Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС МК-Ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС МК-Ломбард
СК
Самал Кайдарова1 пікір
12 қыркүйек 2025, ресми жауап
BS
Botagoz Sharipova1 пікір
12 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
ЕУ
15 шілде 2025, ресми жауап
ВБ
Виктория Белая3 пікір
25 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Katrin Монсальви2 пікір
10 қазан 2025, ресми жауап
SS
Slim Slim5 пікір
6 қазан 2025, ресми жауап
Slim, добрый день! Благодарим вас за отзыв и высокую оценку 🙏 Ждём вас в гости снова! С уважением, М-Ломбард 💛
VE
Valeriya Eberts1 пікір
18 қыркүйек 2025, ресми жауап
Спасибо вам за тёплые слова и доверие 🥰 Ваши отзывы мотивируют нас становиться лучше! С уважением, М-Ломбард!💛
ГЧ
Галина Черепанова22 пікір