Жүру жолы
Ғимаратта
Қызметтер
SЖ
Samal Жахмуратова
Керемет қытырлақ чикендер.Біз ЮГО востактан беріп жүрген едік заказ.Келем дегенше суып келетін.Ыстықтай жедік,тура уйге жақын екен ащыда емес балаларда ащы демей сүйсініп жеді.Рахмет қолдарыңыз дерт көрмесін.❤️🥰❤️
СШ
Сальма Шайзиндаева
очень хоршие крылышкии👍👍👍
DB
Didar Baisbaev
Кеше заказ бергенмин, Дами оте кушти. Заказ берсендер окинбейсиндер.
ZB
Очень вкусно
Асель Нурлубаева
Очень вкусно,пальчики оближешь.Рекомендую!
Асет Абдрасилова
Осы жерден чикены заказ беремиз, унеми. Оте дамди. Доставкасы алган заказга карай тегин. Рахмет. Осы дамин жогалтпасын
РР
НА
Нуржан Ахатов
Жақсы керемет дәмді
Айгуль Шамшиметова
Бизде оте дамди халал сапасыда керемет кымбат емес кол жетимди алып дамин татып кориниздер бизде доставка яндекс индрайвермен саламыз озиниз толеп аласыздар келип алып кетседе болады
ДП
Динара Пердебекова
Рахмет чикен оте дамди
Ахтолкын Абдикаримова
Чикен өте дәмді екен,рақмет тағы заказ беріп тұрамыз
Руслан Закарин
Звоню трубку не беру и не отвечают.приехал закрыто
Ersultan Tasybai
Өтте дәмді 🔥
ПА
Перизат Анарбаева
Чикен пицца оте дамди жане тез жеткизеди калаган жерге,биз туракты клиентпиз жумыска ойына 4,5 рет заказ берип отырамыз 🙂🙂🙂
Рахмет улкееен чикен отте дамди как всегда пастоянна осы чиккеннен аламыз рахмет жумыс жасап жаткан жандар и доставка отте жылдам
Aisha Kypshakbaeva
Сегодня мы заказали чикен 😍🥹на вкус оченьььь вкусное 😘во рту тает ,очень хрустящяя 😻ну реально вкусно ☺️будем теперь всегда у вас заказывать ❤️спасибо большое🤍🫂наши девочки в салоне оценили 👌а кстати менеджер отвечала на звонки сразу и быстро приняли заказ 🥰
ДТ
Дана Турдыбекова
Здравствуйте, вчера купила у них чикен очень, очеееееееееень вкусно 😋, почти везде пробовала чикен но у них очень вкусно,фри тоже вкуснятина,нормальная порция,желаю вам что бы были много заказов, и больше клиентов
Айгуль
Всем советую очень вкусная рыба,и чикен. Вчера рыбный сеть брали очень супер
MZ
Marzhan Zhumadilova
2шы рет алып турмыз чикен, пицца прям оте дамды етып жасайды екен. Маган катты унады. Осындай дамды пицца жемедым суперский. Енды унемы келемыз ып-ыстык, свежий 💐
Ayau 🤍
хрустящие,хорошие количество, акция супер 🙌
Ера Ера
Кайф
Аружан Илясова
Мәә чикендерін айталмайм енді өте дәмді қанша жерден алдым бірақ бұндай чикен жеп көрмедім жұмыстарыңызға береке берсін клиенттеріңіз көп болсын 😚😚😚😚🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️🤤🤤🤤🤤
ДА
Динара Абдукадирова
Ақшаны қайтар адам кусап жауап бер Динара
ЖА
Женис Атабеков
Чекен балык пица дамды жасайды екен кушты
АЖ
Ануар Жумабаев
Оте дамди екен чикен, балык бугин алдык кушти екен
ТД
Тимур Даненов
Чикеннің дәмі өте керемет екен👍Жесең жегің келебереді Өте дәмді болыпты
БТ
Бибигуль Таканаева
Динара жаным синен бир жарым жыл чикен алып келемин оте керемет дамди ауыздан слекецюйн агып туры жимиз осы каладагы КFC асып туседи Динаранын чикени алган адамдар еш кашан окинбесин чикенди писиретин динара ханымга мын алгыс Багасыда тимди отец керемет тапсырыс бериб оздеринизди канта билиниздер чикен писиру ар кимнин колынан келмейди соны тусиндим Динара сен Супер касипкерсин
СУ
Сауле Уринбаева
Чикен кушти оте дамди, ар 3 кунде аламыз рахмет дамди, рахмееет
Молдиркоз Шамбеткызы
03.02.25 г. в понедельник в 19.13 предварительно заказав, купила чикены на Потанина 6/2, на вкус вроде бы нормальные, но на данный момент у меня обратный процесс...отравилась, озноб. Тошнота и жидкий стул фонтаном с меня, реально. Завтра на работу, а я с ванной не выхожу, сижу в ванной и пишу сюда комментарии чтобы и другие не повторили моей ошибки. Если до завтра не полегчает, скорую вызывать буду, анализы буду сдавать и придётся заявление писать на тех у кого я покупала чикены. Много не съела 7 штук это думаю её много. 87012360402 обращайтесь кто хочет узнать что будет завтра.
Айжана Тулешева
Короче уехала в 8:24 магазин так и никто не открыл.
AG
Arda Guler
Хз просо 1 звезда
Алмас Садуақас
Сатрутники кассир мини маркета на грубили совеую не брать товар
Ayia Kum
В мясном мясо не берите особенно казы, шужык, что попало напихано внутри, пытаются несвежую мясо подсунуть, не раз попадалась. Хозяйка сама делает эту шужык и казы. Весь хлам пихает туда и продаёт дорого. Казы у нее мясо и жилка какая та, шужык тоже не понятно что.Совести нет
ЖК
Жомарт Кобланович
Мини маркет нормальный открыли, цены тоже ниче, но сидят там 2 мужика вечно недовольные на кассе из за этого не хочу туда заходить