Іздеу
Жағымсыз
Анар Багытжанова
30 пікір
Компания таңдады
Мы тут день рождения отмечали . Все было супер. Обслуживание 100000%. Официанты молодцы просто. Умеют найти подход к каждому клиенту. Помогут выбрать еду. Еду всегда приносят в горячем виде. Не один раз там бывали. А несколько раз. Желаю чтобы было так же оставалось
12 шілде 2024, ресми жауап
Добрый день! Анар, благодарим вас за отзыв! 👍 Будем рады видеть вас снова!
ZA
Zharbolov Alibek
19 пікір
Шын айтсам тамақтары ұнамады. Тек 24/7 болмаса.
AI
Классный уже столько лет ходим примерно 2-3 года со семьей
Zhanali
Фу
22 ақпан 2026, ресми жауап
Добрый день! Благодарим Вас за оставленный отзыв, для нас важен каждый наш гость! Для улучшения каче…
СН
Сәттігүл Нургали
13 пікір
Курьер толейтын мен! До этого кофены спокойно алып журып бугын бермеймыз дит, еще только 5.000 заказ берсем гана тек заказ алады)
22 ақпан 2026, ресми жауап
Спасибо за ваш отзыв 🙏 Мы внимательно относимся к каждой детали и уже работаем над улучшением сервиса.
AS
Akerke Salykbayeva
2 пікір
Долгое ожидание,невкусные и маленькие роллы за бешенные деньги
Саид Темиржанов
БҚ
Берік Құрбанбаев
Супер
22 ақпан 2026, ресми жауап
Большое спасибо за обратную связь 😊 Будьте здоровы!
ЕМ
Елена Мурзагалиева
3 пікір
Сегодня 14 февраля 2026 года посетили ваше заведение всей семьей. К кухне и работе официантов претензий нет — всё было очень вкусно, сервис на достойном уровне. Однако впечатление было испорчено поведением технического персонала. Сотрудница клининга в некорректной форме решила высказать мнение о том, в какую уборную мне стоит идти с четырехлетним сыном. Считаю подобное поведение недопустимым: персонал не должен отчитывать гостей или давать непрошеные советы. Прошу администрацию провести беседу с сотрудниками по поводу сервиса и границ общения с клиентам
18 ақпан 2026, ресми жауап
Спасибо за обратную связь 🌸 Мы ценим ваше мнение и учтём его в работе.
МН
Мира Нуртаза
3 пікір
Қыздарымды қыдыртып дәмді пицца суши жеуге алып келдім. Керемет ыссы свежий тамақтар👍 қыздар сыпайы супер обслуживание
18 ақпан 2026, ресми жауап
Спасибо за тёплые слова! В Family Park мы всегда рады создавать уют для вашей семьи.
АТ
Айгуль Токмамбетова
5 пікір
Пицца была класс, а вот шашлык был подогретый. Даже холодный... Официант обслужил хорошо и всё же сервис желает лучшего. Шашлық принесли через полчаса, якобы свежий. Я разочаровалась
Барлық түсініктемелер
Джалел Арманов
28 пікір
Еда стала хуже , раньше было лучше ,
13 ақпан 2026, ресми жауап
2RARBEK STS
1 пікір
Ночь официанты Али Сапаров Торегалиев Бауыржан Оте жаксы кызмет корсетеди жумысына укыпты адал жандар Рахмет коп коп тамактарыныздын бари дамды Рахмет
10 ақпан 2026, ресми жауап
ОМ
Ординари Мэн
Официантка Асылай просто прелесть!❤ 100% отдача на работе!Харизма💥💘
10 ақпан 2026, ресми жауап
MZ
Madina Zholdaskali
4 пікір
Еда вкусная👍🏻 Обслуживание на высшем уровне😍👍🏻 спасибо большое персоналу Асылай😍 такая любезная и приятная💗
Ая Орынгалиевна
8 пікір
Админ Айда хорошо выполняет свои обьязанности,очень вежливая🫶🏻 Вполне хороший сервис
Ырысгул ..
5 пікір
Асылайға үлкен рахмет! 🔥 Сапа, стиль, ұқыптылық — бәрі бір жерде. Көңілден толық шықты, тағы да міндетті түрде келемін. Ұсынуға ұялмаймын 💯
АУ
Айкумыс Урынбасарова
1 пікір
Очень хорошая атмосфера в Family park, нас обслуживала офицантка Асылай во время подходила , хорошо Обслужила, сервис отличный .
AS
Aizhana Saparova
8 пікір
Огромное спасибо официанту Асылай за превосходное обслуживание! Очень внимательная, вежливая и искренне заботится о гостях. Всё было подано вовремя, с улыбкой и отличным настроением. Благодаря Асылай обеденный перерыв получился по-настоящему комфортным и приятным. Обязательно вернёмся снова!
ТС
Тәтті Сағатова
2 пікір
Барлығы күшті жақсы соның ішінде Арманбек деген официант өте тамаша жай ғана су алып келе койшы дегемгой айлық қызыма екенін айтқызбай түсініп жып жылы қылып су акелип тургой мяяя риза болдым еще клиентпен соилесуі деген өте тамаша
Nurikamal Eskalieva
1 пікір
Тамақтардан күйген дәм шығад,обслуживание нашар,столдары сүртілмеген,дым ұнамады👎🏼
СК
Самал Кузембаева
3 пікір
Фемели парктың тамағы жақсы, но заказ уақытында келмеді, пловтың күріші езіліп кеткен... Даяршысы Алтынбек баурыма рахмет, жақсы күтті! Баламен барғанға жақсы, бағасы норма
7 ақпан 2026, ресми жауап
Спасибо за обратную связь 🌸 Мы ценим ваше мнение и учтём его в работе.
nur .
10 пікір
Офицанттар агаш анас келп бомайт атак тамактары норм
AA
Akzhol Alikaskarov
3 пікір
больше не пойду, хорошие отзывы накрученные, своими же сотрудниками
Sultan Sadykov
37 пікір
Өте жақсы жер, Тамақтары дәмді. Қызмет көрсетүлері жақсы👍
KG
Kobe G
1 пікір
26.01.26 куни семьямызбен тамак ишуге бардык. Донер писпеген. Ал пюресын блмим неше кун турып калган. Ашып кеткен. Жеуге невозможно. Сол жерде кусып тастадык. Баратн жер емес екен.
1 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, әрбір қонақ біз үшін маңызды! Жұмысымыздың сапасын жақсарту үшін б…
Saida Amandykova
4 пікір
5 звезд не жалко для этого заведения, там в первую очередь работают отзывчивые и добрые люди. Спасибо им за то что вошли в положение. Отдельное спасибо Зарине, она очень помогла 💕
Кайрат Байжанов
7 пікір
Дәмхана өте тамаша жерде орналасқан, тамақтары және сервис орта деңгейде, бала ойнататын жері бар, іші салқын, суши начинкалары мардымсыз. Тамақ бағалары қымбаттау
Nurshat Esaly
Сапаров Али лучший👍🏻
Аружан Тарихова
3 пікір
Сапаров Али бауырым ночьной смендегі мықты қызмет көрсетті👍Аман жүр,зп көп болсын💸
Zhuka. Yess
Али Сапаров топ
ЖЖ
Жазира Жардемова
6 пікір
Тамактары нашар салкын , ети тастай болды , офицанттарды жарты сагат кутесин, ишкен асымыз ас болмады , повармен офицанттарынызды ауыстырыныздар Баранина Чоп -шиштын ети тастай
Ag
Asik_ goe06🧃
Ойнайтын жер барма
Қайырлы күн! Әрине, бізде балаларга арналған ойын алаңы бар! Сізді күтеміз 🤗
МА
Мөлдір Адилжанова
4 пікір
Очень понравилась кухня, всё было вкусно. Официанты вежливые, быстро реагируют на просьбы.
Dil Yersaynovass
3 пікір
Обслужкасы өтее жаксы ,тамактары барии куштыы😍
АС
Ару Санат
7 пікір
Тағамдары дәмді, уақыт өткізуге жақсы жер
DS
Diana Salamat
5 пікір
очень уютная атмосфера, вкусная и свежая еда, большой выбор блюд — каждый найдёт что-то для себя. Персонал вежливый и внимательный, обслуживание на хорошем уровне.
Nuri 🤍
4 пікір
Еда тут очень вкусная😋 Сервис отличный👏🏻
АИ
Айсулу Исашева
2 пікір
Обслуживание супер,официанты и кассир,администраторы знают своих работы,и кухня тоже супер все вкусно🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Zhubanysh 02
13 пікір
Бауыржанға официантқа үлкен алғысымды білдіремін. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде болды: жылдам, сыпайы және өте кәсіби. Барлық тапсырыстарды дәл уақытында және мұқият орындады. Мұндай қызмет көрсету әрқашан есте қалады.
БК
Берик Калиев
8 пікір
Посетили ваш ресторан 10.01.25г, заказали пиццу. К сожалению, о нашем заказе просто забыли. Спустя 40 минут ожидания выяснилось, что повар даже не приступал к работе. Очень разочарованы таким сервисом, вечер был испорчен. Надеемся, вы поработаете над внимательностью персонала
Барлық түсініктемелер
ТТ
Ташон Ташон
1 пікір
Амина Акерке сиздерге улкен Рахмет Жаксы кызмет өте жаксы Айнагул сизгеде рахмет коп коп
Akzharkyn Nurlanovna
10 пікір
Очень долго ждали заказ. Некоторые официанты специально игнорировали наше обращение к ним. А так еда вкусная и работают круглосуточно.
НС
Наурыз Сембаев
1 пікір
Амина мен Акерке деген оператор кыздар оте кушты жумыс жасайды екен❤️❤️❤️❤️
VV
Vika Vika
4 пікір
Раньше всегда кушали тут ,но сейчас это ужас ,9 из 10 позиций просто не какие ,в беше вкусный только казы, бульон просто безвкусная вода,это бульоном даже не назвать ,солянка ужасная , лахмаджун вообще фарш был как будто не свежий ,два слайса огурцов и один слайс лимона на всю лепешку, курица кари ,одно название только, порции стали маленькие,но хотя с таким качеством еды и такой порции не нужно
АТ
Слишком долго ждатьь
АС
Айару Сайлаубай
1 пікір
тамактары оте дамди,ишки атмосферасы жайлы,кызмет корсеткен Асемгул официант оте жаксы кызмет корсетти,кызмет корсету сапасы жогары
9 қаңтар 2026, ресми жауап
Тағы жүктеу