Case Hub

BS
Bakhtiyar Sadyrbayev9 пікір
Инкар Исахова2 пікір
28 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за отзыв!Ждем вас снова!
Дархан Каирбек11 пікір
23 тамыз 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за отзыв!
КТ
Кенжегул Тагберлиева1 пікір
30 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Шынайы пікір қалдырғаныңыз үшін алғыстымыз! Сізді тағы да біздің дүкенімізде күтеміз!
TY
Tansholpan Yesset2 пікір
30 шілде 2025, ресми жауап
Бекнур Сарыбаев6 пікір
9 шілде 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Шынайы пікір қалдырғаныңыз үшін алғыстымыз! Сізді дүкенімізде тағы күтеміз!
D1mash A11 пікір
9 шілде 2025, ресми жауап
Nursultan Sarkytbayev38 пікір
15 мамыр 2025, ресми жауап
Добрый день, Nursultan! Спасибо за отзыв! Ждем вас снова!
Nurkeldi Danakul4 пікір
Каусар Балыкбай9 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Айым! Кері байланыс үшін рақмеет!
AO
Aygerim Orazgaliyeva12 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Айгерім. Кері байланысыңыз үшін үлкен рақмет! Сізді дүкенімізде күтеміз!
TK
Talshyn Kerimbek7 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Талшын! Кері байланысыңыз үшін үлкен рақмет! Сізді дүкенімізде күтеміз!
ЕН
Еркебулан Нурушов4 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Еркебулан! Кері байланысыңыз үшін үлкен рақмет! Сізді дүкенімізде күтеміз!
AD
Aidana Duanbekova9 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Айдана! Кері байланысыңыз үшін үлкен рақмет! Сізді дүкенімізде күтеміз!
ДЖ
Дильназ Жанузакова8 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Дильназ! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
Ханзада Ошаева10 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Ханзада! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
AK
Ayaulym Kudaibergen29 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе, Аяулым! Кері байланысыңыз үшін үлкен рақмет! Сізді дүкенімізде күтеміз!
Oimauytova Aidana5 пікір
Ахметбекова Жансая14 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Жансая! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
Аккенже Ермаханкызы7 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Аккенже! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
Yernar Galymbaev6 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Ернар! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
UI
Ulbosyn Izatulla6 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Улболсын! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
La Flame9 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, La Flame! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
Aynura Kanalbaeva7 пікір
19 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Айнур! Благодарим вам за отзыв и ждем вас снова в нашем магазине!
Ранида Кан9 пікір
14 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Ранида! Спасибо что выбираете нас!
ZK
Zhanelya Kusainova10 пікір
14 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Жанеля! Спасибо за честный отзыв!
ГН
Гулназ Нурушова4 пікір
14 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Гульназ! Спасибо за отзыв! Ждем вас снова!
UN
Umit Nurken7 пікір
14 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Умит! Спасибо что выбираете нас!
Айгерим Амангельды6 пікір
14 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Айгерим! Спасибо за честный отзыв!