Іздеу
Жағымсыз
ЕС
Евгеша Сергейкызы
15 пікір
Косметика по уходу отличного качества. Декоративка тоже классная. Ароматы хорошего качества.
Бару саны: 1
Пікір расталды
NO
Natalya Ovchinnikova
21 пікір
Компания, в которой я работаю 20 лет! Компания с уверенным видением, ценностями и миссией. Поддержка социальных программ и своих бизнес партнеров, консультантов по красоте
Толығымен оқу
АН
Айгерим Нусибалиева
1 пікір
Салематсызба маған өзіме МК қаты ұнайды бірақ менің Директорым Бекназарова Жадыра мені 2000000тг тығып кетті мені кредитке тықты мен енді чёрный да мын менің жолдасым білмиді егерде білетін болса МК компанияны қопарады үйткені менің жолдасым не жұмыс жасайтынын Жадыра біледі ол ешкімді аямайды сол себептен Жадыра келсінда менің товарымды кері өткізсін или өзі алсын мен оны білмим қалай қолданады қалай сату керек маған үйретпелі
Толығымен оқу
МТ
Мадина Турабаева
2 пікір
Астанаға өте кеш келеді заказым ,күтіп отырмын әлі жоқ алдыңғы аптада жібергенмін.Неге олай?жұмыстарыңызға көңілім толмайды👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Nursaule Kussanova
4 пікір
Компания которую я полюбила ещё в 2000 году, самая нежная и бережная косметика, сделает Вас неотразимой.
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты