Люкс

Общественная баня
Olga Chernega12 пікір
Компания таңдады
1 ақпан 2024, ресми жауап
Добрый вечер, Olga, огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 😌 Будем вас ждать ❤
Ерлан Карманов130 пікір
бүгін, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет. Сіздің ескертпеңізді міндетті түрде ескереміз. Қосшыдағы филиалымызға да келіп көріңіз, сізге ұнайды деп сенеміз!
inkar duyssenbaeva5 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за отзыв! Очень рады, что вам понравился пилинг от Жибек. Приходите к нам ещё!
SA
Sarah Almukhametova9 пікір
21 ақпан 2023, ресми жауап
Sarah, доброе утро.Благодарим за обратную связь и высокую оценку работы мастера по массажу Раушан…
ГБ
Гульбаршин Бугубаева2 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и добрые слова об Айнагуль 😊 Мы рады, что вам понравилось! Приходите к нам ещё, всегда рады видеть вас!
SK
Sergey Kim16 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв и высокую оценку! Очень рады, что вам понравилось у нас. Б…
ЖА
Жанболат Аханов2 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам понравилось у нас. Будем рады видеть…
Бекжан Акынтай2 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за ваш отзыв и высокую оценку! Будем рады видеть вас снова!
Асия Асия6 пікір
бүгін, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за отзыв и добрые слова! Мы очень рады, что вам понравилось. Приходите к нам ещё, будем рады видеть вас снова!
Настя К.21 пікір
24 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш замечательный отзыв и высокую оценку нашей работы! Мы рады, что…
Dinara Satbayeva11 пікір
E
Elmira_tiktkoker5 пікір
23 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв и добрые слова о Гульзат 😊 Будем рады видеть вас снова!
A
Aknietik9 пікір
23 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова о работе нашего массажиста Раушан 😊 Мы ра…
Д
Дания1 пікір
22 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв и высокую оценку работы Жибек 👍 Будем рады видеть вас снова!
Nur🤍 Gabidulla5 пікір
Джон Уйк Ьтипч12 пікір
22 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн! Сіздің ұсынысыңызды міндетті түрде ескереміз. Құрметпен, "Люкс" баня кешені.
Арсен Кабыкен4 пікір
22 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам понравилось у нас, и особенно приятно…
BS
Bayan Sergazinova20 пікір
22 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова о нашей Гульзат ❤️ Рады, что вам понравилось! Приходите к нам снова!
Ainur Ainur6 пікір
22 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв и высокую оценку работы мастера Келбет! Будем рады видеть вас снова 😊
А.
Абылхайыр .2 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн! Сіздің пікіріңіз үшін рахмет. Қандай күні келгеніңізді және чек бар ма екенін айта алас…
Аман Аман1 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв и добрые слова о нашем персонале. Очень рады, что вам понравилось парение и пилинг. Приходите к нам ещё!
KK
Kundizay Kubekbaeva1 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, керемет пікіріңіз үшін үлкен рахмет! Айжамалға міндетті түрде жеткіземіз 😊 Қайта келіңіз, әрқашан күтеміз!
Диляра Тойчиева2 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн, жылы лебізіңізге көп рахмет! Жансаяға алғысыңызды міндетті түрде жеткіземіз 😊 Келесіде де күтеміз!
ЕА
Ергазы Аяпов2 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, керемет пікіріңіз үшін үлкен рахмет! 😊 Индира мен Мади сізге қызмет көрсеткеніне қуаныштымыз. Қайта келіңіз!
Жасмина Есетова1 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн, пікіріңізге көп рахмет! Айым апайдың жұмысы сізге ұнағанына қуаныштымыз 😊 Келесіде де күтеміз!
R
Rakhat4 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и высокую оценку 😊 Очень рады, что вам понравилось у нас…
Анара13 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и высокую оценку 😊 Очень рады, что вам нравится наш сервис и работа Ульмисай. Приходите к нам ещё!
Амирчик Зулкин4 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, спасибо за ваш отзыв! Рады, что вам понравилось 😊 Приходите к нам ещё!
AG
Alexandra Gulyayeva8 пікір
21 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш замечательный отзыв и высокую оценку! 😊 Мы рады, что вам понра…
Makpal Konakova8 пікір
20 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы пікіріңізге көп рахмет 😌 Бахтыбала ханымның жұмысына жоғары баға бергеніңізге қуаныштымыз. Келесіде де күтеміз!
Super! Dami!7 пікір
20 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и добрые слова! Мы рады, что вам понравилось у нас. Будем ждать вас снова!
Akerke Smataeva3 пікір
Баян Айтымбетова (Бралиева)3 пікір
19 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и высокую оценку. Очень рады, что вам у нас понравилось. Приходите к нам ещё!
ТС
Тлет Сабит2 пікір
22 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Айжанның жұмысына жоғары баға бергеніңіз үшін үлкен рахмет 😊 Қайта келіңіздер!
Ярик13 пікір
19 ақпан 2026, ресми жауап
Салтанат Сапарова10 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и добрые слова 😊 Очень рады, что вам понравилось! Приходите к нам снова!
Манас Болатов2 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за ваш отзыв и высокую оценку работы наших сотрудников. Очень рады, что вам всё понравилось! Приходите к нам ещё!
АУ
Айсулу Узакбергенова22 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Айнагүл апайдың қызметіне жоғары баға бергеніңіз үшін үлкен рахмет 😊 Сізге ұнағанына қуаныштымыз. Келесі келгенде де күтеміз!
СО
Самат Оразбаев5 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и высокую оценку нашего обслуживания. Очень рады, что вам понравилось!
Баян Бакытжанов2 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн, жылы лебізіңізге көп рахмет! Индираға да алғысыңызды жеткіземіз 😊 Келесіде де күтеміз!
ЖК
Жана Казахстан5 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день, большое спасибо за ваш отзыв и добрые слова! Очень рады, что вам понравилось 😊 Обязательно передам благодарность Индире.
УЖ
Умитжан Жагуфарова2 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн, жылы пікіріңізге көп рақмет! Наргизге міндетті түрде жеткіземіз 😊 Келесіде де күтеміз!
Айнур Смадьярова5 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и добрые слова о Наргиз 😊 Очень рады, что вам понравилось…
Біз cookies қолданамыз толығырақ