Zebra Coffee

Кофехана
4.8
Таңертең денеңізді жандандыратын кофе хош иісі
4.8
Assellissaa Assel16 пікір
19 ақпан 2026, ресми жауап
Қайырлы күн! Сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз 🙏 Жақсы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз, сіз біз үшін қымбат қонақсыз 🩵
Бота Мусагалиева18 пікір
ДА
Динара Аскарбакыт6 пікір
27 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день! Мы счастливы, что смогли оставить хорошие впечатления 🙏 Вы для нас очень ценный гость 🩵
Asik06 .1 пікір
16 қаңтар 2026, ресми жауап
АИ
Айгерим Исетова4 пікір
15 қаңтар 2026, ресми жауап
Қайырлы кеш! Пікіріңізді толығырақ талдау үшін мынаны көрсетіңіз: Барған күніңіз? Сіз біздің мекемег…
АД
Айзада Дарменгали6 пікір
5 қаңтар 2026, ресми жауап
Добрый день! Прекрасно, что вам понравилось 😊 Будем рады встречать вас снова и снова! 🩵
Zere Rustamkyzy♥︎3 пікір
30 желтоқсан 2025, ресми жауап
Dias DDD3 пікір
22 желтоқсан 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Сізге бәрі ұнағаны бізге үлкен қуаныш 🌟 Рақмет, әрқашан асыға күтеміз! 🩵
AJ
Almat Jubanov4 пікір
17 желтоқсан 2025, ресми жауап
Добрый день! Мы очень рады, что вам всё понравилось 🤗 Огромное спасибо за тёплые слова, будем всегда рады видеть вас 🩵
MZ
ТЭТ ТЭТ4 пікір
N🌸
Nurgul 🌸🌸🌸5 пікір
21 қараша 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Барлығы көңіліңізден шыққанына біз өте қуаныштымыз 🌸 Ізгі сөздеріңіз бізге шабыт беред…
GI
Gulnur Ispussinova7 пікір
21 қараша 2025, ресми жауап
Қайырлы күн 🩵 Сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз 🙏 Жақсы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз, сіз біз үш…
АЗ
Айкөркем Зұлқарнаева1 пікір
18 қараша 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Сізде жақсы әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз 😊 Әрқашан құшақ жая қарсы аламыз 🩵
А 🌸9 пікір
Жайнагуль S.11 пікір
Apple User3 пікір
18 қараша 2025, ресми жауап
Добрый день! Для более детального разбора вашего отзыва Могли бы вы уточнить: Дату посещения? Во ско…
S A4 пікір
11 қараша 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Сізде жақсы әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз 😊 Әрқашан құшақ жая қарсы аламыз! 🩵
КР
Куралай Рахимбердиева4 пікір
6 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день, спасибо вам за такую приятную обратную связь! 😊 Мы всегда рады видеть вас у нас🩵
Ulzhan Amangeldy2 пікір
6 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день, ваши слова вдохновляют нас работать ещё лучше 🌟 До скорой встречи 🩵
Арайлым Спанова3 пікір
6 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день, ваши слова вдохновляют нас работать ещё лучше 🌟 До скорой встречи🩵
bekos’ _2 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день! Прекрасно, что вам понравилось 😊 Будем рады встречать вас снова и снова🩵
Aiken Darynkyzy2 пікір
Абзал Аймурат1 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день! Прекрасно, что вам понравилось 😊 Будем рады встречать вас снова и снова 🩵
Aisha Amanzholova4 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день! Мы счастливы, что смогли оставить хорошие впечатления 🙏 Спасибо за поддержку, ждём вас…
YM
Yerdaulet Maratov4 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день! Нам безумно приятно, что всё пришлось вам по душе 🌸 Спасибо за добрый отзыв 🩵
ЖИ
Жасулан Иса2 пікір
Miko Uz6 пікір
Алтынбек Айдынгалиев2 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день! Нам очень радостно, что всё понравилось 🌟 Спасибо за поддержку, ждём вас в гости 🩵
DS
Лина Тайкен9 пікір
MB
Meirlan Bagutzhonov5 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Сізде жақсы әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз 😊 Әрқашан құшақ жая қарсы аламыз🩵
Ayau2 пікір
Almaz Muratov3 пікір
2 қазан 2025, ресми жауап
Қайырлы күн! Сізде жақсы әсер қалдырғанымызға қуаныштымыз 😊 Сізді әрқашан құшақ жая қарсы аламыз🩵
KK
Добрый день, Нурболат! Благодарим за приятный отзыв 🙏 Мы стараемся🙌🏻
РМ
Рамиля Мусатаева21 пікір
1 қазан 2025, ресми жауап
Добрый день. Благодарим вас за обратную связь — для нас это действительно важно, ведь именно благода…
Zharkynw Dzhamenov8 пікір
25 қыркүйек 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за такой тёплый комментарий 🤗 С нетерпением ждём новой встречи ❤
Юлия Лаврентьева10 пікір
14 қыркүйек 2025, ресми жауап