Іздеу
Жағымсыз
AK
Aliya Kydyrbekova
4 пікір
Жас Дарын орталығына ұлымды 4 ай алып бардым. Асылай ұстазымыз алғашқы күннен баланы жылы қарсы алып, төрт ай бойы жетеледі. Шүкір, екі айдан соң прогресс байқалды. Ұлым апайына қуана-қуана баратын. Қазір қысқы демалысқа шықтық, бұйырса көктемде қайта барамыз. Асылай ұстазымызды қимай қоштастық. Өз ісінің майталманы, балаға деген сүйіспеншілігінің өзі бір айтар әңгіме❤❤❤
НК
Нурбек Коспанов
7 пікір
3 балам барады бәрі жақсы үйретеді
Г☆
Гулшат ☆☆☆☆☆
16 пікір
Жас Дарын орталығына мен өте ризамын, Асылай ханым білікті маман екенін мен алғашқы диагностика жасаған сәтінен ақ бірден байқағам. Себебі ұлымның аяғына дейін зерттеп бұлшықеттері әлсіз екен, оны осы методикамен дамытамыз деп нақты жоспармен жұмыстанды. Аз уақыттың ішінде ұлымнан оң нәтиже байқай бастадым. Менің ұлым ойын алаңындағы күрделі турник құрылғылардың бәрінен қашып жүретін, жоқ Рамзан сенің қолыңнан келеді, сен жасай аласың деп өзіне сенімдігін арттырды, қалай Асылай ханым жаттықтырды қызығушылық пайда болып, жеңіл мініп, секіріп, шауып ойнайтын болды. Поведенческие нарушение де болды. Анасы ретінде менің өзіме кез келген нәрседе ұлыма белгілі бір дұрыс емес істі последствиясын түсіндіріп, ұғындырасыз деп бағыттады. Расымен солай жақсы қабылдайды екен. Биыл мектепке барды өз қатарлы балалармен сабағын жақсы оқып жүр. Асылай ханыммен өте комфортно, жан-жақты білімді масштабно подход жасайтын маман. Мұндай мамандар тым сирек. Еңбегіңізге шынайы ризамыз.
Ж
Жазира
2 пікір
Жас Дарын орталығына ұлдарым қырқүйек айынан бастап келіп жүр! Афк, дефектолог, сенсорная интеграция мамандары Шолпан және Асылай апайларына мың алғыс! Балаларымда біраз өзгеріс болып жатыр, үлкен ұлым біраз сөздер қосты Асылай дефектолог маманның арқасында, кіші ұлым атына қарамайтын қазір қарап жүр, Шолпан апайының арқасында ортаншы ұлымда да біраз өзгеріс болып жатыр, осындай мамандар болған сон біз Нұрлы жол вокзал жақтан келіп жүрміз! 2 апайға да мың алғыс, жұмыстарына сәттілік тілеймін! Осындай мамандар көбейе берсін!
айла 🫣
3 пікір
жас Дарынга дефектолог , афк сабагына барамыз Шолпан апай мен Асылай апай өте білікті мамандар , бұл жерге әдейілеп оң жағалаудан келеміз мамандары үшін , қаладағы көптеген коррекц центрлерге бардық, осы жас дарында үлкен жетістіктерге жетіп жатырмыз шүкір, әлі де буйрса барамыз, ұлым қуана қуана барады , апайларымызға мың алғыс🙌дарынды балаларыңыз көп болсын🙌
Гуля Оспанова
1 пікір
Дефектолог Шолпан апайға алғысымыз шексіз! Балаға деген мейірімі, әр сабақтағы жауапкершілігі мен кәсіби біліктілігі ерекше. Шолпан апай баланың деңгейін дәл түсініп, қажетті әдіс-тәсілдерді дұрыс таңдайды. Сабақтары өте қызықты өтеді, бала қуанып барады, қуанып қайтады. Біз үшін ең маңыздысы баладағы нақты өзгерістер. Қысқа уақыттың ішінде сөйлеуінде, түсінігінде, мінез-құлқында жақсы нәтижелер байқалды. Апай бәрін қарапайым, түсінікті тілмен түсіндіреді, әрдайым қолдау көрсетеді. Осындай білікті, сабырлы, жан-жақты маманға табылғанымызға қуаныштымыз. Шолпан апай, еңбегіңізге үлкен рахмет! Балаға деген жылы көзқарасыңыз бен еңбегіңіз сөзсіз нәтиже береді🩷
ДС
Данияр Сулейменов
6 пікір
Логопед апайға үлкен рақмет айтқым келеді. Ұлыммен өте жақсы, түсінікті түрде жұмыс істейді. Сабақтарды видеомен жіберіп, бәрін нақты түсіндіріп береді. Ұлым апаймен сабақты қызығып орындайды. Біз жұмыс нәтижесіне разымыз.
