Іздеу
Жағымсыз
ЖА
Жука Адам
12 пікір
Мен клиент ретінде товардың сертификатын сұраған едім? Фотосы да жоқ,жіберіңіз дегенім сол еді өзіме айқайлап берді. Барлық нөмеріне жазып шықтым менің сұрағыма жауап ала алмадым. Жай қалдырмаймын бұны. Түбіне жетпей қоймаймын!!!!! Бүкіл жазған сөздері бар скриндап алдым)а то бәрін өшіріп тастаған удалить у всех деп….баратын жерге барамын!!!Заң бәріне ортақ!!!!!!Күмәнді болмаса неге жөндеп ашуланбай жауап бермиді менеждерма кім жауапты адам? Бұл шынында пайдалы ма? Шынында Қазақ еліне пайдасы бар өнімбе? Шынында қандастарымыз Қазақтың жағдайын ойлап отырма?
З
Зауреш
3 пікір
Продукциялары жақсы болар, білмеймін. Тампонды енді алып, қолдана бастадым. Бірақ қызметкерлер клиентпен жұмыс жасауға тіптен бейімделмеген. Не қазақша, не орысша түсіндіре алмайды. Ана сіңлім дегені тегі нервный, бір жерде тұрып, көзіңе қарап түсінік бермейді. Сосын тампон бітіп қалды, бір аптадан кейін жаңа топтама болады деп алдын-ала төлем алып қалды. Біз қолма қол товар сатпаймыз, заказ беру керек, сосын курьермен жібереміз деді. Сосын 2 сағаттан кейін заказыңыз дайын деп хабарлама жіберді. Курьермен салып жібереміз деді. Ал енді 3 күнге созды ғой. Онымен қоймай өз сөздерін өздері жоққа шығарып, Астананың тұрғындары өздері алып кету керек деп жазып отыр ғой. Персоналдарыңыздың біліктілігін арттырыңыздар. Клиентпен жұмыс ақсап тұрса, сапалы өнімнің бағасы бес тиын!
ББ
Балнур Балнур
1 пікір
Неге өтірік айтып жатырсыз түсінбедім,Ақшаыңызды қайтаарып берейік дегенде келмей қойғансыз,
MA
Melek Almaty
4 пікір
Я заказала дезодорант в этой компании, доверившись рекламе и тому, что продукцию активно продвигают медийные личности, которые сами участвуют в этом бизнесе. К сожалению, мой опыт оказался разочаровывающим. Заказ нужно было забирать самостоятельно — я выделила своё время и приехала, рассчитывая увидеть офис и получить уважительное отношение как к клиенту. Однако ожидания не совпали с реальностью. При получении товара мне сначала выдали использованный, испачканный и помятый пакет от еды. Моё знакомство с компанией началось именно с этого. На мою просьбу заменить пакет последовала недовольная реакция и фраза: «Вы берёте всего один товар за 10 000 тенге, фирменный пакет вам не положен». Хочу подчеркнуть: дело не в сумме, а в отношении к клиенту. Я забрала товар и уже дома обнаружила ещё один неприятный момент. Когда вскрыла дезодорант, внутри не оказалось защитной плёнки, которая, по словам самой хозяйки, должна быть обязательно. Более того, средство внутри оказалось разлитым, что вызывает серьёзные сомнения в соблюдении условий хранения и контроля качества. При этом ответственность за данный недочёт была переложена на компанию-производителя, а не на продавца. Впечатление осталось негативное. Это их бизнес и их совесть, но своим опытом считаю нужным поделиться. Лично я не могу рекомендовать приобретать там продукцию.
А
Асель
7 пікір
Сәлеметсіздерме!бет күтім кремін алдым маған ұнады нәтижесі бар рахмет
З
Зергул
2 пікір
Шалғын, Ұлпан ханымнан бір айлық бет күтіміне арналған ампулаларды алып қолдандым. Шынымды айтсам, нәтижесі мені қатты қуантты. Бірнеше күннің өзінде-ақ терім тегіс болып, түсі ашыла түсті. Бір айдың ішінде бетім айтарлықтай жақсарып, жарқырап шықты. Ешқандай тері қоздырмайды, текстурасы жеңіл, жағымды. Осындай сапалы өнім ұсынып жүргені үшін Шалғын мен Ұлпан ханымға үлкен рақмет! Шын жүректен ұсынамын. 🌸✨ Зергул
NA
Nurshash Aitken
1 пікір
🤝Шалғын ағамызбен Ұлпан жеңешеміздің барлық өнімдері өте сапалы. Әрқашан қолданамыз. 24/7 кері байланыс беріп, әрқашан түсіндіреді. 3 жылдан асты қолданып жүрген өнімдеріміз өте керемет! Шын көңілден сіздерге алғыс айтамыз. Аман болыңыздар. Істеріңізге береке берсін.
