Тырнақ студиялары
Zhu_zhu Zhu_zhu8 пікір
MK
Meruyert Karakulova5 пікір
11 ақпан 2026, ресми жауап
Мы благодарны, что Вы выбрали наш салон и рады, что Вы стали нашим клиентом💫 Ждем Вас снова💛 Маст…
Ж
БИ
Бахытгуль Ирсаинова6 пікір
Айдана Суйндикова17 пікір
5 ақпан 2026, ресми жауап
Біздің салонымызды таңдағаныңызға алғысымыз шексіз, Сіз біздің қадірлі клиентіміз болғаныңызға қуаныштымыз 💕 Сізді қайта күтеміз💐
Асем Сыздыкова5 пікір
Almira Abdusheva1 пікір
31 қаңтар 2026, ресми жауап
Кымбат Нуршарипова3 пікір
22 қаңтар 2026, ресми жауап
Мы благодарны, что Вы выбрали наш салон и рады, что Вы стали нашим клиентом💕 Ждем Вас снова💐
Біз cookies қолданамыз толығырақ