Іздеу
9 пікір
Қазақ тілінде сөйлемейді
Gulzhaukhar Kabylova
4 пікір
Женщина на кассе очень грубая, не умеет разговаривать с клиентами и не понимает казахский язык
Бару саны: 1
Пікір расталды
Тамерлан Казбеков
18 пікір
Кассиры грубые, заходил когда ругались с клиентом и на нас пошло тоже общение, зашёл купить стики. Живу рядом часто захожу, ещё и рупор громкий спать мешаете
AK
Almat Kylyshbaev
2 пікір
Қазақ тілін мазақ қылды, кезекте тұрдым, менің көлігім үлкен болғандықтан артымнан өтетіндердің жолын жауып қалдым, қасымдағы клонка бос тұрды онда көлік жоқ, сол калонкаға теріс айналып 2,3көлік кіріп бензин құйып алды, сосын мен кірдім, маған айтады,сіз теріс қойдыңыз деп, мен айттым, маған дейін 2,3не неге құйдыңыздар, маған неге құймайсыздар деп,сіз теріс тұрсыз деп қоймайдығой, жарайт кешіріңіздер келесіде қайталанбайды, бір жолға құйып бересалыңыздар десем қатайып тұрып алғанғой, менен кейінде теріс тұрған басқа көлікке құйып берді, түсінбедім бұларды мен, кол центірге қоңырау шалып айтып жатсам, екінші орыс кассиршы мені мазақ қылып тұрғой,әдейі мені ызаландырып тұр, қатты бір екі сөз айтсам менің үстімнен арыздануға тайынбайды сөйте тұра, Қазақ тілін мүлдем сыйлап тұрған жоқ, менеджері орыс дұрыс Қазақша сөйлей алмайды
Almas 🤫🧏♂️
58 пікір
Поздро меняют ценники,купил сок туран за 700 а на ценнике 500
Mahabbat Ayu
17 пікір
Просто жесть. Ехали туром, заехали заправиться, нам туристам запретили воспользоваться туалетом 🤦🏻♀️ зачем он тогда нужен если нельзя им пользоваться. Хотели в дорогу купить мороженое и соки и даже в этом отказали. Закройтесь вообще, раз такие глупые запреты👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
НМ
Никита Мажников
4 пікір
Хорошая заправка, все ок!!
player
11 пікір
Стою 20 минут, купите интернет уже нормальный
Мария Пацер
5 пікір
моя любимая заправка😘
Marina Yelisseyeva
14 пікір
Тихий, спокойный , чистенький, небольшой магазинчик с аккуратными рядами.
Татарин Бәкіров
37 пікір
Сосиски в тесте 600тг,👎🏽👎🏽👎🏽
NY
Nursultan Yessimkhan
14 пікір
Ходдок с торчащей сосиской уберите ) ну реально там тесты слишьком мало а сосиска на целый километр. А так все класс 👍🏻
АЗ
Андрей Зайцев
8 пікір
Заправка перекрылась днём на 2 часа из за того что заливали бензин.
Данара Майданова
23 пікір