Люкс

Общественная баня
Olga Chernega13 пікір
Компания таңдады
1 ақпан 2024, ресми жауап
Добрый вечер, Olga, огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 😌 Будем вас ждать ❤
Алибек Казгужин12 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день! Благодарим Вас за обратную связь. Можно уточнить, какого числа вы у нас были и если имеется чек, для улучшения качества нашей работы?
Aru Kk8 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за отзыв и высокую оценку. Приходите к нам ещё!
AM
Alima Murzakhmetova6 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и верность нашему банному комплексу на протяжении 5 лет! О…
Зере Марат76 пікір
26 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за отзыв и высокую оценку! Приходите к нам ещё!
Аделя Маулитова2 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за приятный отзыв и высокую оценку нашей работы. Всегда рады видеть вас у нас!
Марта Ауелбекова10 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы лебізіңізге көп рахмет 😊 Бізге тағы да келіңіз, әрқашан қуаныштымыз!
Даурен Сартаев4 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв и добрые слова о нашей бане и мастере Гаухар 😊 Будем рады…
СА
Султан Ауданбек4 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв! Очень приятно слышать такие слова 😊 Приходите к нам ещё!
AI
Aigerim Ismagulova8 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова 😊 Нам очень приятно, что вы довольны нашей баней и услугами. Будем рады видеть вас снова!
AL
Assem Lukpanova2 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова! Мы обязательно передадим ваши пожелания Г…
Маншук Сейтова5 пікір
25 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам нравится массаж от Гаухар 😊 Приходите к нам ещё!
Алуа Алимова12 пікір
24 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет 😊 Бақыбалаға ерекше алғыс айтқаныңыз үшін де ризамыз. С…
Apple User10 пікір
24 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв 😊 Приходите к нам снова!
Zik Rockstarrr9 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и высокую оценку! Рады, что вам понравилось у нас. Приходите снова!
ТУ
Темирбек Усенбаев3 пікір
Қайырлы күн, "Люкс" баньясының әкімдігі және клиенттері. Осы, баньяда ішкі құрылымы мен пилинг жасайтын қызметкерлерінде жақсы өзгерістер жасаған екен. Пилинг жасайтындардың ішінде Айнур деген өзінің ісіне шебер, адамды таңдамайтын, жұмысын байыппен істейтін, адамгершілігі мол қызметкерлермен толысқан сияқты. Оны айтып отырғаным, кейбіреулері сабындап жуындырып берейін ба деп сұрап, жоқ десең әйтеуір пилинг жасап қоя салатындар бар болатын. Осы барғанда Айнұр пилингті толық жасап болғаннан кейін ғана, тұрып бара жатқанда ғана басқа қызмет керек емес па деді, мен жоқ дегенімде жақсы жеңілдеуіңізбен деп, анда тұзбен тыныс алатын, бассейн, қармен байланыбөлмеміз бар деп жол сілтеп, өзінің ниетін білдіріп жатты. Міне нағыз өз ісін құрметтейтін жандар, осы азаматшадай болу керек. Айнұр жаным саған көп -көп рахмет! Тіл көзден аман болып, көптің батасын ала беруіңе шын жүректен тілектеспін!!! Осы баньяның әкімдігіне де мың да бір алғыс, осындай қызметкерлерді таба білген. Қазақта мынадай мақал бар "Жауынменен жер көгереді, батаменен ел көгереді" деген. Сіздердің қызметтеріңізге осындай баталар көп болсын.
СЖ
Сауле Жакенова5 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Благодарим Вас за обратную связь. Можно уточнить, какого числа вы у нас были? Если имее…
Диляра Кенжеханова3 пікір
23 сәуір 2025, ресми жауап
Диляра, здравствуйте! Большое спасибо за отзыв и высокую оценку 🙏 Были рады вас видеть 💛
Акнур Биктасова17 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за ваш отзыв и добрые слова! Мы рады, что вам понравилось у нас. Обязат…
Сарбиназ Сулейменова10 пікір
GI
Gulmaral Izkenova5 пікір
11 тамыз 2025, ресми жауап
Добрый день, спасибо за ваш отзыв! Рады, что вам понравилось 😊 Приходите к нам ещё!
amina a1 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😊 Наргизаға деген жылы сөздеріңізді міндетті түрде жеткіземіз. Қайта келіңіз, әрдайым күтеміз!
MB
Mansur Beisenbaev1 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за ваш отзыв и высокую оценку работы Гаухар. Рады, что вам понравилось! Приходите к нам ещё.
АЮ
Анжелика Югай2 пікір
Гуля ***40 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам понравилось обслуживание Айки и Жанны. Приходите к нам ещё!
Асылбек Ахметов4 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам понравился массаж от Ады. Приходите к нам ещё!
Laura Астана60 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и высокую оценку 😊 Очень рады, что вам у нас нравится. Приходите к нам ещё!
ХМ
Хочу! Могу! Делаю!2 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова! 😊 Мы рады, что вам понравилось у нас. Приходите снова, будем рады вас видеть!
ГА
Гульнур Актанова4 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и добрые слова о нашей бане и Бахар. Будем рады видеть вас снова!
Айым Кайржан6 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв и высокую оценку! Приходите к нам ещё, будем рады видеть вас снова!
Айнур Абдрасилова3 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и рекомендацию 😊 Будем рады видеть вас снова!
Қарлыға Шаудырбаева4 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Қайырлы күн, жылы лебізіңізге көп рахмет! 😊 Біз сіздерді әрқашан қуана қарсы аламыз. Келесі келгенде де күтеміз! 💕
Aknura Love18 пікір
9 қазан 2024, ресми жауап
Добрый вечер, Aknura, огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🤗 Ждём вас снова ❤
rs
rimma saparina18 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и рекомендации! Будем рады видеть вас снова!
Алия Нурдаулетова2 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за отзыв и высокую оценку! Рады, что вам понравилось. Приходите к нам ещё!
ZZ
Zhans Z8 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңіз үшін үлкен рахмет! Дария мен Наргизге ерекше алғысымызды жеткіземіз…
НХ
Н Хаменова14 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за отзыв и высокую оценку ❤ Приходите к нам ещё!
aa
aiko aiko7 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, үлкен рахмет жылы пікіріңіз үшін 😊 Қайта келіңіздер, әрқашан күтеміз!
РМ
Роза Мадышанова2 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за ваш отзыв и высокую оценку 😊 Мы рады, что вам понравилось у нас! Приходите снова, будем рады видеть вас!
Жанара Сыздыкова3 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за отзыв и высокую оценку! Приходите к нам ещё!
kk
k k107 пікір
25 қараша 2025, ресми жауап
Добрый день! Благодарим Вас за обратную связь. Можно уточнить, какого числа вы у нас были? Это поможет нам улучшить качество работы нашего комплекса.
LB
L B6 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова о нашей команде. Очень рады, что вам у нас…
Айка Акшимова5 пікір
18 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и высокую оценку. Рады, что вам у нас нравится! Приходите к нам ещё!
Біз cookies қолданамыз толығырақ