Маршруттар
ReStart
Центр коррекции и лечебной физкультуры
Бишеев Динмухаммед
Отличный центр👍🏻
УК
Улдана Куранбекова
Мамандары өте жаксы барлығын ретімен түсіндіріп береды. Баламен калай жұмыс жасау керек калай конылын табу керек барлыгын жаксы жасайды. Мыкты мамандар
Аяужан Аманбаева
Димаш агай топ топ
28 ақпан 2026, ресми жауап
Благодарим за доверие и отзыв! Для нас очень ценно видеть прогресс ваших детей. Спасибо, что выбираете нас!😊
Бага.. J
✊🏻✊🏻✊🏻👏🏻👏🏻🤝👍🏻
Ерасыл Аширали
Күшті бәрі 👍👍👍😍
❤️ ❤️
Мамандарга ракмет білікті барлығы
Динара Чайнурова
Хороший коррекционный центр и специалисты хорошие 👍👍
Бека Шах
Димаш бауырымыз топ! Қолына дерт бермесін!🔥🔥🔥
ЛЕ
Лаура Еламан