Mineral optics

Қуанышкүл Айсаутова6 пікір
ШП
Шолпан Пак3 пікір
20 қараша 2025, ресми жауап
Оптикамызды таңдағаныңыз үшін, алғыс білдіреміз. Сеніміңізді ақтау - біздің басты мақсатымыз.
Ерканат Турганбек3 пікір
13 қараша 2025, ресми жауап
эля 🧞‍♀️4 пікір
11 қараша 2025, ресми жауап
Гл
Городская легенда1 пікір
9 қараша 2025, ресми жауап
Благодарим за выбор нашей оптики. Мы ценим Ваше доверие и всегда рады видеть Вас снова! Ношение сол…
Гульдана Каршалова5 пікір
9 қараша 2025, ресми жауап
Оптикамызды таңдағаныңыз үшін, алғыс білдіреміз. Сеніміңізді ақтау – біздің басты мақсатымыз.
F
ZA
Zamira Aitmuratova11 пікір
Ника Б2 пікір
15 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. В данный момент оптика закрыта на ремонт, в связи с этим есть временные сдвиги по врем…
Гульжан Маткарим3 пікір
ДБ
Дархан Бошаев1 пікір
Толганай Момбек12 пікір
ШБ
Шолпан Бакытханова1 пікір
25 шілде 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 😊. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 👌☺️
Ainash Zhumagazy9 пікір
Sezim Askarova2 пікір
АМ
Айгерім Мұсақызы Алипова36 пікір
20 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Сізге ұнағаны біз үшін үлкен қуаныш. Сізге әрдайым көмектесуге дайынбыз. Құрметпен AIQYN optica командасы.☺️
ЖЖ
Жулдыз Жумашова2 пікір