РС
Раушан Суетова
2 пікір
Заттарыныз керемет, катты унайды рақмет ❤❤❤❤❤
GZ
Gulzhanat Zhumadilova
2 пікір
Сіздерге көп рақмет Алла разы болсын.Осымен бірнеше заттарыңызды алдым уақытымен келді.Көмекші қыздар да жақсы жауап беріп отырды Істеріңізге береке табыстарымыз мол болсын.Шалғын Ұлпан үбірлі шүбірлі болыңыздар
НК
Нур Кайратұлы
3 пікір
Шалгын Улпан❤️еки адал махаббаттан шыққан дуниеде Адал.Мен бет кутімін Жасыл набор,Ампула,Тампон алдым.Пайдаланып жүрмін.Бетіме осветление берді,тампон женс бұл енді қыз өміріңе қайта ораласың☝️Тугис өтірік отзыв жазу емес,Алла куә. Қыздарға рахмет,жандарым сол ,жауап береді,тусіндіреді.Сол момент болмаса да,босағанда жауап жазып,тілек айтып.Бұл да бақыт.Шалғын Ұлпан самый главный осындай адал өнімдерің хайырлы болсын❤️
ЖИ
Жазира Ильясова
3 пікір
DN өнімдеріңіздің барлығы керемет Шалғын,Ұлпан.Тампон қолдандым,результат бар,тағы аламын.Енді ампула алғым келеді,әттең ақшадан қысылып тұрмын.Жемісін көре беріңіздер еңбектеріңіздің❤️
Анар Аткеева
1 пікір
Шалғын мырза, Ұлпан ханым, сіздермен инста желісімен болса да танысқаныма өте қуаныштымын❤️Өнімдеріңіз керемет 🥳 Тампон,косметикалық набор алдым өте қуаныштымын!Сіздерді үзбей көріп отырамын.Шалғын мырзаның ананызға деген құрметіңізге ризамын 😍Отбасында бақыт,шаттық тілеймін ❤️🙏
Гулмира Рахимова
1 пікір
Дездрант исіде жаққанда әдемі тампон алдым олда жақсы әсер берді
НА
Назка Арын
2 пікір
Өзім өнімдерін алып қолдандым. Нәтиже болды.Ұнады. Бұйырса тағыда аламыз. Алла істеріңізге береке берсін!
Гаухар Калипанова
1 пікір
Өте керемет өнімдер. Кожам сезімтал еді өте, маған бірден ұнады.👍👍👍
Э
Эльмира
2 пікір
ампула ұнады, бетім ағарып, тампон да жақсы
АС
Айгерим Сембаева
1 пікір
Бетім проблемный болатын, ампуласын алып көзім ашылды. Керемет продукция. Қазіргі таңда капсула мен спрейін және дезодарантын, тоналкасын қолданып жүрмін. Шалғын Ұлпан сіздерге көп рахмет. Қаншама қыз келіншектердің жүзіне күлкі сыйладыңыздар. Өсіп өне беріңіздер. 😘😘😘
GM
Gozzal Muhammedova
1 пікір
Коп жерде реклама отирик жасайдыгой ал бул кисилердики рекламасынанда артыккой товарлары керемет озим алып пайдаланып коргем керемет багаларыда кол жетимди
АС
Айзат Сыдыкбаева
1 пікір
Керемет күшті товар томпун мен үшін керемет гинеколог болды. Зуб.пастада жақсы. Таналка и спрей сөз жоқ от қой от. И шариковый дезодорант менің енеме жақсы көмектесті ол кісі үйреніп алды тағы біреуін ал деп отыр
Галина Аскаровна
2 пікір
Ампула алып, бетім ағарып, купироз кетіп жатыр! КЕРЕМЕТ!Шалғынға көп рақмет ! ШАМПУНЬ , СПРЕЙ ! УМЫВАШКА! ТАНАЛКА!Ампула Дездорант бәрін алдым ! Бәрі ұнап жатыр! Керемет өнімдер!Рақмет!Ұлпанжан!