Малика Ким
8 пікір
Шолпан апайға алғысымыз шексіз! Қызым сабаққа барғаннан бері сөйлеуінде үлкен өзгерістер болды. Әр сабағына қуанып барады, апайының мейірімі мен кәсібилігін ерекше сезінеді. Баламен өте жұмсақ, түсінікті жұмыс істейді, әр детальға мән береді. Шыдамды, тәжірибелі, нәтижеге жұмыс істейтін керемет логопед. Баласына жақсы логопед іздеп жүргендерге шын жүректен ұсынамын.
Бақытбек Арсланов
1 пікір
Жақсы орталық әсіресе логопед баланың дамуына жақсы әсері болды еңбектеріңіз ақтала берсін тек қана сәттілік.
AI
Aslan Ibrayev
7 пікір
Оте керемет логопед, баланын минезине, ерекшелигине карап подход тауып эумыс истейди👍
МК
Мирас Кадыржан
15 пікір
Жаксы орталык
EР
Eркебулан Русланов
8 пікір
Жақсы орталық, баламен жұмыс жасаулары өте жақсы.
АР
Алихан Рахметов
9 пікір
Керемет оқытады👍 Білім беру сапасы жоғары
Абылай Ерболатов
Всем довольны 👍🏼
Бибарыс Конысов
3 пікір
Отлично справляются своей работой, здание чисто соответствует требованиям для детей👍🏻
Бару саны: 1
Пікір расталды
JM
John Mark
1 пікір
Очень доволен обучением в этом центре! Подача материала доступная, преподаватели компетентные и внимательные. Удобный график и тёплая атмосфера. Рекомендую всем, кто хочет реально прокачать знания.
БК
20 пікір
Өте жақсы жер Бәрі жақсы ұнады маған 10000000 бал қоямын
Нурдаулет 007
3 пікір
Оқу орталығына улкен рахмет👍🏽, балалардың оқуына қатты көңіл бөледі! Логопедтің жұмыс деңгейі керемет👏🏾
MU
Manar Utekova
3 пікір
Оте керемет орталык, логопед жаксы результат корсетти 👍
Гл
Городская легенда
3 пікір
Өте жақсы орталық, балаларға керемет әсіресе логопед жақсы оқытады👍👍👍
ET
Elaman Tanatarov
9 пікір
Өте жақсы керемет орталық апайлары жақсы әсіресе логопед жағы жақсы результат көрсетеді👍👍👍
Сула ❤️💙
11 пікір
Керемет орталық! Балам мектепке дайындыққа барып жүр. Сабаққа бейімделуі керемет, жақсы дағдарыс көріп отырмыз. 1,5 айда баламның оқу дағдысы жақсарды, есте сақтау қабілеті де дамыды. Шынымен сапалы білім береді
BA
Botagoz Alzhanova
3 пікір
Открылся образовательный центр, рядом с домом. Очень тепло приняли, всё объяснили. Ребенку очень нравится и главное результаты видны уже через 10 дней. Очень рады, продолжаем обучение. И желаем процветания!
АК
Алпамыс Калиев
10 пікір
Керемет оқу орталығы. Кеңес беруге тұрарлық.
BK
Bexultan Kalabay
5 пікір
Тамаша орталық! Балам дайындыққа барғаннан кейін қысқа уақыт ішінде әріптерді үйреніп, оқуға қызығып кетті.
Adal Zhalgasbek
5 пікір
Орталыққа рақмет , орналасқан орны ыңғайлы , оқуға барлық жағдай жасалған , мұғалімдер дағдыланған мамандар , үлкен рақмеет 🙏
Шадияр Серикбаев
8 пікір
Очень нравится центр «Жас-Дарын»! Отдали сюда ребёнка на подготовку к школе, и результат превзошёл ожидания. Занятия проходят в тёплой, дружелюбной атмосфере, педагоги внимательные и заботливые, всегда поддержат и подскажут. Ребёнок идёт на уроки с радостью, уже начал читать и считать, стал более усидчивым и внимательным. Чувствуется, что здесь действительно любят детей и делают всё, чтобы они были готовы к школе и чувствовали себя уверенно. Спасибо «Жас-Дарын» за отличную подготовку!
AN
Ainur Nurumova
15 пікір
Бұл орталыққа үш рет жолықтым домбыраға жазылу үшін, 3рет нөмерімді алып қалып ватсаптан толық ақпарат береміз, сізге хабарласамыз деді. Ешкім хабарласпады, үйдің жаны болған сон ыңғайлы еді.. өкінішке орай жауапкершіліктері жоқ орталық екен!
Фариза Альжанова
5 пікір
Классный центр! Мне все понравилось. Была на консультации, все подробно рассказали и объяснили. Рекомендую 👍
НБ
Нургуль Б
12 пікір
Центр был выбран мною из-за удобного расположения возле нашей школы, на 1 этаже, мне мамочке с коляской очень удобно отводить нашего будущего первоклассника. Педагог ребенку понравился, в целом в центре все вежливые, все доступно объясняют
Brunz Zzz
73 пікір
Рада открытию центра!!! Уже получила консультацию))) спасибо!!!
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты