B&m

18 тамыз 2025, ресми жауап
Спасибо большое за реакцию! 😊 приходите еще 👍
Даулет Мухатанов2 пікір
14 тамыз 2025, ресми жауап
Ассалаумағалейкум, керемет пікіріңізге рахмет. 😊 біз сізді әр дайым күтеміз.
Zhuldyz Berikova1 пікір
14 тамыз 2025, ресми жауап
Салеметсізбе, әдемі пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз.😊 Келіп тұрыңыз. Рахмет. Алла разы болсын сізге.
T
Temir1 пікір
10 тамыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсізбе, жылы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз! 😊 Сізді кофейнямызда тағы күтеміз!
.6 пікір
21 шілде 2025, ресми жауап
Спасибо большое за тёплый отзыв! 😊 Нам очень приятно, что вам понравилось в B&M. Ждём вас снова за ароматным кофе и уютной атмосферой! ☕✨
НЖ
Нурлан Жумасатов2 пікір