Г.
Гульжан .
7 пікір
Шалғын мырза мен Ұлпан ханымға үлкен рахмет! Өнімдері сапалы,сонау дүниенің бір шетінен әкеліп осындай заттарды ұсынып қол жетімді бағада беріп отырған, Қазақстанның қыздарын одан сайын әдемілеуге ат салысып жатқан Сіздердің саудаларыңызға сәттілік, берекелі болсын!
ШЧ
Шынар Чожиканова
1 пікір
Кеш жарық! Шалғын мырзамен, Ұлпан ханымның өнімдеріне сөз жоқ қой қайсы өнім болмасын өз алдына керемет. Мен бүкіл өнімді қолданамын тампон супер. Спрейсіз жүрмеймін қазір артығымен алып қоятын болдым.шашқа арналған шампунь вообще супер. Жасыл наборды айтсаңызшы, маскалар мә күшті прям, умывалка👍 Рахмет сіздерге қол жетімді өнімдер.
АТ
Асем Тлеубаева
1 пікір
Ұлпан ханым сіздің барлық өніміңізді алдым барлығы мақтауға тұрарлық өнімдер,тампон,дезодорант,капсуласы бәәрі керемет
Эльмира Бурибекова
1 пікір
Қайырлы күн Ұлпан өнімдерін қолданып жүргеніме 1 жыл болат жақында өте керемет бетімде дақтар бар етін кетірді тек сіздердікін қолданам. Өзім ғана қолданбай 2,3 таныстарымдыда апарып алдырдым ол кісілер сенімді түрде алды себебі менің резултатымнан сон
ЖА
Жибек Аймагамбетова
1 пікір
Ulpan онимдериниз кушти. Озим бетим катты ажим еди. Казир шукир. Алла калса Жана одним кутип отырмыз. Алып улгирик деп. Тампон алдым. Женскии жак проблема еди. Аягым кызып ауратин Тампон 3кун болд паидаланганма Аяк кызу. Выделение келу бари токтады Сатип алгандарга ем болсын. Улпан ханым саттилик. Жаксы они коп болсын Акша болса Алла калса умывалка спрей алып коиаиын деп отрмин таусылып калмасындеп. Жаксы нарсе аз болат
RS
Raushan Smagulova
4 пікір
Бирнеше рет алдым .Кай затты алсанызда окинбейсиздер.
БС
Балгын Сабыркулова
1 пікір
Колтыктын жагымсыз исин дезодорант керемет екен Оте керемет
ҚҚ
Қаламқас Құспанова
Супер
НА
Назгуль Ахметова
2 пікір
Қазіргі дамыған заманда бәрі қол жетімді. Бірақ өнімді кім сатып жатқаны ол да басты мәселе. Шалғын мырза мен Ұлпан ханымды ел біледі, танымал болған соң, мен ойланбастан керегімді алдым. Ұлпан ханымды “Сұлулықтың символы” деймін, себебі әр әйелді сұлу ғып жүретін маман иесі. Ұлпан ханымның сұлулыққа арналған өнімдерін қорықпай қолдана аламын. Сеьебі, әр косметика құрамын жақсы білгендіктен алдамай сатады деп сенемін. Әйел адамның сұлулығы бірінші ішкі дүниесінен басталады, әйел затына айтарым, бірінші ішкі дүниемізді емдеуден бастайық, сонда бет-жүзіміз нұрлана түседі, Ұлпан ханымның косметикасымен одан сайын 2 есе сұлуландыра аламыз. Әр өнімнің бағасы да, сапасы да жақсы. Әр адамға бекелі сатылым мен берекелі сауда тілеймін.
КБ
Калжибек Баимбетова
5 пікір
Шалғын мен Ұлпанға көп рахмет. Косметикаларын пайдаланып жүрмін. Өте керемет. Халықтың, көпшіліктің көңілінен шығу оңай емес,дегенмен тек еңбектері жансын Істеріңізге береке берсін.
Алтынкуль Алиева
Керемет. Адам жанына жағымды өнімдері
GN
Gulnur Nurseitova
1 пікір
Керемет,маған косметикалары унайды. Одан бөлек капсуласы тамаша
СБ
САЛТАНАТ БАШИКОВА
2 пікір
Ұлпан мен Шалғынның сатып отырған өнімдері өте сапалы мен өзім бір жыл қолданып келем Ампула айтар сөзім жоқ қара дақтарды жақсы кетіреді😍👍👍
Дулат Тукушев
2 пікір
Керемет, еңбектеріңе жеміс тілеймін! Офистарың гүлдене берсін! Табысы мол,берекесі көп болсын!Аман Есен болыңдар!
ЕЕ
Ерке Ескермесқызы
1 пікір
Қайырлы кеш! Шалғын мен Ұлпанның өнімдері өте тамаша.Мен өз басым қара даққа ампула алғам нәтиже керемет туған туыстың барлығы пайдаланып жатыр.Енді умывашкасымен свечиін алғым келіп жүр.Екеуіне Алла разы болсын сондай керемет жандар.Микош апамыздың маңдайына біткен жұлдыздары тіл көзден аман болсын.Саудаларыңыз берекелі болсын.Көп рахмет
НС
Нагима Сарсен
1 пікір
Спрейдин сапасы маган катты унады.бети ылгалдандырады әрі спф бар.тональка мен маскада алған болатынмын 3реттік тазалауды бир жакканнан береді маска 👍🔥🔥🔥🔥🔥 өнімдер жаксы.енді ампула алдырттым келген сон колданып бастаймын буйырса🫶Улпан ханым рахмет сізге
Маншук Едресова
1 пікір
Улпан ханым еңбегіңіз жана берсін өнімдеріңіз керемет👍🌹☀️
ДИ
Дарига Игенбердиева
1 пікір
Жасыл набор алдым Өте ұнады Уакытылы келді Әрі товар қолыма тигенше қадағалап қарап отырдым Істеріңізге берекет берсін😍🤲👍
ЛМ
Лена Мусабекова
2 пікір
Мен неше рет алдым косметикадан,тампоннан,ампуладан, одан кейін дезодрантқа сөз жоқ керемет. Алла разы болсын! Жемісін көріңіздер еңбектеріңіздің. Өнімдері керемет.
НК
Нурали Кайратулы
1 пікір
Ұлпан ханымнан барлық өнімдерін қолданып жүрмін . Сыйлығымен қоса жібереді . Әр уақытта ашық , анық түсіндіріп сатады қандай зат сатса да . Маған ең бірінші ұнайтын қасиеттері 👍 Еңбектеріңіздің тек жемісін көре беріңіздер 🤲🏻 Анасымын Нұралидың
Айгуль Абдикаримова
1 пікір
Өнімдері өте керемет. Шалғын мен Ұлпанға алғысым шексіз.
AB
Agyla Bakytbek
1 пікір
Бұл кісілердің өнімі керемет атына заты сай,бағасыда сай тіпті бұл кісілерде фокус обязательно зат салсақ қасына сыйлық қосып береді керемет шын ниеттен шыққан әрбір іс алла разы болсын берекесін берсін,клиенттеріңіз риза бола берсін❤️
AM
Asel Matalipova
22 пікір
Косметика Керемет 👍
Жанар Такирова
Маған Ұлпан мен Шалғынның өнімдері қатты ұнады
Nuriddin70kz .
7 пікір
Админка бары оз ысынын мамандары рахмет за такую работу качеству))))
Назерке Дәукен
12 пікір
Тональный крем керееемет сөз жоқ. Одан да қымбат қанша тоналка алдым. Мына кремді алғаныма қатты қуанып тұрмын, запасқа сразу көпала салу керек еді. Керемет енді, мақтайтындай өнімдер екен
СИ
Салтанат Искакова
5 пікір
Я жительница Астаны, неделю назад приобрела косметику именно ампулы и в подарок получила тональный крем и солнцезащитный крем, поехала забрала с офиса. Очень хороший персонал с девочек поговорила с ними очень приятно. А в целом мне очень понравились капсулы, тональный крем. Девочки рекомендую всем. Я приобрела это все в TikTok на прямом эфире😘
AM
Ainur Mukhametkhali
6 пікір
Сатушылар бетімнің мәселесіне қарай жақсы уходовый косметика таңдап берді, қызмет көрсету жоғары деңгейде! Өркендей, өсе беріңіздер😍
Tom A
7 пікір
Вечно какие то проблемы с выдачей заказа. Перепродали мой товар, и говтрят что нет в наличии теперь 🤦🏻♀️ это как называется???
Балнұр Мурагер
Керемет сапалы өнім