Іздеу
3 пікір
Отлично
Sofia Truth
25 пікір
Господи, иногда мне хочется чем-то кинуть в этого дворника, который скребет лопатой в 4 утра. Этот ужасный звук на 3 дома, эхо жуткое. Ну неужели нельзя это делать хотя бы в 7. А если выпадет снег, прощаемся со сном, трактор фигачит до 1 ночи и потом с 6 утра. Куда писать, кому звонить? Дайте уже людям жить!!!!!! Задолбали.
Аружан Сағындық
1 пікір
Банк ыстыйма сагат нешеде ыстыйды
AS
Ainura Sirgebaeva
1 пікір
нахуя в 8 утра ставить песни на всю громкость!!! рядом жилые дома, мы спим в такое время, кому ваши песни о дне победы сдались в такие времена???!!! если уж хочется так сильно праздновать победу езжайте в россию!!!!!!
TU
Talgat Uteyev
47 пікір
Нет доступа к банкомату, охрана не подпускает, охрана там ещё малская
ЕС
Ернур Сеиткерим
1 пікір
Мен Сеиткерим Ернур Жумагали улы айелим екеумиз туберкулезбен аурып кредиттеримизди толей алмай калдык жане инвалид баламыз бар комек берулеринизди отинемин. 87755203798
ГА
Гулнара Атамуратова
1 пікір
Мен Атамуратова Гульнара Альменовна Туркистан облысынынг тургынымын банкетки отелмеген несиемди кеширилуин карастыруынгзды отинемин.
TG
Talgat Guldana
1 пікір
Салеметсізбе мен Акмурзаев Талғат Мустафаевич менің кридитым бар соны жауып беруыңызды сураймын откені казыргі таңда денсаулығым жарамайды жумыска өтініш.
МА
Марат Акмурзаев
1 пікір
Сәлеметсіз бе мен Акмурзаева Бейсенкул Ахметовна мен пенсионермын жане коп балалы анамын менің кридитымды жауып беруынызды сураймын.
НА
Нурлан Аманбаев
1 пікір
Мен Аманбаев Нурлан Куандыкович несиемди жабуынызды отинемын денсаулыгыма байланысты
JZ
Janat Zakmurzaeva
1 пікір
Сәлеметсіз бе мен Аманбаева Карлығаш Избасарова мен пенсионермын жане коп балалы анамын менің кридитымды жабуынызды сураймын
АЕ
Айка Есдаулетова
1 пікір
Сәлеметсіздер ме?! Мен көп балалы анамын. Менің Альфа банкте кредитім бар еді кешіріп берсеңіздер екен.
АИ
Айғаным Исаханова
1 пікір
Мен көп балалы анамын кредитімді кешірше екн
КИ
Кама Ибашева
1 пікір
Салеметсіздерме жағдайыма байланысты кридитті кешірілсе екен деп өтініш айтам.Өзім көп балалы анамын
СЖ
Саят Жанысбаев
1 пікір
Мен Мейманкожаева Секерхан жагдайыма байланысты Халык банкынен кредит алганмын Соны кеширулеринизди сурайм
ГЕ
Гулнар Ешмурзаева
1 пікір
Салеметсізбе. Мен Ешмурзаева Гульнар Асановна. Мен жалғыз басты бағушысынан айырылған анамын. Несиемды кешырылуын карастыруынызды сұраймын. Рахмет.
ДШ
Дилдора Шарипова
1 пікір
Сәлеметсіз бе. Мен Туркистан областы тургынымын.Шарипова Дилдора Исламовна Мен коп балалы анамын жолдасым 2 топтагы мугедек. Несиемды кешырлуын карастыруынызды отынем
Бону ))
1 пікір
Салеметсызбе. Мен Тураева Нигина Караевна Туркистан обл тургынымын. Несиемды кешырулуын карастыруынызды отынем. Коп балалы отбасымыз.
АЕ
Айжан Ерманова
1 пікір
Саламатсызба шынымен кредит жабылып жатыр ма
ЛБ
Лаззат Битимбаева
4 пікір
Өскемен каласы бойынша арыз калай кадырамыз. Жауап беретин біреу барма екен.
ЕИ
Ерейит Исаев
1 пікір
Салеметсиздер осы жерден арыз берумизге болама екен шынба жауып берсе жаксы болар еди мен коп балалы анамын кридит толей алмай журмин Кожабаева Махабат куйем 1группага тусип калды87475737871 тел
ЗЗ
Замира Замира
1 пікір
көпбалалы ана едім кредиттен қысылып кеттім кешіріледі деген рас па
BK
Berdibek Koktrubaev
1 пікір
мен Демеубаева Балнұр 4баланың анасымын Альфа банкінен кридит алғанмын жағдайыма байланысты 46 мыңнан баска үйге кіріс кірмейді кридиттімді кешірулерінізді сұраймын
Жадыра Джусупбекова
1 пікір
Кредиттім жауып бере аласыздарма?Абдықадыр Нұржан.Өзім жұмыс істемейтін өтініш.Науқас шешемнің пенсиясынан зорға қойып отырмын. Менің телефон кішкентай жәй тел.мынау көршімдікі. Хоум кредит пен Альфа банкте
СА
Сандуғаш Аралбаева
1 пікір
Мен Аралбаева Сандуғаш каспийден кридит алғам төлей алмай жатрмын 4баланың анасымын солардың 46000мынна сүйеніп алып едім ол ақша жетпей жатыр үйде басқа кіріс жоқ!
БО
Бекболат Оналбай
2 пікір
Мен Аралбаева Орынгүл Home bank кридит алғанмын жасым 70те жағдайым болмай төлей алмай жатырмын
ЕА
Ербол Адилханович
1 пікір
Мен Төлегенова Секерхан халық банкінен денсаулығыма байланысты кридит алған болатынмын жасым 72де
Бауыржан Бауыржан
1 пікір
Мен 5 баланын акесимин несем осип кеткен Толеп берунизди сураимын . Бактыбаев Бауыржан жузжасарович. 1977.
Кундыз Аташова
1 пікір
Салеметсизбе. Есімім Кундыз, көп балалы анамын Аллаға шүкір 🙏🏻 өтініш несиемді төлеп беруіңізді сұраймын 😔несием каректорга өтіп кетті 😔 Алла разы болсын 🙏🏻 881001402371
Нурислам Жан
1 пікір
Мен Туркистан областы тургынымын Хурсанбеаов Нурислам Хурсанбекугли мен багушысы жок студентпын 2 топтагы мугедек анам бар.несиемды кешіруін қарастыруыңызды сұраймын
GS
Galaxy Stars
1 пікір
Мен Атамуратов Холмурот Дарханбаевич Туркистан облысы тургынымын. 2-топ мугедегымын.Менын несиемды отеп берулерынызды отынемын.
ДА
Дариха Атамуратова
1 пікір
Мен Атамуратова Рахима Рахманкуловна Туркистан облысы тұрғыны.Көп балалы анамын.Менің несиемді өтеп берулеріңізді өтінемін.
JA
Jansaya Abdihalil
1 пікір
Салеметсізбе, мен Әбдіхаліл Жансая жалғыз басты анамын, кредитімнің кешірілуін өтінемін
Ak
Aruzhan kadyrbek
1 пікір
Салеметсізбе мен Стамкулова Маржон Мухамадовна .мен коп балалы отбасымын.несиемды кешыруынызды отынемын.
АК
Ахмаджон Казиев
1 пікір
Мен Козиев Ахмаджон Асрорович Туркистан областы тургынымын 2 топтагы мугедекпын коп балалы отбасымыз несиемды кешырулуын карастыруынызды отынем
KB
Kundyz Boranbaeva
1 пікір
Боранбаева Кундыз коп балалы анамын креиттеримди жабуга комек бериниздерши.87758523000.
ДА
Дариха Атамуратова
1 пікір
Мен Түркістан облысы Қазығұрт ауданы Қызыл қия елді мекені тұрғыны- Атамуратова Дариха Дарханбаевна көп балалы анамын.Менің атымдағы кридитімді өтеп берулеріңізді сұраймын.
АД
Айсулу Дарханбаева
1 пікір
Мен Дарханбаева Айсулу Халмураткизи Туркистан обылысынын тургынымын банктеги отелмеген несиемди кешируин карастыруынызды отинемин. Коп балалы анамын
Гл
Городская легенда
1 пікір
Мен Төребекова Айжамал менің кредитім бар еді соны жауып беріңізді өтінемін. Мен көп балалы анамын
KU
Kumis Umbet
1 пікір
Мен Умбетова Кумис Жакиповна Түркістан облысының тұрғынымын банктегі өтелмеген несиемді кешірілуін қарастыруыңызды өтінемін. Жалғысбасты зейнеткермін.
ГТ
Гулмира Туребекова
1 пікір
Мен Туребекова Гулмира Шарипбайқызы Түркістан облысының тұрғынымын банктегі өтелмеген несиемді кешірілуін қарастырыуыңызды өтінемін.Көпбалалы анамын.
УХ
Умида Хурсанбекова
3 пікір
Мен,Хурсанбекова Умида Хурсанбеккызы Түрікстан областы турғынымын. Бвнктегі өтелмеген несиемды кешірілуін қарастыруыңызды өтынемын. Жалғызбасты анамын.
ГМ
Гульсара МАЛИМОВА
1 пікір
Мен, Малимова Гульсара Койлыбаевна. Менің кредитім бар еді. Соны қарастырып бересіз дер ма. Көп балалы анамын
DS
Dilrabo Shokirova
1 пікір
Сәлем мен Шокирова Дилрабо Мелийевна менің кредитім бар жағдайым нашар кредит төлей алмай қиналамын кредитімді жауып беруге көмек берсеңіздер өтініш, көп балалы анамын көмектесіңіздерші.
МШ
Мухае Шокирова
1 пікір
Салеметсіз бе мен Шокирова Мухаё Мелийевна менің кредитім бар соған толеуге қыйналип журмін комек бересіздер?
МС
Мадина Сыдыкова
1 пікір
Мен Сыдыкова Мадина Анарбаевна. Менің кредиттерым бар еді, соны жауып беруге жәрдем берулерінызды сураймын. Мен көп балалы жалғыз басты анамын. Кредитымды карастырып комек берыныздершы Өтініп сураймын сыздерден
НС
Нуржамал Сейсенова
1 пікір
Мен Сейсенова Нуржамал Сембаевна кредиттерім бар. Жалғыс басты анамын. Кредитімді қарастырып көмек бересіз дер ма өтініш.
BA
Banu Arzikulova
1 пікір
Сәлеметсіздерме мен Шокирова Дилафруз Мейлиевна коп балалы анамын менің жағдайым нашар кредит төлей алмай жатырмын жауып бере аласыздарма өтініш
НУ
Нургалима Утеулиева
2 пікір
Сәлеметсіз бе, мен Утеулиева Нургалима Кураловна. Кредиттім бар еді. Соны қарастырып көмек бересіздер ма? Көпбалалы анамын.
АД
Асет Дуйсекеев
1 пікір
Сәлеметсіз бе мен Дуйсекаев Әсет Мырзалы ұлы менің кредиттім бар еді соны қарастырып комек бересіздерма
Тағы жүктеу
Лицензиялық келісім