікір
Біз мұнда ұсыныс бойынша келдік және ешқашан өкінбедік. Мұнда балалар өздерін үйде сезінетін мейірімді және жылы атмосфера бар. Бұл орасан зор еңбегі, әрине, Жадыра Асқарқызы мен оның командасы. Менің балам үнемі өзінің қаншалықты көңілді екендігі туралы әсерлерімен бөліседі! Был недавно
НН
Нариман Накыпов
24 пікір
бұл балабақшада әрқашан дәмді иіс бар! 😄 Менің ұлым үнемі тойып тұрады және бұл өте қуанышты. Тамақтану биіктікте, әрқашан жаңа және әр түрлі. Ең бастысы, ол үйде әдетте елемейтін тағамдарды да қуана жейді. Был недавно
АС
Аман Сагидуллаев
1 пікір
Менин кызым осы садикте тамагы ток келип садике барамын деп келеди Рахмет сиздерге
Асмет Абдильдин
24 пікір
біздің бала өте епті және Біз мұнда билегенімізге қуаныштымыз! Ол жай ғана осы әрекеттерді жақсы көреді, бізге үнемі жаңа қимылдарды көрсетеді және өз әрекеттерін ойлап табады. Бұл оған энергияны оң бағытта шығаруға көмектеседі. Был недавно
НА
Надир Аменгельдыев
43 пікір
Біз балабақшаны таңдағанда, ұлымыз үйді қатты сағынатын болады деп уайымдадық. Бірақ ол тез бейімделді! Бұл бақта керемет атмосфера бар: балалар үнемі күледі, ойнайды, әрқашан көздері жанып тұрады. Сондай-ақ, ол өзіне әлдеқайда сенімді болды және үнемі жаңа біліммен бөліседі. Оның таңертең сол жерге жүгіріп бара жатқанын көру бақыт! - Жадыра Асқарқызына ұйымға және, әрине, бүкіл педагогтар тобына осындай сауатты көзқарасы үшін ерекше рахмет-сіз сиқыршыларсыз! Был недавно
ММ
Мирас Марал
36 пікір
Баламыз таңғы асты жек көретін, енді балабақшада не күтіп тұрғанын тағатсыздана күтеді. Ол жердегі тамақ үйдегіден де дәмді дейді! Тағам әрқашан әртүрлі және пайдалы, бұл ата-ана ретінде өте сенімді. Был недавно
Арнольд Ахметов
40 пікір
директор Жадыра Асқарқызына үлкен рахмет! 🙏 Ол осы балабақшаға жан салғанын көруге болады. Барлығы ұсақ-түйекке дейін ойластырылған: қауіпсіз сайттардан бастап білім беру сабақтарына дейін. Менің балам мұнда баруды жақсы көреді және бұл басты көрсеткіш. Был недавно
тИ
турсынай Иниятова
Садик Иманур күшті. Особенно воспитатель Эльмира.👍👏 Барлық ұжым молодцы
БИ
Баян Ибраимова
2 пікір
Моя дочка ходит в садик Иманур,садик новый,чистый,просторный,здесь очень вкусно кормят,и воспитатели очень вежливые и добрые,моему ребебенку нравится ходить в садик,Эльмира апай устраивает праздники каждый день,очень творческий человек👍💐
NA
Nazym Abitiva
1 пікір
Кушти садик екен тамактары да куштииши жана и таза ари жарык апайлары керемет биздин райондагы кушти садик Деп айта аламын, жумыстарынызга саттилик тилеймин 😍😍😍😍😍😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍балалырызды алып келсениздер болады сениммен тамактарына конилим толпы Ен бастысы Эльмира Апай мен Айдана апай да кушти 👍👍👍👍💐💐💐💐💐👏👏👏👏👏
ЕМ
Еркебулан Марал
1 пікір
Иманұр балабақшасы өте тамаша, әсіресе тәрбиешілері мен педагогтары нағыз мамандар. Эльмира апайға зор алғыс! Мықты психолог, қызымыз садикке баруға қашатын, ал Эльмира апайға баруға асығып тұрады. Ұстаз деген атқа лайықты.
ДС
Диана Сайлаубай
7 пікір
Керемет балабакша, биз баска бакшадан ауысып келгемиз, еш окинбеймиз! Тамактары, апайлары самая вышка! Нам очень нравится, главное ребенку нравится и он сыт 👍🏻
Казыбек Сыгаев
3 пікір
Эльмира апай топ топ👍
Aida Jeniskyzy
10 пікір
Садик самый лучший могу сказать так как учительница Ельмира там ❤️ но и меню разнообразный , есть и овощи и фрукты. Главное все чисто и весь персонал вежливый😍 дочка ходит в сад на Ура👍🏼 и питается нормально и общается на двух языках( русский-казахский) + учит Английский ✅ с 4-х лет уже пишет числа и буквы это заслуга Ельмиры 🫰🏻 честный отзыв от всей души сад 10000000000/100000000000 😘😘😘 Начальству отдельное спасибо за профессионализм ✅🫶🏻 Благодаря вам дочка самостоятельна, умна и позитивно все размышляет 💐
С
Сындар
4 пікір
Құрметті ата-аналар! Иманур балабақшасына балапандарыңызды алып келіңіздер😍😍😍 Өкінбейсіздер, өте керемет балабақша💗 Іші кең,таза,көңілімізден шығып жатыр🥰 Балаларға бар жағдай жасалынған🤩 Тамақтары өте дәмді,балаларға күнде әртүрлі тағамдар ұсынады😋😋😋 Басшылыққа,повар апайға мың алғыс❤️💞 Эльмира апайға ерекше алғыс білдіреміз, біздің ең бірінші,ең сүйікті апайымыз🤩💘 Ең бастысы, балапандарымыз риза,ал ата-анаға одан асқан бақыт жоқ деп ойлаймын🩷❤️🧡
27 маусым 2025, ресми жауап
Құрметті Сындар ханым! Біздің балабақшамыз туралы 2ГИС платформасында жылы лебізіңізді қалдырғаныңыз…
Elmira Yniatova
4 пікір
Тап таза садик және тамағы күшті бізге ұнады👍
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты