Іздеу
Тек жағымды
Растаулар туралы толығырақ
zh .
1 пікір
Жақсы колледж, ең бастысы мұғалімдер әдемі, сабақты күшті береді, баға аямайды. Таңдағаныма өкінбедім.
айкооо 🤍
2 пікір
Колледж имени Магжана Жумабаева — хороший колледж с сильными преподавателями. Здесь дают качественные знания, поддерживают студентов и создают комфортные условия для обучения. Отличное место для получения профессии.
Dilnaz Nygybayeva
1 пікір
Мен Мағжан Жұмабаев атындағы колледжде оқимын және өз таңдауыма ризамын. Мұнда білікті, өз ісін жақсы білетін әрі студенттерге түсіністікпен қарайтын мұғалімдер жұмыс істейді. Колледждегі атмосфера өте жылы әрі достыққа толы. Әртүрлі іс-шаралар, байқаулар мен жобалар жиі ұйымдастырылады, бұл студенттердің белсенді болып, өз қабілеттерін көрсетуіне мүмкіндік береді
Анененел 🚨
5 пікір
Күшті колледж
_llexag Q
17 пікір
Это самса с мясом или с луком?🤣
А🤍
Аmangul 🤍
3 пікір
Не колледж, а шарага, учусь уже третий год, не было нормального ремонта, в кабинетах душно, в других то холодно Пожалела что поступила сюда. Пол вообще ужас, еще насекомые есть, столовая дорогая💔 а еда на питание всегда холодная, компот с водой разбавляют будто, больше чувствуется вода
Gulbakyt Dayletkyzi
19 пікір
Осы колледжге 3 мамандыққа тапсырдық еговпен,бастауыштан емтихан тапсырып-4 деген баға алған,бастауыштан атымызды іздесек жоқ ,өтінім беруді қарасақ тек логопедке жібергеніміз ғана тұр,қалған 2 мамандық заявление жоқ ???Бірақ емтихан тапсырдық қалай ол?
Бару саны: 1
NT
Nazym Tleubek
3 пікір
Я учусь в этом колледже и в целом довольна своим выбором. Здесь хорошие преподаватели, которые понятно объясняют материал и всегда готовы помочь студентам. Обучение проходит интересно, есть как теория, так и практика, что помогает лучше усваивать знания.
Dias Serik
1 пікір
Менін колледжім - ете жаксы оку орны. Мунда мугалімдер кемектесуге аркашан дайын. Сабактар кызыкты арі пайдалы етеді. Осында оку мен ушін улкен мактаныш.
A!
Amangeldinov !
3 пікір
Менің колледжім – өте жақсы оқу орны. Мұнда мұғалімдер көмектесуге әрқашан дайын. Сабақтар қызықты әрі пайдалы өтеді. Осында оқу мен үшін үлкен мақтаныш.
Айым КК
5 пікір
Ее, коледж, іші толған әсер мен сүйініш. Мұнда жақсы мұғалімдер мен персонал. Бәріне қарастыруға ұсынам.
kama
6 пікір
Очень хороший колледж и преподаватели очень хорошие. Комфортно все сделана для удобств студента. Не жалею что сюда поступила.
Guzi Zhandoskyzy
3 пікір
Мағжан Жұмабаев атындағы колледж – сапалы білім мен жақсы тәрбие беретін оқу орны. Колледжде білікті ұстаздар жұмыс істейді, олар әр студентке қолдау көрсетіп, білімін дамытуға көмектеседі. Сабақтар заманауи талаптарға сай өткізіледі, теория мен практика жақсы ұштасқан
sandu 🤎
6 пікір
посвящение тема отты,конилимнен шыкты,тогжан мугалим жане де активисттар ерекше дайындалгандары видно,копкоп рахмет осындай посвящение жасагандарынызга❤️❤️
aiis w
1 пікір
посвящение жаксы денгейде отты, AZ келгены катты унады жанеде дискотека🙌🏻🙌🏻 ары карай тагыда осындай шара кутудемыз
ЖЖ
Жанерке Жұмабек
1 пікір
Мағжан Жұмабаев халықаралық жоғары колледжінде өткен посвящение кеші өте әсерлі әрі есте қаларлықтай болды. Ұйымдастыру деңгейі жоғары, әрбір студентке ерекше көңіл бөлінгені байқалды. Бұл кеш бізді бір-бірімізге жақындастырып, колледждің бір бөлігі екенімізді сезіндірді. Бағдарлама өте қызықты өтті: әндер, билер, түрлі шығармашылық номерлер кештің көркін аша түсті. Әсіресе студенттердің белсенділігі мен ұйымшылдығы қатты ұнады. Осындай жылы атмосфера жаңа ортаға тез бейімделуге көмектеседі. Осындай керемет кеш үшін колледж ұжымына үлкен рахмет! Бұл тек бастамасы ғана, алда әлі талай жарқын сәттер болатынына сенімдімін.
Лёня Доброутречкина
3 пікір
Кто гонит на Сексембаева вы неучи просто, лучший историк, жаль уже закрыли его предмет😔 За него 5 звезд колледжу
Nurai Nurlybekkyzy
4 пікір
Мен Мағжан Жұмабаев атындағы Халықаралық колледжі туралы өте жақсы пікір қалдырғым келеді. Бұл колледжде білім беру сапасы жоғары, ұстаздар өте білікті және әр студентке түсіністікпен қарайды. Сабақтар қызықты әрі пайдалы өтеді, сондықтан оқу барысында көп жаңа нәрсе үйренесің. Ең бастысы — осы колледж маған өте жақсы, адал және қолдайтын достар сыйлады. Колледждің атмосферасы жылы, студенттер бір-бірімен тату. Осындай керемет ортада білім алып жүргеніме өте қуаныштымын.
Жансая Кожахметова
1 пікір
Мағжан Жұмабаев атындағы колледж – білім беретін жақсы оқу орны. Мұнда студенттер сапалы білім алып, өз мамандығын жақсы меңгере алады.
MB
Mansur Begenov
2 пікір
Болашакка деген вохможность коп 😍 Дархан агай вобще кушты агай былым беру адысы оте кушты , быраз нарсе уйрендык Келсеныздер окынбейсыздер 👏🏻🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿уау
AB
Amina Bektaeva
1 пікір
Мен үшін Магжан Жұмабаев колледжі – сапалы білім мен жарқын болашақтың бастауы. Бұл оқу орнында студенттерге тек теория емес, тәжірибелік білім де беріледі. Ұстаздар әрқашан қолдау көрсетіп, сабақты түсінікті әрі қызықты өткізеді. Колледждегі жылы атмосфера мен түрлі іс-шаралар студенттердің жан-жақты дамуына мүмкіндік береді. Осында оқи отырып, мен өз мамандығыма деген қызығушылығымды арттырып, болашаққа сенімді қадам жасай алдым. Сондықтан бұл колледжді білім алуға және өз қабілетін дамытуға ұмтылған жастарға ұсынар едім.
каусарр 😙
1 пікір
Мағжан Жұмабаев атындағы колледж өте мықты оқу орны. Ұстаздары тәжірибелі, өз ісінің мамандары, студенттерге әрқашан қолдау көрсетеді. Білім сапасы жоғары. Осы колледжде оқитыныма қуаныштымын. Ең күшті колледж!
arxyyil 🫀
11 пікір
осы колледжді таңдағаныма өте қуаныштымын. Мұғалімдері білікті, әр студентке түсіністікпен қарап, қолдау көрсетеді. Сабақтар қызықты әрі пайдалы өтеді, білім сапасы жоғары деңгейде. Колледжде достық атмосфера қалыптасқан, өзіңді еркін әрі сенімді сезінесің. Болашақ мамандығыма жақсы дайындық беріп жатыр деп ойлаймын.
monax .
19 пікір
Поздно скидывают стипендию, если другим скидывают в середине месяца то нам в конце (если повезет)
Бару саны: 6
𝑏𝑎𝑧𝑦𝑙𝑏𝑒𝑘𝑜𝑣𝑎 𝑑
1 пікір
Менің колледждім өте керемет,мұғалімдер өте керемет сабақ түсіндіреді
МХ
Мейржан Хыдырбек
4 пікір
Коледж өте әдемі апай лар мен ағай лар өте жақсы сабақты жақсы түсіндіреді
Айым Ермекбай
1 пікір
Өте керемет коллежд. оқу орнының білім беру сапасы оте жақсы
Moldir Shertay
2 пікір
Жақсы колледж, білім сапасы жоғары. Оқытушылар жауапкершілікті.
𝐴𝑟𝑢𝑧ℎ𝑎𝑛
1 пікір
Керемет, әйбат, әпитөк, мінсіз, зор колледж😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
KB
Kamshat Bekturganova
1 пікір
Ен білікті, білімді педагогтармен студенттер жиналған колледж.
Arailym Kosherbai
1 пікір
Колледжіміз өте керемет,оқуға түсуге тапсырмас колледж,Іші кең,әдемі😻
aruzhan s
7 пікір
Керемет колледж, мұғалімдері өте жақсы😍 посвящениесы күшті өткен👍
arukosik❤️ 🫶🏻
3 пікір
Посвешения кушты отты конылды кызык болды бул колледж самый лучший колледж
Алия 🤍
6 пікір
Здесь действительно помогают раскрыть потенциал и найти своё направление.
A
Aselyaaa
1 пікір
Колледж ұнады, атмосферасы жайлы әрі адамдар жақсы. Осында оқығаныма өкінбеймін.
Moldir Kurmangalieva
4 пікір
Жаксы колледж, мұғалімдері, апвйлары өте керемет жандар.
Shugylа Sherhan
4 пікір
Посвящение кушты болды оте унады организаторларга коп рахмет осындай кеш уйымдастырганына😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥
Жанель 🤍
1 пікір
Посвещение очень понравилось, очень хорошо встретили студентов😊❤️
Darina Tuleubekova
4 пікір
Посвещения кушты болды,мугалымдер оте кушты карсы алды 🫶🏻
Nuni🌸 🌸
12 пікір
Посвящение өте күшті өтті,маған қатты ұнады,өте көңілді әрі әсерлі естен кетпестей болды🥰🥰😍😍
Aishabibi ❄️
15 пікір
Посвящение күшті өтті ,барлығы ұнады особенно дискотека
Еркеназ _
2 пікір
Студенттерді қатарға қабылдау жақсы деңгейде өтті 🥰
Nurai Askar
8 пікір
Студенттерді қатарға қабылдау жақсы деңгейде өтті😍
Asi Issa
1 пікір
Студенттерді қатарға қабылдау өте жақсы болды! 😻😻😻😻
АБ
Аружан Белгибай
Студенттерді қатарға кабылдау өте керемет өтті 😍😍 Тогжан Б га рахмет
Luna🌙
2 пікір
Колледж классный,все красиво внутри,обучение тоже очень качественный
АА
Акимхан Абжан
4 пікір
Жақсы колледж Апайлар жақсы түсіндіреді және бағаны честно қояды Колледждің ішінде әдемі
Бару саны: 3
Diana Zhakupova
12 пікір
Слатова ван лав ❤️ Чисто из за неё еще не отчислилась
stasy :)
4 пікір
Стипендию задерживают, никакой пунктуальности у администрации. Пытаются создать видимость «Высшего колледжа» , а на деле шарага низшего сорта😍
Мв
Международный высший колледж им. Магжана Жумабаева
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Стипендия не задерживается . Согласно установленному порядку выплат, срок перечисления — до конца те…
Барлық түсініктемелер
АЧ
Антон Черняк
2 пікір
Всем Привет Учусь в этом колледже , одним словом цирк , ане заведение , в столовой постоянно давка, что бы начать пары , надо искать кабинеты Я все . Ваш Антон 💋
Бару саны: 1
Тағы жүктеу