Verta.Kz

Кәсіби автохимия және автокөлік жууға арналған жабдықтар дүкені
У
Уалихан3 пікір
21 тамыз 2025, ресми жауап
Қайырлы күн, Уалихан! Бізді бағалауға және пікір жазуға уақыт бөлгеніңіз үшін көп рахмет. Біз ынтымақтастыққа қуаныштымыз! Құрметпен, verta.kz
E
Era2 пікір
19 сәуір 2024, ресми жауап
Добрый день, Era! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
Руслан Тынабеков3 пікір
25 наурыз 2024, ресми жауап
Добрый день, Руслан! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
Руслан Шарафеев2 пікір
25 наурыз 2024, ресми жауап
ДЧ
Дмитрий Чумин4 пікір
21 мамыр 2023, ресми жауап
Добрый день, Дмитрий! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
Александр Кащук3 пікір
5 мамыр 2023, ресми жауап
Добрый день, Александр! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
ВЗ
Вадим Закиров2 пікір
5 мамыр 2023, ресми жауап
Добрый день, Вадим! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
Ержан Боранбаев7 пікір
26 сәуір 2023, ресми жауап
Қайырлы күн, Ержан! Бізді бағалауға және пікір жазуға уақыт бөлгеніңіз үшін көп рахмет. Біз ынтымақтастыққа қуаныштымыз! Құрметпен, verta.kz
K D9 пікір
23 сәуір 2023, ресми жауап
Добрый день, Дархан! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв…
BM
Bauyrzhan Madigaliyev7 пікір
23 сәуір 2023, ресми жауап
Добрый день, Bauyrzhan! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
ЭИ
Эльдар Ибрагимов3 пікір
12 маусым 2022, ресми жауап
Добрый день, Эльдар! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz
Рыжая Нирвана31 пікір
11 мамыр 2023, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за то, что вы нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Рады сотрудничеству! С уважением, verta.kz