Іздеу
Тек жағымды
Растаулар туралы толығырақ
ulbala nurtaza
1 пікір
Вообще маған ұнамады бұрын норм еді қазір басқа директор келген соң көп заңдар болып кетті ну бірақ норм бірақ маған ұнаған жоқ
Erkezhan Zharkynkyzy
2 пікір
Мектеп жақсы но әр апай өз классын жақтап,басқа класстың істемеген істін істеді деп өтірік подставить ете салады,2 минутқа кешігіп едім 10 минутқа кешікті деп видиоға түсіріп алды😔
Толығымен оқу
Айым Абубакир
көшіп келіндер😘камфорт Мектеп
Ажара 🙄💅
3 пікір
Оо кст біз мен осы жақта оқим и інім . Маған мектеп ұнайлы бірақ кейде су ішетін жақтары өлім қалған итпен сасиді ваге🙄💅 Но а так барлығы жақсы . Ініме тоде мектеп ұнайды фото салайын десем жоқ екен 🙄💅
Толығымен оқу
Бару саны: 3
АЕ
Айнура Елекеева
2 пікір
Өте күшті мектеп менің қызым лсы мектепте оқиды мектеп күшті деп жүреді
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты