Aю Food

​киоск быстрого питания
Камила Қурбанғалиева3 пікір
22 желтоқсан 2025, ресми жауап
Жылы пікіріңізге рақмет! Барлығы көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз.
ОШ
Олеся Шашкова5 пікір
Aigerim Auelbekova5 пікір
17 желтоқсан 2025, ресми жауап
Жылы пікіріңізге рақмет! Барлығы көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз.
ББ
Бота Бота22 пікір
15 желтоқсан 2025, ресми жауап
Огромное спасибо за чудесный отзыв! Нам невероятно приятно.
АО
Асия Ондыбаева5 пікір
10 желтоқсан 2025, ресми жауап
Жылы пікіріңізге рақмет! Жақсы әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз.
ailin fff1 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Спасибо большое! 😊 Очень рады, что вам понравились наши бургеры! Будем ждать вас снова 🙏🏼🔥
MMM RRR2 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Рақмет! Дәмі ұнағанына қуаныштымыз.
Ақниет Мекембай4 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Жылы пікіріңізге рақмет! Жақсы әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз
Ажар 🤍1 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Рақмет! Қызмет көрсету сізге ұнағанына қуаныштымыз.
Ainur Akhat2 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Жоғары бағаңыз үшін рақмет! Бұл АЮ FOOD командасы үшін үлкен мотивация. Бізді таңдағаныңызға ризамыз!
Назерке 🩶1 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Спасибо большое за ваш отзыв! Нам очень приятно, что вам всё понравилось. Ждём вас снова!
Elnura .1 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Ізгі сөздеріңізге рақмет! Сіз күткен деңгейге жете алғанымызға қуаныштымыз.
Нұрди 💗2 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Пікіріңізге көп рақмет! Барлығы көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз. Қайта келуіңізді асыға күтеміз!
БЖ
Бекзат Жанат12 пікір
7 желтоқсан 2025, ресми жауап
Спасибо за вашу высокую оценку!
DD
DReamer DReamer8 пікір
4 желтоқсан 2025, ресми жауап
Здравствуйте, DReamer! Спасибо за ваш тёплый отзыв. Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем ра…
Ернат Шайкен7 пікір
4 желтоқсан 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Ернат! Спасибо за ваш тёплый отзыв. Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова!
Aqul Orynqozha1 пікір
29 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Aqul! Спасибо за ваш тёплый отзыв. Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова!
GA
Gauhar Aidarkhanova12 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Гаухар! Спасибо за ваш тёплый отзыв. Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова!
AT
Aidyn Taskynov2 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Добрый день, Айдын! Благодарим за высокую оценку. Нам приятно, что вы остались довольны. Ждём вас в гости снова!
SD
Sagdat Duisen1 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Жоғары бағаңыз үшін алғыс айтамыз. Сізді қанағаттандыру біз үшін маңызды. Келесіде де қонағымыз болыңыз!
ФФ
Фахонти Фахонти1 пікір
Нурс Сагындык7 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз және жылы сөздеріңіз үшін рақмет. Сізге жағымды әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз. Жаңа кездесулерге дейін!
BK
Bakyt Kuatbek1 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Бакыт! Пікіріңіз және жылы сөздеріңіз үшін рақмет. Сізге жағымды әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз. Жаңа кездесулерге дейін!
Aisulu 🐈1 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Айсулу! Спасибо за ваш отзыв и добрые слова. Мы рады, что смогли подарить вам положительные впечатления. До новых встреч!
AG
Adjare Gudju8 пікір