Микроқаржыландыру
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ МФО ОнлайнКазФинанс6.03.23 жылғы № 02.21.0004.М лицензия ҚР ҚНРДА берілді.
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
И П18 пікір
MO
Madina Otarbaeva3 пікір
29 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что заставило бы вас изменить отношение к нам? Мы обязательно примем вашу обратную связь во внимание и улучшим сервис.
Самал9 пікір
Н
Назгуль1 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Мы приносим свои извинения за доставленные неудобства. Расскажите, как именно, на ваш взгляд будет лучше?
Akerke Kaiyr2 пікір
5 сәуір 2026, ресми жауап
КС
Ксюша Соколова22 пікір
3 сәуір 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Айнур Ильясова38 пікір
18 ақпан 2026, ресми жауап
ДА
Диана Айтжанова3 пікір
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что вы хотели бы улучшить?
Валентина Сидорова38 пікір
18 наурыз 2026, ресми жауап